Canım sabret inan zamanla geçecek vu gunler. Hayatta herkesin farklı derin bir derdi var. Gun gelecek bunlar mazi de kalacak şükür diyeceksin

Bebeği olan arkadaşlar size ayrıca kolaylık diliyorum... Zor ve pahalı bir dönemdeyiz. Hizla.buyuyorlar. Ama bir o kadar da tatlı bu yavrular... Sağlıkla büyütün
canımm saglıkla buyusunlerde kimin için calısıyoruz cok sukur Rabbim hepımızın yavrularını bagıslasın olmayanlara da hayırlı evlat nasıp etsın

kızlar kurutma makınası faturaya nasıl yansıyor merak ettım bızde de hıc camasır bıtmıyor sırf bu yuzden almak ıstemıyorum
bide arkadasım uzun programda kurutmadıkca bı faydası yok dedı
Makinenin nem sensörü var, kuruyunca kendi programı kısaltıyor. Narin çamaşırlara daha az ısı verdiği için 3 saat falan sürebiliyor. Valla ben kuruduktan sonra çıkan toz yumaklarını görünce faturayı düşünmüyorum. Gerçi A++ olduğu için bariz bir artış olmadı.

Merhaba arkadaşlar...

Bugün dışardaydık, alış verişti, yemekti derken baya harcamalı bir gün oldu yine.... gerçi bu yıl yoğun harcamalı geçti hep, ama şükür ki güzel şeylere harcandı...

Ocak’tan itibaren işi daha sıkı tutup, birikim işine ağırlık vereceğim inşallah... :)

Annemden epey geç döndüm, gelirken manava uğrayıp alışveriş yaptım. Sabah itibari ile yeni bir diyet programına başlıyorum malum.
Doğum günü yaptık geline, çok keyifli vakit geçirdik. Tüm aldiklarimizi çok beğendi.
Haftaya eşim birkaç gün sehirdisinda olacak, yemek işini kendi listeme göre yapacağım.
Bu hafta büyük eksiklerim yok, fazla harcama yapmam diye düşünüyorum

40 dakikalık programa ben hiç atmadım, ondan nasıl çıkıyor çamaşırlar? Bazen kendim zaman ayarı yapıp 1.5 saat atıyorum.

Kızlar destekleriniz için teşekkür ederim.dönem dönem her insanın hayatında oluyor zorluklar Rabbim sağlıkla sınamasın kimseleri.

Dönem dönem hepimiz için zor zamanlar oluyor... ama bir zorlukla, iki kolaylık da oluyor, yeterki sabretmesini bilelim ve yeterki imtihanımız sağlıkla ilgili olmasın...

Ben o ayarı sen deyince farkettim desem, uğraşıyordum sentetikmiş, pamukluymuş falan ilk çamaşırda bir deneyeyim bakalım.
Kırışık önleme ve hassas tuşlarıyla 47 dk ya çıkıyor
Ama çamaşırı kuru çıkarıncaya kadar birkaç saat sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…