Önceki sayfalarda yazmıştım canım
Kısaca özet geçeyim
18 yıllık evliliğin sorunlarını evi ayırmakla çözdüm
Topiği hep okuyorum ama doğum vs derken o arayı kaçırmışım demek. Hayırlısı olsun siz ve oğullarınız için

Kızlar hala ev alamasakta çok ümitliyim kadınlar klübünden sonra çok yönlü birikim yaptım.hatta ara ödeme modelini bir arkadasıma dedim çok dua etti tek maasla ev aldılar eski ama olsun bir yerden basladılar sizlerden çok taktik öğrendim herkesin hanesine bereket huzur mutluluk dogsun 2020 saglık basta olmak üzere dileklerimize hayırlısı ile kavuştursun

Masallah iri mi bebek ben hep 0-3 ile basladım her boy aldım gelecek kışıda geçirir indirimler güzel rast geldi şanslı yavrum babannem bile nasıl güzel elbiseler hırkalar örmüş halam kıskanmış banada ör diyekocaman kadın hala içi fesat babannemde 84 yasında insan utanır bişey istemeye

Canım doktor aynen dediğini dedi banada dogum geçmişiniz çok önemli anne baba küçük dogmussa çok istisna bebegin büyük olması bizimkide tontiş ikimizde iri bebekmişiz doğunca saglıklı olsun sütün yarar kocaman adam olur

Altın hep çıkıyor haziranda 250lerdeydi dolarda arttı ama altın dalgalanmıyor döviz gibi

Maşallah canım ilk sarılığı atlattıktan sonra güzel kilo aldı Ben sadece ilk 3 ay için kıyafetler almıştım, sonra hep hediye geldi. Seneye kışı da atlatır hediyeler.
Bebek olunca herkesi bir heyecan sarıyor. Benim babaannem de yelek, patik bir de minik lif örmüş, bununla yıka bebeği diyor ayrı takım, zıbın falan almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…