Mesela sizde haftada kaç makina çamaşır yıkanıyor bende en azzz 6 makina yıkanıyor
canım biz de sanki her an makina çalışıyor
alt tarafı 2 (iki) kişiyiz ana her hafta en az 4-5 makina yıkanıyor.
bu hafta büyük temizliği de giriştim çarşamba ve cumartesi bütün gün makina çalıştı
rahat 20 den fazla açmışımdır
halilar, perdeler, örtüler, bezler, dolap içi düzenleyiciler derken makina hiç durmadı

Ayyyyy o temizlik zamanı hiç sorma makina hiç durmuyor zaten makina çalışırken alıp başını gidiyor umarım bi masraf çıkarmaz

2500 tl olan dukkan kiramiz, 3000 tl olmus. Yani %20 zam...
Para kazanma degil, eldekini kaybetmemeye gayret zamani.
Genc arkadaslarim lutfen ciddi rakamlarla borclanmayin. Hatta mumkunse hic borclanmayin...
Ozellikle ozel sektorde calisanlar.
Her turlu ihtimale karsi, kenariniza atabildiginizi atin.

Maalesef cin lambadan cikti.
2020 yili zorlu gececek gibi gorunuyor.

Allah yardimcimiz olsun...

Ben kumbarama fazla atmışım o zaman, 120 TL den fazla var bende
AYNEN CANIM FAZLA ATMIŞSIN ÇÜNKÜ BENDE İLK HAFTA 60 TL ATMIŞTIM BENİMDE BAYA FAZLA AMA DOKUNMİCAM KALSIN 3 AYIN SONUNDA BANKA HESABINA ATICAM
AYNEN ABLA ALLAH YAR VE YARDICIMIZ OLSUN ZORLU BİR SENE BİZİ BEKLİYOR VE HATTA BUNDAN SONRA DA ARTIK BÖYLE OLMAYA DEVAM EDECEK NE YAZIKKİ

Son düzenleme:
KIZLAR ŞİMDİ HER AY ALTIN PARASI KENARA KOYMA YADA ALMA BİRİKİMİ YAPIYORUZ YA BENİM ELİMDE NEREDEYSE 3 AYDA 5 ALTIN PARASI(DAHA FAZLADA OLACAKTI AMA HASTANE İÇİN KULLANMAK ZORUNDA KALDIM AMA BU HAFTA YERİNİ DOLDURUCAM) VE HAFTALIK 20 TL KUMBARA PARAM ELİMDE OLDUĞU ZAMAN ŞEYTAN BENİ DÜRTÜP DURUYO BAZEN ALIP HARCAMA YAPMAK İÇİN. BU YÜZDEN BENDE ELDE TUTMAK YERİNE BANKAYA VADESİZ HESAP AÇIP ORADA DEVAM ETMEK İSTİYORUM. SİZCE DE MANTIKLI DEĞİL Mİ?? BİRDE VADESİZ HESAP AÇTIM DİYELİM PARA LAZIM OLDU KREDİ İÇİN ARAMA ÖDEMEDEN DOLAYI DİYELİM İSTEDİĞİM ZAMANLARDA ÇEKEBİLİR MİYİM?? BİLGİSİ OLAN VARSA Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Selam kızlar.
Yarın maaş günü
Yaşasın ki evi kapaturken kullandığımız 2 bin tl lik esnek hesabı kapatıyoruz.
Bu ay karta yüklendik elde kalmayınca
Onu da kapatıyoruz.nefes alabilicez inş.
Ahhh ben bu oğlanı neyleyim pırasa yapıcam yapamıyorum şu kışlık dolmaları iyi ki koymuşum kıymalı dolma yapıcam.
Çok soğuk d.gaz ne kadar gelecek merak ediyorum.
Komşuya 250 tl elektrik gelmiş şaşırdım ay öyle gelirse neyleyim nerelere gideyim
Bu arada bime cuma günü oyuncak dişçi seti geliyor 30 tl miş dışarıda çok pahalı oğlum çok istemiş alanayacağımı söylemiştim ama görünce mutlu oldum ilgilenen arkadaşlar olur belki

Tam da araba almaya karar vermişken
Rabbim yardımcımız olsun
Kira çok fazla artmış sonra herşeye zam zam ee esnaf zam yapmak zorunda kalıyor yazık değil mi. Daha dikkat edilmesi gereken şu dönemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…