- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.741
Çalışırken ses yapıyor mu acabaKırışık önleme ve hassas tuşlarıyla 47 dk ya çıkıyor
Ama çamaşırı kuru çıkarıncaya kadar birkaç saat sürüyor
Ben ısıcam pvc ile kapalı balkona koydum. Dolap içinde. Orası bizim buçuk odamız gibi zemini Laminat parke filan. Elektrik hattı olması yeterli.Çalışırken ses yapıyor mu acaba
Benim bir odam boş gibi derin dondurucum, kullanmadigim sandalyelerin var.
Oraya koyarim alırsam başka yerim yok, şu giderine gerek yok değil mi tak fişi çalışsın sadece
Canim hepimize oluyor bazen,Selam kızlar.
Nasılsınız
Depresyondan çıkıcam inş. Yavaş yavaş az kaldı bu aralar kimse ile görüşmüyorum kalbim kırılıyor fazlasıyla. Üzüldüğüm konuda bununla ilgili oldu kimse bizim problemimiz olunca ilgilenmiyor ama ufacık bir zorluk gördüklerinde koşun oluyor. Herkeste bir tavır
Maddi açıdan çöktük de çöktük.
Evi kapadık tek artı bu
Çok şükür bin şükür Rabbim yardım etsin olmayanada nasip etsin. İnanamadım zaten şoka girdim . Banka para verirken bin bir dert alırken hoop ne ara aldı anlamadım
Esnek hesap çektik haftaya kapatıcaz onuda
Şuan kenarda bir kuruş kalmadı
Bir oğlumun kumbarası ile benim kumbara
Toparlamak lazım acil. Zam zamanı inş beklediğimiz gibi olur
Aynı senin gibi bir odamı kiler, namaz odası gibi kullanıyorum derin dondurucu ve kurutmamı da oraya koydumÇalışırken ses yapıyor mu acaba
Benim bir odam boş gibi derin dondurucum, kullanmadigim sandalyelerin var.
Oraya koyarim alırsam başka yerim yok, şu giderine gerek yok değil mi tak fişi çalışsın sadece
Her geçen zaman birbirimize daha çok alisiyoruz, bir de biz doğum günlerine ailecek önem veririzK kahvemsi mutluluk cnm gelinle güzel vakit geçirmiş olmaniz bu sürpriziniz gerçekten hoş olmuş :)
Çok teşekkür ederim.Aynı senin gibi bir odamı kiler, namaz odası gibi kullanıyorum derin dondurucu ve kurutmamı da orata koydum
Çok aman aman ses çıkarmıyor
Su tankı var çekmece şeklinde o nedenle su giderine gerek yok
Kullanımı son derece kolay pratik
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim.
Eşime gösterim akşam listeye aldık, umarım eve de gelir
Ilk izlenimler çok önemli, herşey unutulur da onlar unutulmaz :) çok sevindim adiniza.Her geçen zaman birbirimize daha çok alisiyoruz, bir de biz doğum günlerine ailecek önem veririz
Annem zaten show yaptı. Gelin için aldiklarini gösterdi. Hem gelin hem annesi çok sevindi.
Özellikle annesi çok rahatladı ve kızının değer görmesi çok mutlu etti onu
Toplu yılbaşı hediyesi olmuş harikaGece gece en uzun gece indiriminde ne var.diye baktım ve birkaç parça aldım.
Geline ve kız kardeşime aldığım pijama takımı çok beğenildi.
Anneme ve kendime de siparis verdim. Yeni yıl hediyesi hepimizin aynı oldu
Alışveriş çantası, sabun, dolap kokusu da aldım.
Gezmelere gitmek istiyordurGünaydın kızlar, 3ten beri ayaktayım, bebek uyumuyor, cin gibi
Seneye bana da derin dondurucu lazım. Ama bu afacanla içini ne kadar doldurabilirim bilmem.
benim kv de 2saatlik bir yere bıle gıtse gelirken mutlaka bana bıse alır gönül alır yani birimiz hasta olda ufak bi hedıye alır gecmıs olsun hedıyesi der benim annem de cok memnun olmustu bana karsı bu tutumlarından, önemli olan hediye degıl zaten önem verilmesi, degerli hissettirmenizHer geçen zaman birbirimize daha çok alisiyoruz, bir de biz doğum günlerine ailecek önem veririz
Annem zaten show yaptı. Gelin için aldiklarini gösterdi. Hem gelin hem annesi çok sevindi.
Özellikle annesi çok rahatladı ve kızının değer görmesi çok mutlu etti onu
ah günaydın canım seni suan anlayacak en yakın kişi benim topıkteGünaydın kızlar, 3ten beri ayaktayım, bebek uyumuyor, cin gibi
Seneye bana da derin dondurucu lazım. Ama bu afacanla içini ne kadar doldurabilirim bilmem.
Sıpa gezmenin tadını aldı tabiGezmelere gitmek istiyordur
En uzun gecede üzerimizden kamyon geçti, hem eşimin hem benimah günaydın canım seni suan anlayacak en yakın kişi benim topıkteartık emzirirken halüsinasyon görüyor gecen annem bıse verıyo gıbı gordum elimi uzattım ki oglum masAllah oyle gazlı huysuz degıl suan da cidden zor yani, anneme diyorumki anne sen bize nası baktın ya çok zormus, yaa annelik kolaymı kıymetimi bilin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?