- 6 Ağustos 2010
- 40.525
- 72.543
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.841
Geçmiş olsun canım ,üzüldüm.Günaydın kızlar
Kırk yılda bir araçla eve geldim. İşe gelirken lastik patladı. Hava yağmurlu.
Arkadaşa haber verdim geliyor. Ben de arabada kahvaltımı yapıyorum.
Listeme uymam şart
Geçmiş olsun canımGünaydınlar kızlar
Kızlar ben de dün nöbetçiydim. Bir baş ağrısıyla eve gittim. Normalde pek ağrımaz şükür.
akşamda oğluşu ingilizce sınavına hazırladım.
Bizim ekdersler yatmamış henüz. Yatınca dolar almayı planlıyorum biraz.
K kahvemsi mutluluk geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim canım sağ ol geçti Allah'tan neden oldu bilmiyorum.Geçmiş olsun canım
Rüzgar filan mı değdi başına
Başarılar kuzucuğuna
Rekor sanırım ben deBeklenen doğalgaz faturamiz gelmiş kızlar,
Şu miktarda bile rekor bendedir kesin
237,50 tl.
Ben açıkçası daha yüksek gelir diye bekliyordum sevindim desem.
Sabah evden çıkarken kapattim bu şekilde faturamin daha düştüğünü farkettim.
Hangi şehirRekor sanırım ben de269. Ama biz hiç kapatmadık canım en düşükte yaktık çoğu zaman. Apartman yeni ama mantolama sayesinde gayet iyi ısınıyor. İlk yıl için korkuyordum ısınmayız diye ama çok şükür şimdilik gayet iyi
Merhaba bir ara alsat yaparak altın artırıyordunuz dimi :) şu anda yapıyormusunuz?Bende deneyeyim dedim ama ne zaman satsam yükseldi geri alsam düştü.Kardan zarar etmil oldum böylece.Bir türlü denk getiremedim yani :) Zaman zamanda keşke satsaydım yeniden alsaydım dediğim oldu.Geçmiş olsun canım ,üzüldüm.
Evet canımMerhaba bir ara alsat yaparak altın artırıyordunuz dimi :) şu anda yapıyormusunuz?Bende deneyeyim dedim ama ne zaman satsam yükseldi geri alsam düştü.Kardan zarar etmil oldum böylece.Bir türlü denk getiremedim yani :) Zaman zamanda keşke satsaydım yeniden alsaydım dediğim oldu.
Allah kolaylık versin canımmerhaba hanımlar nasılsınız bayadır yazmıyorum 3 aydır 4300 borç ödemişim son 2000 borcum kaldı ocakta bitiyor çok şükür memurum 1050 ayda çocuğa kreş parası ödüyorum bazen market alışverişi yapıyorum son iki aydır çok sıkıştım ama sanırım bir memur maaşıyla iyi şeyler yapmışım her ay artık bir ata altını almayı planlıyordum ama çok zor benim için ancak yarım altın alabilirim 6 senelik memurum yeni aklım başıma geldi yaş 32 çocuğuma baktıkça kreşlerde vicdan azabı çekiyorum onun için bişeyler yapmalıyım
Hayırlı olsun :)örnek aldığım insanlardansın.Birikime başlayınca ufak ufakta olsa bir bakıyorsun büyümüş.insan dahada hevesleniyor öyle bir durumda.Allah bereketini artırsın birikimlerimizin.Evet canım
Sonra o altınlar bozduruldu
Sıfır ev aldım ve evi sıfırdan eşya ile döşedim
Veeee sıfırdan birikime başladım
Allah kolaylik versin. Yarim veya tam, butce ne elverirse. Asl'olan istikrarla devam etmek...merhaba hanımlar nasılsınız bayadır yazmıyorum 3 aydır 4300 borç ödemişim son 2000 borcum kaldı ocakta bitiyor çok şükür memurum 1050 ayda çocuğa kreş parası ödüyorum bazen market alışverişi yapıyorum son iki aydır çok sıkıştım ama sanırım bir memur maaşıyla iyi şeyler yapmışım her ay artık bir ata altını almayı planlıyordum ama çok zor benim için ancak yarım altın alabilirim 6 senelik memurum yeni aklım başıma geldi yaş 32 çocuğuma baktıkça kreşlerde vicdan azabı çekiyorum onun için bişeyler yapmalıyım
Allah kolaylık versin canım
Birşeylerin farkına varıp bor yerden başlamak önemli olan
siz hesabınızdan alıp bozduruyorsunuz değilmi ben hesapta bir kaç kere altın hesabı açtım ama sıkışınca hemen bozdurdum bir çeyreğim var elimde onu üşendiğimden bozduramıyorum o yüzden kaldı çok sıkıştım ama bozdrumadım ben o yüzden fiziki olarak almak istiyorum altında yükselmiş bayaEvet canım
Sonra o altınlar bozduruldu
Sıfır ev aldım ve evi sıfırdan eşya ile döşedim
Veeee sıfırdan birikime başladım
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun :)örnek aldığım insanlardansın.Birikime başlayınca ufak ufakta olsa bir bakıyorsun büyümüş.insan dahada hevesleniyor öyle bir durumda.Allah bereketini artırsın birikimlerimizin.
siz hesabınızdan alıp bozduruyorsunuz değilmi ben hesapta bir kaç kere altın hesabı açtım ama sıkışınca hemen bozdurdum bir çeyreğim var elimde onu üşendiğimden bozduramıyorum o yüzden kaldı çok sıkıştım ama bozdrumadım ben o yüzden fiziki olarak almak istiyorum altında yükselmiş baya
AnkaraHangi şehir
Kombi kaç derecede yanıyor
Oda termostatı kaç dereceye ayarlı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?