Merhaba kizlar hafta sonu hem sabah kahvaltısı hem aksam yemeği misafirli geçirdim.. Oldukça yoruldum ama cok sevdiğim kişilerdi gelenler bir o kadar da mutlu oldum...
1 makine camasir yıkadım astım . yarin da yıkar asarım... Yemegim var yarina. Kumbara deyince hemen ben de attim kizlar..

karamelli_turta cnm bence gayt cok gos olmuş ve her zaman kullanabileceğin kıyafetler...

kronikuykucu ben de herkesi zihnimde canlandiriyorum...Ay bir de keşke birebir resmedebilsem ne güzel olurduu
Teşekkür ederim cnm beğenerek aldim.
Çok halsizim bugün, yeni diyet programına uymaya çalışıyorum, aç değilim ama baş ağrım var.
Arınma olduğu için normalmiş.
Birazdan spor da yapacağım.
Kolay gelsin canım..

Yılbaşı gecesi annemde olacağız.
Menüyü kızkardeşlerim ile ortak hazirlariz paylaşırız, annemde sadece son pişmesi gerekenleri yapariz.
Orta boy bir ağacı var çocuklarimin, yarin suslesinler diye götüreceğiz anneme

Herkese hediye aldım bugün ama en çok da ev patiği pentide indirim vardi haftasonuna özelmis.
Çoluk çocuk herkese umarim beğenirler.

Son düzenleme:
Ne güzel hallettin canım, güle güle kullansınlar.
Biz sanırım bu yıl evimizde oluruz, başbaşa geçiririz.
Geçen yil evimizde ilk yılbaşı diye gitmedik ama hastaydik birimiz bir koltukta diğeri karşısında yattık.
Bu yıl inşallah bir hastalık falan olmazsa güzel bir sofra kurup evimizde olmak istiyoruz.
Zaten o hafta dogumgunumuz. Bana çağırırım haftasonu diye düşündüm.
Ama özel günlerde de kalabalık olunc aayri bir zevkli oluyor

Başbaşa zaman geçirirsiniz sizde cnm.
Aslinda bizim o gece için plânınızailece evde olmakti çocuklar birlikte olmak istedi ve plân büyük aile ile olacak inş.:)

Günaydınlarr hayırlı haftalar
dün annem ben ve kızım kız kıza takıldık. Avm ye gittik yemek yedik alışveriş yaptık tatlı bir yorgunlukla evimize döndük. Koltuklarıma madam coco dan polar çift kişilik battaniyeler alıp geçirdik. Malum minik canavar bir kedimiz var koltukları tırmıklamasın diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…