Ben bebeğimin altınlarını altın hesabında biriktiriyorum. Fırsat oldukça üstüne ekleme yapıyoruz. İlerde bayram harçlığı vs onun tüm parasını hesabına aktatacağım. Yıllar sonra toplu birikmiş bir parası olsun istiyorum.

Ben de aynı fikirdeyim. Ablamın üniversiteden bir arkadaşı vardı. Onun bütün harçlığını doğumda takılanlarını vs bankada tutmuş anne babası. Kız eğitimi için yurt dışına gitmişti yaz okuluna o paralarla gezmişti

Evet bende bayram harçlıklarıyla alıyorum yetmezse ekleyip alıyorum başka hiçbirşeye kullanmadım daha parasını.
Eşimde öyle diyordu büyüyünce veririz kullanır diye.
Zaten bir tane herşeyimiz onun.

Ben olsam bozdurmam bozdurmadım her harçlığını parasini birktryrm

En güzelini yapiyorsun cnm. Mesela ben ev alırsam kullanırım belki. sonra ona öderim. kullanmazsam eğitim ya da başka bir dur7mda kendisi kullanır.

sağlıkla büyüsün insallah

selam kizlarrr....Sanirim üşüttüm idrar yollarınla ilgili sikintilandim biraz ne yesem ne.icecek içsem sizce...
Tatlu maydonoz-kiraz sapı-mısır püskülü kaynatıyoruz onu ılık ılık içiyoruz. Çok iyi geliyor acil şifalar diliyorum.

Selam altın kızlar.
Bugün dışarı çıktım arkadaşıma hediye almak için nasıl mutluyum uyguna seveceği birşeyi buldum aldım. İçim rahatladı ne alıcam diye tasalanıyordum.
Bugün etli kuru fasulye arpa şehriye pilavı turşu havuç salatası yaptım
Yarın tarhana çorba fasulye pirinç pilavı ve patlıcan közü yapıcam.
Akşam dizi var ona bakıcam kestane aldım oğlanla yeriz.
Doğalgaz m3 baktım 45 m3 olmuş
Haftaya gelir fatura.
Elektrik geldi su ve doğalgaz bekleniyor.

Çok şükür gecti rahatsızlığım...

Baktim haba guzel kendimi okul cikis8 dışarı attım çarşı mağaza gezdim bir-kac tane... Çok şükür beyendiğim bir şey olmadi

bu akşam biraz film keyfi yapmak istiyorum.. Yarın genel ev rutini olur...

kahvaltılık ve pazar alisverisi yapıldı zaten...

Ayin 15 i gel artık odemeleri yapayım kafam rahatlasin

Selam kızlar
Çok şükür bu haftayı kazasiz belasız bitirdik.
Şirketin maddi sıkıntısı bir nebze çözüldü. Patronun eşi para veriyor. Ne varsa kadınlarda var diyip patroniçeme burdan saygılar
Marketten ufak tefek eksikleri aldım. Haftasonu eksik durumuna göre liste yapıp alışverişe gitmek gerekebilir.
Kasap alışverişi yaptım, ki bu bütçede büyük bir kalem. Seneye kurban zamanı eve bir hisse keseceğim.
Evde çok işim var, azıcık dinlenip camasirdan başlarım.
Yarın arkadaşlarımla görüşeceğim tüm gün yokum. Evi dizenleyeyim de pazara iş kalmasın

O evde çocuklarla yaşıyorsun ve Allah korusun ileride size birşey olunca yine onlara kalacak.
Zaten yerine de koymak niyetindesin hiç burulma bu konuda canim

O evde çocuklarla yaşıyorsun ve Allah korusun ileride size birşey olunca yine onlara kalacak.
Zaten yerine de koymak niyetindesin hiç burulma bu konuda canim
Haklısın canim ama yine de insan biraz suçlu hissediyor böyle teselli ediyorum bende kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…