- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.141
Gramlariniz bereketli olsun.Selam kızlar uzun zamandır sayfanızı takip ediyorum çokkkk güzel sohbetleriniz ve birikimleriniz var ❤❤❤❤❤
Bende 14 senelik evliyim ama son 1 senedir birikim yapıyoruz,,, erken evlendiğim için sürekli yedik içtik gezdik ama 2 çocuğumuz var ve artık birikim yapmak istiyoruz bu sene 92 grm altın biriktirdik,,, hatta dün 12.5 gramını aldım 3.400 e
Sizleri de okudukça daha da çok hevesleniyorum
Evimiz yok TOKİ’ye yazıldık inşallah çıkar
Hepimizin yeni yılda bütün dilekleri gerçekleşir inşallahhhhh hepinize mutlu buzulu sağlıklı yıllar diliyorum❤❤❤❤❤
Ayyyyy canım inşallahhh hepimiz ev sahibi oluruz bu faiz oranlarından hiç anlamıyorum mesela 100 bin kredi çekmek istesek bu sistemde eğer 0.79 faiz olursa toplamda ne kadar faiz ödenmiş oluyorEvi olmayan, ev almaya niyeti olan kızlar bu oran on yıl öncesinin faiz oranıdır, 2008 krizinde bu seviyelerdeymis.
Ödeme imkanı olan gerekirse tamamını kredi çekip ev alsın, mevcut stoklar tükenince konut fiyatları şimdikinden çok çok daha yüksek olur, maliyeti çok arttı malum.
Başka erkek kardeşim olmak üzere tüm ev alma niyetinde olanlara yolladım.
Umarım güzel değerlendirebilir siniz
Çok teşekkür ederim inşallahhhhhhjGramlariniz bereketli olsun.Hayirlisiyla ev sahibi de olun insaallah. O onemli, hem de cok...
Hoşgeldiniz, birikiminiz bereketli olsun.Selam kızlar uzun zamandır sayfanızı takip ediyorum çokkkk güzel sohbetleriniz ve birikimleriniz var ❤❤❤❤❤
Bende 14 senelik evliyim ama son 1 senedir birikim yapıyoruz,,, erken evlendiğim için sürekli yedik içtik gezdik ama 2 çocuğumuz var ve artık birikim yapmak istiyoruz bu sene 92 grm altın biriktirdik,,, hatta dün 12.5 gramını aldım 3.400 e
Sizleri de okudukça daha da çok hevesleniyorum
Evimiz yok TOKİ’ye yazıldık inşallah çıkar
Hepimizin yeni yılda bütün dilekleri gerçekleşir inşallahhhhh hepinize mutlu buzulu sağlıklı yıllar diliyorum❤❤❤❤❤
Hoşbuldum canım teşekkürlerHoşgeldiniz, birikiminiz bereketli olsun.
Kredi odemeyi internetten hesaplayabilirsiniz.
10 yıl için 0,79 oran ile100 bin konut kredisi çekerseniz aylık ödemesi 1.292 TL oluyor mesela.
İyi günler konuya dahil oluyorum ama bu 0.79 proje evler için diye duydum ben hani bitmis ev bulup gidip konut kredisi çekmeye kalksak veya var olan krediyi yapılandırırken degilmis hani bazı insaat şirketleri varya onların projelerini satmak icinmis diye araştırmak lazımHoşgeldiniz, birikiminiz bereketli olsun.
Kredi odemeyi internetten hesaplayabilirsiniz.
10 yıl için 0,79 oran ile100 bin konut kredisi çekerseniz aylık ödemesi 1.292 TL oluyor mesela.
Bu faiz oranlari 0 evler icin gecerli diye biliyorum. Konut kredilerinde eslerin de imzalari gerekmiyor mu? Bu durumda eslerin birbirine mal satmasi nasil olur, sanirim bilenler soyler...Ayrica alim-satim masraflari da var...selam kızlar bir şey soracağım siz biliyorsunuzdur. Bu faizler düşüyor ya yapılandırma yapamıyoruz. Bizim evi eşimden ben alsam bize de kredi çıkar mı? Yani saçma ama eşler birbirine ev satabilir mi?
Bu olmaz, kredi de ikinizin de gelirine bakıyorlar ama borcu başka bankaya tasiyabilirsinselam kızlar bir şey soracağım siz biliyorsunuzdur. Bu faizler düşüyor ya yapılandırma yapamıyoruz. Bizim evi eşimden ben alsam bize de kredi çıkar mı? Yani saçma ama eşler birbirine ev satabilir mi?
Canım ben bu yaşıma kadar hiç kredi çekmedimselam kızlar bir şey soracağım siz biliyorsunuzdur. Bu faizler düşüyor ya yapılandırma yapamıyoruz. Bizim evi eşimden ben alsam bize de kredi çıkar mı? Yani saçma ama eşler birbirine ev satabilir mi?
Tam detayı vermediler kamu bankaları yapacak diyor haberde.İyi günler konuya dahil oluyorum ama bu 0.79 proje evler için diye duydum ben hani bitmis ev bulup gidip konut kredisi çekmeye kalksak veya var olan krediyi yapılandırırken degilmis hani bazı insaat şirketleri varya onların projelerini satmak icinmis diye araştırmak lazım
Çok şanslısınız.Canım ben bu yaşıma kadar hiç kredi çekmedim
Merak edip araştırmadım da
Bilgim dahilinde olan birşey değil
Allah tez zamanda faiz belasından bulaşanları kurtarsın
Her sıfır dairede olmuyormuş diye konuşuldu bazı şirketlerin proje evlerini eritmek içinmişTam detayı vermediler kamu bankaları yapacak diyor haberde.
Ama sıfır daire olması gerek diye okudum.
Mevcut borç için şu an birşey yok
Merhaba belki konu yeri burası değil sadece fikir almak için soruyorum :)Canım ben bu yaşıma kadar hiç kredi çekmedim
Merak edip araştırmadım da
Bilgim dahilinde olan birşey değil
Allah tez zamanda faiz belasından bulaşanları kurtarsın
Cocuk var mi?Ek ders yatti kismetse pazartesi birikime atacağım. Vu ek ders ocak ayına ait olduğu icin 2020 ilk birikimine adım atmış olacağım...
Bu yıl biraz daha ajanda usulü planlar yapacagim unutabiliyorum çünkü...
Beni en çok rahatsiz eden durum kitap okumuyorum bu aralar. Ve bunu kendime yakistiramiyorum..Elime alıyorum günün yorgunluğu ile uyuyakaliyorum....
Sabah erkenden uyanıp spor kitap duş ve sonrası ise gidenlere gerçekten hayranımım...Ben öyle yogun ve yorgun oluyorum ki cok sey yarim kalıyor hayatimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?