- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.421
Ben bebeğimin altınlarını altın hesabında biriktiriyorum. Fırsat oldukça üstüne ekleme yapıyoruz. İlerde bayram harçlığı vs onun tüm parasını hesabına aktatacağım. Yıllar sonra toplu birikmiş bir parası olsun istiyorum.Hep okuyorum takipteyim ama ara ara yazabiliyorum.
Size bişey danışmak istiyorum ablalarım
Kızımın takıları vardı mevlütten bende üzerine ekledim şimdi eşim bu altınlarla arnavut kösteği yap diyor çok heves ediyor beğeniyor.
Ama bende altını bozdur köstek yap birde işçilik olduğu için değer kaybetsin istemiyorum satmayız diyor ama evimiz yok yarın bir gün şuan değil ama peşinat yapabiliriz diyorum bende çok beğeniyorum gelirlerde görüyorum özeniyorum.
Ama bir aklımda sarı lira yap değer kaybetmesin seneyede zincir yapar takarım diyorum çok kararsızım demi
Ben de aynı fikirdeyim. Ablamın üniversiteden bir arkadaşı vardı. Onun bütün harçlığını doğumda takılanlarını vs bankada tutmuş anne babası. Kız eğitimi için yurt dışına gitmişti yaz okuluna o paralarla gezmiştiBen bebeğimin altınlarını altın hesabında biriktiriyorum. Fırsat oldukça üstüne ekleme yapıyoruz. İlerde bayram harçlığı vs onun tüm parasını hesabına aktatacağım. Yıllar sonra toplu birikmiş bir parası olsun istiyorum.
Evet bende bayram harçlıklarıyla alıyorum yetmezse ekleyip alıyorum başka hiçbirşeye kullanmadım daha parasını.Ben bebeğimin altınlarını altın hesabında biriktiriyorum. Fırsat oldukça üstüne ekleme yapıyoruz. İlerde bayram harçlığı vs onun tüm parasını hesabına aktatacağım. Yıllar sonra toplu birikmiş bir parası olsun istiyorum.
gerçekten iyi geldi tesekkurler
Ben olsam bozdurmam bozdurmadım her harçlığını parasini birktryrmHep okuyorum takipteyim ama ara ara yazabiliyorum.
Size bişey danışmak istiyorum ablalarım
Kızımın takıları vardı mevlütten bende üzerine ekledim şimdi eşim bu altınlarla arnavut kösteği yap diyor çok heves ediyor beğeniyor.
Ama bende altını bozdur köstek yap birde işçilik olduğu için değer kaybetsin istemiyorum satmayız diyor ama evimiz yok yarın bir gün şuan değil ama peşinat yapabiliriz diyorum bende çok beğeniyorum gelirlerde görüyorum özeniyorum.
Ama bir aklımda sarı lira yap değer kaybetmesin seneyede zincir yapar takarım diyorum çok kararsızım demi
En güzelini yapiyorsun cnm. Mesela ben ev alırsam kullanırım belki. sonra ona öderim. kullanmazsam eğitim ya da başka bir dur7mda kendisi kullanır.Ben bebeğimin altınlarını altın hesabında biriktiriyorum. Fırsat oldukça üstüne ekleme yapıyoruz. İlerde bayram harçlığı vs onun tüm parasını hesabına aktatacağım. Yıllar sonra toplu birikmiş bir parası olsun istiyorum.
Teşekkür ederim kızlar.Ben olsam bozdurmam bozdurmadım her harçlığını parasini birktryrm
Tatlu maydonoz-kiraz sapı-mısır püskülü kaynatıyoruz onu ılık ılık içiyoruz. Çok iyi geliyor acil şifalar diliyorum.selam kizlarrr....Sanirim üşüttüm idrar yollarınla ilgili sikintilandim biraz ne yesem ne.icecek içsem sizce...
O evde çocuklarla yaşıyorsun ve Allah korusun ileride size birşey olunca yine onlara kalacak.Selam kızlar,
Bende birikimimizin büyük kısmını altin olarak yaptim.
Çocuklarimin ve bizim tüm birikimlerimizi de ev alırken peşinat yaptık.
Bunun burukluğu var meselâ bende ama bozdurmasaydik da ev alamazdik.
Temennim tekrar yerine koyabilmek.
Haklısın canim ama yine de insan biraz suçlu hissediyor böyle teselli ediyorum bende kendimi.O evde çocuklarla yaşıyorsun ve Allah korusun ileride size birşey olunca yine onlara kalacak.
Zaten yerine de koymak niyetindesin hiç burulma bu konuda canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?