- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.801
Bereketli olsunMerhaba hanimlar.
Bugun elimdeki fiziki $ ve € 'lari fiziki altina cevirdim. 10 cumhuriyet, 1 ceyrek oldu. Altin hesabinda olani da bir ara cekip, fiziki altina cevirecegim. Hayirli olur insallah. Bugunden itibaren tam bir AL-YAT 'ci oldum.
Hayirli olsun insaallah...
Bereketli olsun kuzunun parası. Dün akşam benim benim kız cüzdanimı bulunca bozuklukları kumbarasına attı:)Sabah oğluşa kumbaraya atması için 5 tl verdim.
Çok şükür cnm.Günaydınlar
Çok mutluyum çok şükür Rabbim yağmurlar gönderiyor
Hayırlı olsun ,Merhaba hanimlar.
Bugun elimdeki fiziki $ ve € 'lari fiziki altina cevirdim. 10 cumhuriyet, 1 ceyrek oldu. Altin hesabinda olani da bir ara cekip, fiziki altina cevirecegim. Hayirli olur insallah. Bugunden itibaren tam bir AL-YAT 'ci oldum.
Hayirli olsun insaallah...
Ben akşam ıspanak yiyeceğimSelâm kızlar,
Bugüne yemek yok eve gideyim de birşeyler hazirlarim,
Taze fasulye cnm istiyor,dondurucuya koymuştum 12 poşet falandi artik kullaniyorum.
Az pilâv yaparim ve tatlı da cnm istiyor.
Kac yaş ? Benimki o kadar uzun giymiyor. Vicco kullaniyoruz, memnunuz.Cocuklariniza giydirip denediginiz, hava alan, yumusak, rahat, gunun 10 saat icinde gecirilebilecek bot tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Ayak sekli, ince uzun...
6.5 yas. 30 veya 31 no olacak...Kac yaş ? Benimki o kadar uzun giymiyor. Vicco kullaniyoruz, memnunuz.
Oy kıyamam aç olmak da zor,içme suyuna her zaman limon at ve salatalarinda da elma sirkesi kullan cnmBen akşam ıspanak yiyeceğim
yarın için de kapuska yapmam gerek
diyet listeme uyuyorum harfiyen ama açım
Cocuklariniza giydirip denediginiz, hava alan, yumusak, rahat, gunde 10 saat icinde gecirilebilecek bot tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Ayak sekli, ince uzun...
Not aldim. Tesekkurler...Esim bana skechers almıs ilk etapta ayy iyice kıs hava da soguk dedim
Cok soguk zamanlarda da giydim. Ne soguk hissediyorum ne bunaliyorum
Ilık havalarda ince corap giyiyorum cok sicak geliyor
Skechers kıslık modellere bakabilirsiniz tavsiye ederim
canım benimki 288di lütfenBeklenen doğalgaz faturamiz gelmiş kızlar,
Şu miktarda bile rekor bendedir kesin
237,50 tl.
Ben açıkçası daha yüksek gelir diye bekliyordum sevindim desem.
Sabah evden çıkarken kapattim bu şekilde faturamin daha düştüğünü farkettim.
Uykucu aah ah...canım benimki 288di lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?