İki makina daha çamaşır astım, Allah'ım biz iki (2) kişiyiz ve her hafta 3-4 makina mutlaka yıkıyorum.
Kurutma işi çok can sıkıcı, balkonum açık yağış olur diye içeri boş odaya alıyorum, bu sefer ev batıyor.
Neyse ben ortalığı topladım, kahvaltımı yaptım.
Güzelce giyindim, suslendim anneme gidiyorum.
Akşama kadar merak etmeyin

Canımcım imkanın varsa çamaşır kurutma makinasını tavsiye ederim
10 yıldır kullanıyorum çok memnunum

Kabataslak bir hesap yaptım

Önümdeki 4 ay için (Ocak Şubat Mart Nisan )

Kemerleri sıkıp bu süre içerisinde 6 adet Cumhuriyet altını almak için gayret etmeyi düşünüyorum
Hadi inşallah canım
Kk ni az kullanmak bile bir başlangıç cnm umarim devamli olur.
Kuzuna da geçmiş olsun

Düşünüyorum, ama çok pahalilar.
Bosch evdeki eşyalar bunu da boschtan baktım indirimli 5,800 TL .
Biraz daha araştırmam gerek
Kurutma makinalari da iyifiyat gerçekten.
Seni zorlamayacaksa al cnm ama önceliğin bilezik
Önümüzdeki yaz alirsin yada kış gelince rahat edersin

Hadi inşallah canım

Kk ni az kullanmak bile bir başlangıç cnm umarim devamli olur.
Kuzuna da geçmiş olsun
sagol canım benim gerckten benım için bu ay bı dneeme surecıydı guzel atlattıgımı dusunuyorum sımdlık,
nakitim yeterli olsaydı daha da az kullanırdım.
bundan sonra ona gore ayırıcam ıns

sagol canım benim gerckten benım için bu ay bı dneeme surecıydı guzel atlattıgımı dusunuyorum sımdlık,
nakitim yeterli olsaydı daha da az kullanırdım.
bundan sonra ona gore ayırıcam ıns
Bu başarı senin cnm.
Giderler dışında elinizde nakit az kaliyorsa kk için aylik limit de belirleyebilirsin.

Benim kk mecburen açık şu an ama kullanmiyorum belki yine bir yapilandirma ihtilaline karsi kapatmayacagim bir-kac ay.
Onun yerine ek hesaptan kullanıyorum nakit azsa.
Eksiye girmeyi de sevmiyorum ama kkna bulaşmak beni korkutuyor.

Düşünüyorum, ama çok pahalilar.
Bosch evdeki eşyalar bunu da boschtan baktım indirimli 5,800 TL .
Biraz daha araştırmam gerek
Benim önceki evde kullandığım da şimdiki de siemens
4000 tl nin altında idi
Hepsiburadadan almıştım haziran ayında
3800 küsurdu

Selam kızlar.
Nasılsınız
Depresyondan çıkıcam inş. Yavaş yavaş az kaldı bu aralar kimse ile görüşmüyorum kalbim kırılıyor fazlasıyla. Üzüldüğüm konuda bununla ilgili oldu kimse bizim problemimiz olunca ilgilenmiyor ama ufacık bir zorluk gördüklerinde koşun oluyor. Herkeste bir tavır

Maddi açıdan çöktük de çöktük.
Evi kapadık tek artı bu
Çok şükür bin şükür Rabbim yardım etsin olmayanada nasip etsin. İnanamadım zaten şoka girdim . Banka para verirken bin bir dert alırken hoop ne ara aldı anlamadım
Esnek hesap çektik haftaya kapatıcaz onuda
Şuan kenarda bir kuruş kalmadı
Bir oğlumun kumbarası ile benim kumbara
Toparlamak lazım acil. Zam zamanı inş beklediğimiz gibi olur

Allah yardım etsin tez vakitte canım
Hepimizin değişik değişik imtihan gereği derdi var
Rabbim bunu farkına vararak şeytanı sevindirmeden imtihanlarımızı geçmeyi nasip etsin inşaallah

Bebeğe bez ve emzik aldık. Daha önce 4 emzik denedik tutmadı, bugün bir umut 2 farklı emzik daha aldık, umarım tutar yoksa çok ağlıyor, gündüz memeden ayrılmak istemiyor beni emzik yapıyor
English homedan cuma indiriminden internetten nevresim seti almıştım fiyatı uygun diye. Kargo bir geldi, yastık kılıfı ve nevresim var, çarşaf yok. İnternette dikkatli okumamışım. Bugün ona uygun lastikli çarşaf aldım, normal zamandaki setlerden daha pahalıya geldi. Bir daha indirim falan kanmayacağım bir şeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…