- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.721
Canım sabret inan zamanla geçecek vu gunler. Hayatta herkesin farklı derin bir derdi var. Gun gelecek bunlar mazi de kalacak şükür diyeceksinSelam kızlar.
Nasılsınız
Depresyondan çıkıcam inş. Yavaş yavaş az kaldı bu aralar kimse ile görüşmüyorum kalbim kırılıyor fazlasıyla. Üzüldüğüm konuda bununla ilgili oldu kimse bizim problemimiz olunca ilgilenmiyor ama ufacık bir zorluk gördüklerinde koşun oluyor. Herkeste bir tavır
Maddi açıdan çöktük de çöktük.
Evi kapadık tek artı bu
Çok şükür bin şükür Rabbim yardım etsin olmayanada nasip etsin. İnanamadım zaten şoka girdim . Banka para verirken bin bir dert alırken hoop ne ara aldı anlamadım
Esnek hesap çektik haftaya kapatıcaz onuda
Şuan kenarda bir kuruş kalmadı
Bir oğlumun kumbarası ile benim kumbara
Toparlamak lazım acil. Zam zamanı inş beklediğimiz gibi olur
kızlar kurutma makınası faturaya nasıl yansıyor merak ettım bızde de hıc camasır bıtmıyor sırf bu yuzden almak ıstemıyorum
canımm saglıkla buyusunlerde kimin için calısıyoruz cok sukur Rabbim hepımızın yavrularını bagıslasın olmayanlara da hayırlı evlat nasıp etsınBebeği olan arkadaşlar size ayrıca kolaylık diliyorum... Zor ve pahalı bir dönemdeyiz. Hizla.buyuyorlar. Ama bir o kadar da tatlı bu yavrular... Sağlıkla büyütün
Makinenin nem sensörü var, kuruyunca kendi programı kısaltıyor. Narin çamaşırlara daha az ısı verdiği için 3 saat falan sürebiliyor. Valla ben kuruduktan sonra çıkan toz yumaklarını görünce faturayı düşünmüyorum. Gerçi A++ olduğu için bariz bir artış olmadı.kızlar kurutma makınası faturaya nasıl yansıyor merak ettım bızde de hıc camasır bıtmıyor sırf bu yuzden almak ıstemıyorum
bide arkadasım uzun programda kurutmadıkca bı faydası yok dedı
40 dakikalık programa ben hiç atmadım, ondan nasıl çıkıyor çamaşırlar? Bazen kendim zaman ayarı yapıp 1.5 saat atıyorum.Ben 40 dakikalık kısa programı kullanıyorum her zaman
O birkaç saat sürüyor çünkü kurumadan bitmiyor program
Faturaya takılmıyorum
Makina A++
Benim bütün eşyalar A sınıfı kombi de dahil
Faturam 61 98 139 tl geldi
Yıllardır 40 dk lık programı kullanıyorum40 dakikalık programa ben hiç atmadım, ondan nasıl çıkıyor çamaşırlar? Bazen kendim zaman ayarı yapıp 1.5 saat atıyorum.
Yıllardır 40 dk lık programı kullanıyorum
Kuru çıkıyor
Kızlar destekleriniz için teşekkür ederim.dönem dönem her insanın hayatında oluyor zorluklar Rabbim sağlıkla sınamasın kimseleri.
Ben o ayarı sen deyince farkettim desem, uğraşıyordum sentetikmiş, pamukluymuş falanYıllardır 40 dk lık programı kullanıyorum
Kuru çıkıyor
Hayırlısı olsun sizin için. İnşallah en yakın zamanda herşey rayına oturur.Kızlar destekleriniz için teşekkür ederim.dönem dönem her insanın hayatında oluyor zorluklar Rabbim sağlıkla sınamasın kimseleri.
Kırışık önleme ve hassas tuşlarıyla 47 dk ya çıkıyorBen o ayarı sen deyince farkettim desem, uğraşıyordum sentetikmiş, pamukluymuş falanilk çamaşırda bir deneyeyim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?