- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.221
cok tesekkurler ablacım siz de benim idolümsünüz sizin gibi verimli bi ömür geciririz insAllah
ınsAllah canım hayırlısıyla bıze de nasıp olur
ınsAllah canım hayırlısıyla nasıp olsun hepımıze
napalım sekerim özledik seniii
oglusumu buyutuyorum 1.5 ay oldu ıse baslayalı
annem bakıyor oglene kadr calısıyorum canım
Topiği hep okuyorum ama doğum vs derken o arayı kaçırmışım demek. Hayırlısı olsun siz ve oğullarınız içinÖnceki sayfalarda yazmıştım canım
Kısaca özet geçeyim
18 yıllık evliliğin sorunlarını evi ayırmakla çözdüm
Amin canımTopiği hep okuyorum ama doğum vs derken o arayı kaçırmışım demek. Hayırlısı olsun siz ve oğullarınız için
İyi eğlencelerGiyindim, hazırlandım nikaha godexegiz.
Çıkmadan öğlen yemeğini de yiyeceğim.
Nikah sonrasi havanın durumuna göre biraz gezeriz.
Evde de bir sürü iş var ama 1 ocakda tatil.
Artık o zamana.
Gerçekten de çok doğru bir sözzzzz
Bende geçen gün kuyumcuya girmiştim öyle söylediler çeyrek 300 ü bulacakmış24 ayar altının gamını 300 315 tl seviyelerinde görebiliriz dedi
Şimdi dinlediğim programda
Sanırım 500 diyecektin canımBende geçen gün kuyumcuya girmiştim öyle söylediler çeyrek 300 ü bulacakmış
Sanırım 500 diyecektin canım
Hamişlik nasıl gidiyor doğum iznine ayrıldın mı canımK kahvemsi mutluluk
karamelli_turta
T tatlu
@kronikuykucu
vee etikett yapamadığım kızlarr
görüşmeyeli napıyosunuz çok özledim sizii
Masallah iri mi bebek ben hep 0-3 ile basladım her boy aldım gelecek kışıda geçirir indirimler güzel rast geldi şanslı yavrum babannem bile nasıl güzel elbiseler hırkalar örmüş halam kıskanmış banada ör diyeBebişin nasılKilosu nasıl şu an?
Alışverişte eksik bir şeyler kaldı mı? Benim şu an bebek 2 aylık oldu. 0-3 3-6 kıyafetler olmuyor artık, ilk aylar için çok alma, benim 2 kere giydi küçüldü hep.
Canım doktor aynen dediğini dedi banada dogum geçmişiniz çok önemli anne baba küçük dogmussa çok istisna bebegin büyük olması bizimkide tontiş ikimizde iri bebekmişiz doğunca saglıklı olsun sütün yarar kocaman adam olurcanım bebişim küçükmüş biraz benim ya kilosu az 32. haftada 1400 grdı şimdi kaçtır bilmiyorum ama doktor endişelenmişti. bende aksine pek rahatım kendimde 2600 doğmuşum. doktora diyorumki olsun hocam doğunca büyütürüz :) yürekmi yedim neyse artık.. ama rabbim içime ferahlık veriyor çok şükür. sağlığı yerinde. bilmiyorum haftaya kontrolümüz var görcez bakalım inşallah iyidir.
hiç yenidoğan kıyafeti almadım desem inanırmısın :) şu an elimde 3 çocuk büyütecek kıyafet var :) kardeşlerim sağolsun :) sadece ilk doğduğunda giyeceği takımı aldım o kadar. onun dışındakiler heves edipte aldıklarım yazlık 3-6 6-9 üç beş parça kıyafet.
Altın hep çıkıyor haziranda 250lerdeydi dolarda arttı ama altın dalgalanmıyor döviz gibiYarın maaş yatar yatmaz ne almalı ki
268 269 dan gram almıştım geçen ay aşırı karlı oldu
Şimdi 286 yken yine de alınır mı
Hoş altın almasam ne alcam dolar pek alasim yok getirisi çok değil
Maşallah canım ilk sarılığı atlattıktan sonra güzel kilo aldıMasallah iri mi bebek ben hep 0-3 ile basladım her boy aldım gelecek kışıda geçirir indirimler güzel rast geldi şanslı yavrum babannem bile nasıl güzel elbiseler hırkalar örmüş halam kıskanmış banada ör diyekocaman kadın hala içi fesat babannemde 84 yasında insan utanır bişey istemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?