Bir ara keçiboynuzu içtim ağır ama iyi gelmişti...Kefir uzun zaman oldu içmemeli aslinda ara sıra içsem fena olmaz.. Aklimda tesekkurler

evet aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz derler
belki çoktan size hak vermişlerdir ama iş işten geçmiştir
hiç ölmicekmişiz gibi yaşıyoruz hayatı çoğumuz
halbuki elimizdekiyle yetinmeyi bilsek hem biz çok mutlu bi hayat sürücez hemde arkamızdan yetiştirdiğimiz nesil

K kahvemsi mutluluk
karamelli_turta
T tatlu
@kronikuykucu
vee etikett yapamadığım kızlarr
görüşmeyeli napıyosunuz çok özledim sizii
Şekerim cok sukur iyiyim canim sağlığım yerinde onun haricinde okulum yogun şekilde devam ediyor...Ekstra bir seyler öğrenme hevesine daldım bu ara eğitimle ilgili.
Önceki kadar birikim yapamiyorum ama uğraşıyorum...Havalar soğuyunca artik eve kapandık hafta sonları

Sen nasilsin ablan nasil iyiler mi

Benim maaş bankası. Dolar hesabımdan al sat yapınca kesinti yapıyor.

En para mi kullanıyorsunuz acaba

selam kızlar bir şey soracağım siz biliyorsunuzdur. Bu faizler düşüyor ya yapılandırma yapamıyoruz. Bizim evi eşimden ben alsam bize de kredi çıkar mı? Yani saçma ama eşler birbirine ev satabilir mi?

Ben de araştırmıştım olmuyormuş hatta birinci dereceye de olmuyormuş abi baba anne

Isin kotusu evi alan aile, kizina da kredi cektirmisti. Oduyorlardi ama simdi ne olacak? Kizin ceyiz borclari da var. Heves ediyor deyip evi doldurmuslardi. O da ayri bir konu...Genclerin de huzuru kacti.

Gerçekten çok üzücü
Allah yardımcıları olsun

Ahhh ahh Rabbim yardımcıları olsun.
Benimde bir arkadaşım var kenarına para koy eşinin işi bozulsa ne yaparsın dediğim. Ama hergün orda burda para dağıtıp gösteriş yapıyorlar sonrada para yok diyorlar. El fazlada bişiy denmiyor kötü oluyor insan.
Rabbim çok yardım etsin.

Amin, amin, amin. Sokma akilla akil olmuyor maalesef...Sorulursa, fikrimiz de varsa soyluyoruz. Herkes yine bildigini yapiyor.

yaa ne güzel bende işten çıktım evdeyim ama keşke evdende bişiler yapabilsem bebiş olana kadar ama kendime zor yetiyorum şu ara napıcamki
senin kendine bişeyler katma çabana hayranım becerirsin sen
bende hiç birikim yapamadım hatta birikimden aldık bebeğin ihtiyaçlarını
sağlık olsun napalım zaten onun için biriktiriyoduk ama yine yerine koymaya çalışcam inşallah az azda olsa

ablamda kardeşimde iyiler canım bebişlerini büyütüyolar biri 1 yaşında artık diğeride 10 aylık kocaman oldular

Bebişin nasıl Kilosu nasıl şu an?
Alışverişte eksik bir şeyler kaldı mı? Benim şu an bebek 2 aylık oldu. 0-3 3-6 kıyafetler olmuyor artık, ilk aylar için çok alma, benim 2 kere giydi küçüldü hep.

canım bebişim küçükmüş biraz benim ya kilosu az 32. haftada 1400 grdı şimdi kaçtır bilmiyorum ama doktor endişelenmişti. bende aksine pek rahatım kendimde 2600 doğmuşum. doktora diyorumki olsun hocam doğunca büyütürüz :) yürekmi yedim neyse artık.. ama rabbim içime ferahlık veriyor çok şükür. sağlığı yerinde. bilmiyorum haftaya kontrolümüz var görcez bakalım inşallah iyidir.

hiç yenidoğan kıyafeti almadım desem inanırmısın :) şu an elimde 3 çocuk büyütecek kıyafet var :) kardeşlerim sağolsun :) sadece ilk doğduğunda giyeceği takımı aldım o kadar. onun dışındakiler heves edipte aldıklarım yazlık 3-6 6-9 üç beş parça kıyafet.

Günü dışarıda bitirdim geldim eve.
Biraz harcama oldu.
Sabah kuaföre gittim, saçlarımı kestirdim, fon cektirdim, kaş aldırdım.
Öğlen arkadaşımla buluştuk,AVM de gezdik.
Babama doğum günü için mont tarzı bir hırka aldım.
Kendime maske, cilt bakım ürünleri aldım. Güzel indirimler vardı.
Diyette olduğum için öğlen ve akşam yemegimi yanımda goturmustum.
Kahve içtik, bu arkadaşımla biraraya geldiğimizde zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyoruz
Keyifli vakit geçirdim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…