- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.901
Enişte bey doğru söylemiştir suzulmustur benim kahvemsimSelam kızlar, esim geldi bugün, çok şükür.
Elektrikler kesildi az önce geldi.
Allah'tan evde yalnızken gitmedi yoksa sıkıntı olurdu benim için.
Yarın için yemekelerimi tabakliyorum.
Eşimle biraz vakit gecireyim,
Sonra spor.
İki gundur görmüyor alt tarafı, suzulmüşsun diyor.
Artık dalga mı geçti, gerçek mi bilmiyorum ama inandım
Tatlu şimdiki faturalarin ile kıyasla bir deElektrik faturam 68
dogalgaz 135 geldi evet gercekten dogalgaz zamlanmis gecen yil en fazla 80 ile 90 arasi ödemiştim
Ustelik aksam 6 da yakip gece 12 de kapatiyoruz sadece 1 oda gece acik kaliyor kisikta
Rabbim kalbindekini nasip etsin inşaallah, hayırlaKizlar kendimle ilgili bir özel durum var
.. Akliniza gelirse bugun yarin dua eder misiniz
Artık kalksam iyi olacak... Koşturmaca başlasın nnnnnnn
Biraz geriye dönük mesajlarimizi okudum2019 hedeflerimizi hangi sayfada yazmışım kızlar, ben ne yazdım hatirlamiyorum.
Ben hedef buraya bunu yazmışım sadeceYeni yıl, yeni umutlar.
Geçen yıl bu zamanlar yeni yıldan en büyük beklentim ev sahibi olmaktı.
Rabbime binlerce şükür oldu.
Bu yıl isteyen herkese de nasip olsun.
Önce sağlık, sonra huzur olsun gonlumuze göre mutlu bir yıl geçirelim.
Hangi sayfada buldun cnm o kadar gezdim bulamadım hedefleri :)Ben hedef buraya bunu yazmışım sadece
O zaman benim hedefim yine aynı
Ben geçen sene bu aralar diyet yapiyormusum, çok istikrarlı hatunum zaar hala diyet yapıyorumBiraz geriye dönük mesajlarimizi okudum
2860.sayfalarda plastik poşet mevzusu çok konuşmuşuz
Ben mr kralicesi olmuşum fizik tedaviler raporlar fln.
Haftalik 25 tl kumbarasina başlamışız ama ben çabuk bırakmışım galiba
Yalniz hedefimin parçası olan plastik poşete para vermemeyi gerceklestirmisim
Aralık ayının nerdeyse tamamını okudum hedeflerimizi listeledigimiz bir mesaj yok.Hangi sayfada buldun cnm o kadar gezdim bulamadım hedefleri :)
Yaa ne güzel hedefin gerçek oldu
2020 yili için ilk dileğim sağlık sıhhat kendim, ailem,sevdiklerim ve şifa bekleyen herkes için.Aralık ayının nerdeyse tamamını okudum hedeflerimizi listeledigimiz bir mesaj yok.
Önceki sene mi yazdık acaba, zaman çabuk geçiyor malum
2020 için hedeflerimizi yazalım, yıl sonu bakalım ne demişiz ne yapmışız.
Hadi topik sahibesi olarak başla turtis
Çok tepkiliymisim ben ücretli poşet olayina gerçi hâlâ ayni fikirdeyim.Poşet meselesini epey konuşmusuz, asgari ucet, zamlar, faturalar, stoklar
Kaliteli topigiz valla
Yarın son toplantı var, başkanın onayından sonra açıklanacak yeni asgari ücret.Çok tepkiliymisim ben ücretli poşet olayina gerçi hâlâ ayni fikirdeyim.
Asgari ücret 25 aralıkta açıklanmış, bu yil hâlâ ses yok.
Zamlar, faturalar yine yüklü yüklü gelmiş.
Gelinin hediye poşeti, alinan hediyenin markasi olmaliydiPoşete sadece geline nevresim takımı aldığımda para verdim. Benim cantamda onu taşıyacak poset vardı ama hediye vereceğim için almıştım yoksa yine para vermezdim
ÖzdilekGelinin hediyesi poşeti, alinan hediyenin markasi olmaliydi
Ah gelin, kiymetini bil görümcen kahvesimin ilk senin için poşete para verdik bu yil geliiinÖzdilek
Canım geçenlerde yazmıştıkKizlar 2020 hedeflerimizi paylaşalım,merakla bekliyorum
Aynen gelin kıymet bilAh gelin, kiymetini bil görümcen kahvesimin ilk senin için poşete para verdik bu yil geliiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?