Ben de borc odemeye merakligillerdenim. E ne yapayim, bu sekilde engelsiz onumu goruyorum. Allah kimseyi borclu koymasin...
Amin
Aynen öyle abla
Ben de gelirlerimi giderimi yazıp kenara koyuyorum ayın 15 inde
Sonra da vakti gelince hemen anında ödenecekleri ödeyip bir sonraki hedefe ilerliyorum

Merhaba kizlarr

K kahvemsi mutluluk gecmis olsun..
@özrengin ekdersin bereketli olsun

koştur koştur okuldan eve geldim
. Basım kazan oldu resmen..8 derse girdim...Zaman oyle cabuk geçiyor ki...
Oturup dinlenmeye vakit yok okulda..

Dondurucu dan içli köfte ayran salata birazda çorba vardi menü tamamlandı...

Merakla ek dersi bekliyorum gelsin yılın son birikimini yapayım diye

Elektrik faturam 156.70 tl gelmiş hemen ödedim hafifledim
Ben de borc odemeye merakligillerdenim. E ne yapayim, bu sekilde engelsiz onumu goruyorum. Allah kimseyi borclu koymasin...
Benim önümüzdeki ay su ve elektrik faturasi iki aylık gelecek çünkü bu ay evde kimse yoktu
Önümüzdeki ay bu faturalar için en az 300 tl ayirmaliyim.

Bende borcu hemen ödemeye merakli gillerdenim

Iş çıkışı oglusu almaya okula gittim ona sürpriz oldu çünkü babam aliyor:)
Sonra eve geldik yılbaşı ağacı ve süslerimizi alip anneme geçtik:)
Ödevlerimizi yaptik,agacimizi süsledik
Eve dönerken eşim gelip aldi, annem yemek ve yaptığı pastadan da koydu ellerim dolu döndüm yine

Ah o anneler ben de bugün öğleyin pazara gittim annemi aradım alınacak bir şeyi olup olmadığını sordum.Siparişlerini aldım evine götürdüğümde bana erişte almış ev yapımı onu veriyor

Kızlar yıl sonuna kadar nasipse 20 21 cumhuriyet altını almayı hedeflemiştim
Ama mesela bir ay cumhuriyet altını aldığımda yanımda çeyrek ya da yarım altın alacak para olursa acaba onu öteki aya aktarıp cumhuriyet altını almak yerine acaba neye yetiyorsa para onu mu alsam ki aylık
Fikirleriniz benim için önemli?

Canim ben artan parayi öteki ayin birikimine ekleyip tamamlandığında ata aliyordum hep.
Ama hediye takilik vs çeyreğin yoksa elinde alabilirsin.

Ben olsam ertelemem o an param neye yetiyorsa cumhuriyetin yanında alırım.

Selam kızlar
Bu aralar okuyorum ama pek yazmaya fırsat kalmıyor.
Motivasyon grubum var malum birlikte diğer yapıyoruz. WhatsApp tan oraya yogunlastim.
Öğlen pazar alışverişi yaptım.
Birkaç günlük akşam yemegimi pisirdim.
Şirkette de yemek yemiyorum, evden taşıyacağım bu süreçte. Birazdan yarinkileri hazırlarım.

Kolay gelsin canım

Sahsen alimi ertelemem. Param neye yetiyorsa alirim.

Benim okulla ev arasi yarim saat haliyle acikiyorum ve eve gitme firsatim olmuyor. Ogle aralari okulda evden götürduklerimi yiyorum. Hem daha saglikli bu sekilde hem de param cebimde kalıyor. Kendimi teşvik etmek için hafta sonu avm den ici aliminyum kapli beslenme çantası aldım. Çok hoş bir görüntüsü de var kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…