Günaydın kızlar
Kırk yılda bir araçla eve geldim. İşe gelirken lastik patladı. Hava yağmurlu.
Arkadaşa haber verdim geliyor. Ben de arabada kahvaltımı yapıyorum.
Listeme uymam şart
Geçmiş olsun canım ,üzüldüm.

Günaydınlar kızlar

Kızlar ben de dün nöbetçiydim. Bir baş ağrısıyla eve gittim. Normalde pek ağrımaz şükür.
akşamda oğluşu ingilizce sınavına hazırladım.
Bizim ekdersler yatmamış henüz. Yatınca dolar almayı planlıyorum biraz.
K kahvemsi mutluluk geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım
Rüzgar filan mı değdi başına
Başarılar kuzucuğuna

Rekor sanırım ben de 269. Ama biz hiç kapatmadık canım en düşükte yaktık çoğu zaman. Apartman yeni ama mantolama sayesinde gayet iyi ısınıyor. İlk yıl için korkuyordum ısınmayız diye ama çok şükür şimdilik gayet iyi

Hangi şehir
Kombi kaç derecede yanıyor
Oda termostatı kaç dereceye ayarlı?

Geçmiş olsun canım ,üzüldüm.
Merhaba bir ara alsat yaparak altın artırıyordunuz dimi :) şu anda yapıyormusunuz?Bende deneyeyim dedim ama ne zaman satsam yükseldi geri alsam düştü.Kardan zarar etmil oldum böylece.Bir türlü denk getiremedim yani :) Zaman zamanda keşke satsaydım yeniden alsaydım dediğim oldu.

merhaba hanımlar nasılsınız bayadır yazmıyorum 3 aydır 4300 borç ödemişim son 2000 borcum kaldı ocakta bitiyor çok şükür memurum 1050 ayda çocuğa kreş parası ödüyorum bazen market alışverişi yapıyorum son iki aydır çok sıkıştım ama sanırım bir memur maaşıyla iyi şeyler yapmışım her ay artık bir ata altını almayı planlıyordum ama çok zor benim için ancak yarım altın alabilirim 6 senelik memurum yeni aklım başıma geldi yaş 32 çocuğuma baktıkça kreşlerde vicdan azabı çekiyorum onun için bişeyler yapmalıyım

Evet canım
Sonra o altınlar bozduruldu
Sıfır ev aldım ve evi sıfırdan eşya ile döşedim
Veeee sıfırdan birikime başladım

Allah kolaylık versin canım
Birşeylerin farkına varıp bor yerden başlamak önemli olan

Evet canım
Hayırlı olsun :)örnek aldığım insanlardansın.Birikime başlayınca ufak ufakta olsa bir bakıyorsun büyümüş.insan dahada hevesleniyor öyle bir durumda.Allah bereketini artırsın birikimlerimizin.

Allah kolaylik versin. Yarim veya tam, butce ne elverirse. Asl'olan istikrarla devam etmek...

Allah kolaylık versin canım
Birşeylerin farkına varıp bor yerden başlamak önemli olan
Evet canım
siz hesabınızdan alıp bozduruyorsunuz değilmi ben hesapta bir kaç kere altın hesabı açtım ama sıkışınca hemen bozdurdum bir çeyreğim var elimde onu üşendiğimden bozduramıyorum o yüzden kaldı çok sıkıştım ama bozdrumadım ben o yüzden fiziki olarak almak istiyorum altında yükselmiş baya

Takılarım haricinde altın hesabım var.
Ben altın hesabımdan bozdurdum
Altın hesabıyla al sat yapıyordum
Şimdi de bir miktar altın hesabıma alım yaptım
Fakat biraz da fiziki olarak birikim yapmak istiyorum nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…