- 6 Ağustos 2010
- 40.528
- 72.547
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.401
Ben de mısır patlatıp bir de annemden getirdiğim gün malzemelerini getireyimEşime ayri kendime ayrı yemek oldu bugün.
Pırasali böreği kendim ıçın yaptim, işyerindeki arkadaşlara da götürürüm kahvaltıda yeriz.
Bal kabağı yaptim birde ilk kez
Şekeri az olmasin derken gayetiyi olmuş şekeri
Çay da var kızlar hadi gelin
göbüşten sıktı biraz korse nıyetıne olsn dedimSagol canim,bende çok seviyorum bu böreği hem pratik hem lezzetli:)
Pentinin termal taytlari çok kalın güzel, geçen yil kardeşim almıştı bana da birkaç rengini.
Güle güle kullan canım
kahvemsinin hakkını ben alabılırmıyım kızlar hala iki canlı sayılırımPırasalı böreği ben de çok severim kızlar, ellerinize sağlık ama yiyemem malum diyetteyim
Geçmiş olsun tatlımelimde sürahi 15 dk bir 1 bardak içiyorum.. biraz rahatladım wc ye gidip geldikçe canim
Ben olsam madem ileride ev vs gibi düşünceler varsa hiç dokunmaz olduğu gibi bırakırdımHep okuyorum takipteyim ama ara ara yazabiliyorum.
Size bişey danışmak istiyorum ablalarım
Kızımın takıları vardı mevlütten bende üzerine ekledim şimdi eşim bu altınlarla arnavut kösteği yap diyor çok heves ediyor beğeniyor.
Ama bende altını bozdur köstek yap birde işçilik olduğu için değer kaybetsin istemiyorum satmayız diyor ama evimiz yok yarın bir gün şuan değil ama peşinat yapabiliriz diyorum bende çok beğeniyorum gelirlerde görüyorum özeniyorum.
Ama bir aklımda sarı lira yap değer kaybetmesin seneyede zincir yapar takarım diyorum çok kararsızım demi
Eşim çalışıyor kızım var ona bakıyorum yani çalışmıyorum, ama bir istediğimiz var muhtemelen çok çok ilerde olur çünkü çok yüksek borçlara giremeyiz maalesef...Ben olsam madem ileride ev vs gibi düşünceler varsa hiç dokunmaz olduğu gibi bırakırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?