Ben de mısır patlatıp bir de annemden getirdiğim gün malzemelerini getireyim

Sagol canim,bende çok seviyorum bu böreği hem pratik hem lezzetli:)

Pentinin termal taytlari çok kalın güzel, geçen yil kardeşim almıştı bana da birkaç rengini.
Güle güle kullan canım
göbüşten sıktı biraz korse nıyetıne olsn dedim sagol turtısım

Yarın koca kuzucuğum gelecek 2 günün menüsünü ana hatlarıyla ayarladım

Cuma günü

Arnavut ciğeri
Patates püresi
Kuru biber dolması ve kırmızı biber dolması (bugün annemden getirdim)
Gelin pastası

Cumartesi menüm

Köfte
Fırında Beşamel soslu karnıbahar

Hep okuyorum takipteyim ama ara ara yazabiliyorum.
Size bişey danışmak istiyorum ablalarım
Kızımın takıları vardı mevlütten bende üzerine ekledim şimdi eşim bu altınlarla arnavut kösteği yap diyor çok heves ediyor beğeniyor.
Ama bende altını bozdur köstek yap birde işçilik olduğu için değer kaybetsin istemiyorum satmayız diyor ama evimiz yok yarın bir gün şuan değil ama peşinat yapabiliriz diyorum bende çok beğeniyorum gelirlerde görüyorum özeniyorum.
Ama bir aklımda sarı lira yap değer kaybetmesin seneyede zincir yapar takarım diyorum çok kararsızım demi

Ben olsam madem ileride ev vs gibi düşünceler varsa hiç dokunmaz olduğu gibi bırakırdım

Ben olsam madem ileride ev vs gibi düşünceler varsa hiç dokunmaz olduğu gibi bırakırdım
Eşim çalışıyor kızım var ona bakıyorum yani çalışmıyorum, ama bir istediğimiz var muhtemelen çok çok ilerde olur çünkü çok yüksek borçlara giremeyiz maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…