Kırışık önleme ve hassas tuşlarıyla 47 dk ya çıkıyor
Ama çamaşırı kuru çıkarıncaya kadar birkaç saat sürüyor
Çalışırken ses yapıyor mu acaba
Benim bir odam boş gibi derin dondurucum, kullanmadigim sandalyelerin var.
Oraya koyarim alırsam başka yerim yok, şu giderine gerek yok değil mi tak fişi çalışsın sadece

Oraya koyarim alırsam başka yerim yok, şu giderine gerek yok değil mi tak fişi çalışsın sadece
Ben ısıcam pvc ile kapalı balkona koydum. Dolap içinde. Orası bizim buçuk odamız gibi zemini Laminat parke filan. Elektrik hattı olması yeterli.

Canim hepimize oluyor bazen,
Kiriliyoruz darılıyoruz ama onlar bunlari farketmiyor bile.
Herşey geçer üzülme sağlık olsun.

Aynı senin gibi bir odamı kiler, namaz odası gibi kullanıyorum derin dondurucu ve kurutmamı da oraya koydum
Çok aman aman ses çıkarmıyor
Su tankı var çekmece şeklinde o nedenle su giderine gerek yok
Kullanımı son derece kolay pratik

K kahvemsi mutluluk cnm gelinle güzel vakit geçirmiş olmaniz bu sürpriziniz gerçekten hoş olmuş :)
Her geçen zaman birbirimize daha çok alisiyoruz, bir de biz doğum günlerine ailecek önem veririz
Annem zaten show yaptı. Gelin için aldiklarini gösterdi. Hem gelin hem annesi çok sevindi.
Özellikle annesi çok rahatladı ve kızının değer görmesi çok mutlu etti onu

Çok teşekkür ederim.
Eşime gösterim akşam listeye aldık, umarım eve de gelir

Çok teşekkür ederim.
Eşime gösterim akşam listeye aldık, umarım eve de gelir
Rica ederim canım
Yıllarca gönlüme göre bir balkon sefası yapacak büyüklükte bir balkonum olmadı
Bu evimin balkonunda keyif yapabiliyorum manzarası da güzel o nedenle kapatmadım
Ev de benim yeterince büyük o nedenle bir odamı söylediğim şekilde kullanıyorum.

Ilk izlenimler çok önemli, herşey unutulur da onlar unutulmaz :) çok sevindim adiniza.
Toplu yılbaşı hediyesi olmuş harika

benim kv de 2saatlik bir yere bıle gıtse gelirken mutlaka bana bıse alır gönül alır yani birimiz hasta olda ufak bi hedıye alır gecmıs olsun hedıyesi der benim annem de cok memnun olmustu bana karsı bu tutumlarından, önemli olan hediye degıl zaten önem verilmesi, degerli hissettirmeniz

Günaydın kızlar, 3ten beri ayaktayım, bebek uyumuyor, cin gibi
Seneye bana da derin dondurucu lazım. Ama bu afacanla içini ne kadar doldurabilirim bilmem.
ah günaydın canım seni suan anlayacak en yakın kişi benim topıkte artık emzirirken halüsinasyon görüyor gecen annem bıse verıyo gıbı gordum elimi uzattım ki oglum masAllah oyle gazlı huysuz degıl suan da cidden zor yani, anneme diyorumki anne sen bize nası baktın ya çok zormus, yaa annelik kolaymı kıymetimi bilin diyor

Makinaya çamaşır attım
Dün kurutmadan çıkan havalandırdığım çamaşırları katladım
Kahvaltımı yaptım
Kumbarama 20 tl yi şimdiden attım

Küçük oğlan uyanınca kahvaltısını yaptırırım
Büyük oğlum gelince ona da kahvaltı hazırlarım

Büyük oğluma poğaça yaparım, valizini hazırlarım ,yolcu ederim .

Akşam için de dünden kalan pilavın yanına
Bamya yapmayı düşünüyorum kısmetse

Gezmelere gitmek istiyordur
Sıpa gezmenin tadını aldı tabi
En uzun gecede üzerimizden kamyon geçti, hem eşimin hem benim
Benimki gazlı ama geceleri hiç böyle yapmazdı. Derdi kakaymış, yaptı da kurtulduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…