- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.781
Teşekkür ederim cnm beğenerek aldim.karamelli_turta cnm bence gayt cok gos olmuş ve her zaman kullanabileceğin kıyafetler...
kronikuykucu ben de herkesi zihnimde canlandiriyorum...Ay bir de keşke birebir resmedebilsem ne güzel olurduu
Kolay gelsin canım..Çok halsizim bugün, yeni diyet programına uymaya çalışıyorum, aç değilim ama baş ağrım var.
Arınma olduğu için normalmiş.
Birazdan spor da yapacağım.
Dün 1, bugün 2 bende deDün 3 makina bugün de 2 makina çamaşır yıkadım
Haftasonu ev adeta çamaşırhane gibi
bızım evde aynı 5makına yıkandı asıldıDün 3 makina bugün de 2 makina çamaşır yıkadım
Haftasonu ev adeta çamaşırhane gibi
Ne güzel hallettin canım, güle güle kullansınlar.Yılbaşı gecesi annemde olacağız.
Menüyü kızkardeşlerim ile ortak hazirlariz paylaşırız, annemde sadece son pişmesi gerekenleri yapariz.
Orta boy bir ağacı var çocuklarimin, yarin suslesinler diye götüreceğiz anneme
Herkese hediye aldım bugün ama en çok da ev patiğipentide indirim vardi haftasonuna özelmis.
Çoluk çocuk herkeseumarim beğenirler.
Başbaşa zaman geçirirsiniz sizde cnm.Ne güzel hallettin canım, güle güle kullansınlar.
Biz sanırım bu yıl evimizde oluruz, başbaşa geçiririz.
Geçen yil evimizde ilk yılbaşı diye gitmedik ama hastaydik birimiz bir koltukta diğeri karşısında yattık.
Bu yıl inşallah bir hastalık falan olmazsa güzel bir sofra kurup evimizde olmak istiyoruz.
Zaten o hafta dogumgunumuz. Bana çağırırım haftasonu diye düşündüm.
Ama özel günlerde de kalabalık olunc aayri bir zevkli oluyor
Sağol canım..Slm kızlar ben de 2 makina yıkadım asacağım birazdan 2.yi.
salı günü gün var ben bu sene parasız katıldım.
yarın sarma saracağım profiterol yapacağım kıymalı börek de yapacağım gelsin kaloriler
Güle güle giykaramelli_turta
Çok halsizim bugün, yeni diyet programına uymaya çalışıyorum, aç değilim ama baş ağrım var.
Arınma olduğu için normalmiş.
Birazdan spor da yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?