- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.701
Tamam işte daha ne olsun
Canımcım imkanın varsa çamaşır kurutma makinasını tavsiye ederimİki makina daha çamaşır astım, Allah'ım biz iki (2) kişiyiz ve her hafta 3-4 makina mutlaka yıkıyorum.
Kurutma işi çok can sıkıcı, balkonum açık yağış olur diye içeri boş odaya alıyorum, bu sefer ev batıyor.
Neyse ben ortalığı topladım, kahvaltımı yaptım.
Güzelce giyindim, suslendim anneme gidiyorum.
Akşama kadar merak etmeyin
Düşünüyorum, ama çok pahalilar.Canımcım imkanın varsa çamaşır kurutma makinasını tavsiye ederim
10 yıldır kullanıyorum çok memnunum
amin canım cümlemizeeAllah kolaylıklar versin canım
Hem maddi hem de manevi olarak
Hadi inşallah canımKabataslak bir hesap yaptım
Önümdeki 4 ay için (Ocak Şubat Mart Nisan )
Kemerleri sıkıp bu süre içerisinde 6 adet Cumhuriyet altını almak için gayret etmeyi düşünüyorum
Kk ni az kullanmak bile bir başlangıç cnm umarim devamli olur.günaydın kızlar
dun aksam 10da uyudum tabi gece yüz defa kalktım oglusa, bugun ası günü gecen sefer aynı asıda ilk defa cok agrısı oldu bugunu hayırlısıyla atlatmayı dılıyorum
6.5 gıbı uyandık emzirme oynama vs cay içtim mutfagı toparladım sımdı uyutuyorum epeyce yogun bir gün.
dün 230 liralık market alısverısı yaptım kk dan
kk kullandım 3-4 defa ama uzun zamandır bu kadar az kullanmamıstım kendımı tebrık edıyorum yani
bugun de kullanıcam mecbur nakitim az kaldı gram bozmak ıstemıyorum özel aşılar 670tl acilde vurdurcam saglık ocagı vurmuyor 50tl d vitamını az kaldı 50 tl
Kurutma makinalari da iyifiyat gerçekten.Düşünüyorum, ama çok pahalilar.
Bosch evdeki eşyalar bunu da boschtan baktım indirimli 5,800 TL .
Biraz daha araştırmam gerek
sagol canım benim gerckten benım için bu ay bı dneeme surecıydı guzel atlattıgımı dusunuyorum sımdlık,Hadi inşallah canım
Kk ni az kullanmak bile bir başlangıç cnm umarim devamli olur.
Kuzuna da geçmiş olsun
Bu başarı senin cnm.sagol canım benim gerckten benım için bu ay bı dneeme surecıydı guzel atlattıgımı dusunuyorum sımdlık,
nakitim yeterli olsaydı daha da az kullanırdım.
bundan sonra ona gore ayırıcam ıns
Benim önceki evde kullandığım da şimdiki de siemensDüşünüyorum, ama çok pahalilar.
Bosch evdeki eşyalar bunu da boschtan baktım indirimli 5,800 TL .
Biraz daha araştırmam gerek
Allah yardım etsin tez vakitte canımSelam kızlar.
Nasılsınız
Depresyondan çıkıcam inş. Yavaş yavaş az kaldı bu aralar kimse ile görüşmüyorum kalbim kırılıyor fazlasıyla. Üzüldüğüm konuda bununla ilgili oldu kimse bizim problemimiz olunca ilgilenmiyor ama ufacık bir zorluk gördüklerinde koşun oluyor. Herkeste bir tavır
Maddi açıdan çöktük de çöktük.
Evi kapadık tek artı bu
Çok şükür bin şükür Rabbim yardım etsin olmayanada nasip etsin. İnanamadım zaten şoka girdim . Banka para verirken bin bir dert alırken hoop ne ara aldı anlamadım
Esnek hesap çektik haftaya kapatıcaz onuda
Şuan kenarda bir kuruş kalmadı
Bir oğlumun kumbarası ile benim kumbara
Toparlamak lazım acil. Zam zamanı inş beklediğimiz gibi olur
K kahvemsi mutluluk benim makinem de bundan çok memnunum. Doğru ayarda kurutursan çamaşırlar sıcakken elinle düzle katla çoğu kıyafette ütüye bile gerek kalmıyor. Yalnız ben alalı 1.5 yıl oldu, 2500e almıştım nasıl zam gelmiş, enflasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?