- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.021
canım biz de sanki her an makina çalışıyorMesela sizde haftada kaç makina çamaşır yıkanıyor bende en azzz 6 makina yıkanıyor
Ayyyyy o temizlik zamanı hiç sorma makina hiç durmuyor zaten makina çalışırken alıp başını gidiyor umarım bi masraf çıkarmazcanım biz de sanki her an makina çalışıyor
alt tarafı 2 (iki) kişiyiz ana her hafta en az 4-5 makina yıkanıyor.
bu hafta büyük temizliği de giriştim çarşamba ve cumartesi bütün gün makina çalıştı
rahat 20 den fazla açmışımdır
halilar, perdeler, örtüler, bezler, dolap içi düzenleyiciler derken makina hiç durmadı
Iki haftada bir yikiyorum.Ya da kızlar hepinize sorayım haftada kaç makina çamaşır yıkıyorsunuz
Biz 4 kişiyiz en az 6 makina yıkanıyor
bizde de 5 makına yıkanıyor genelde fazla olursa devamı da oluyorYa da kızlar hepinize sorayım haftada kaç makina çamaşır yıkıyorsunuz
Biz 4 kişiyiz en az 6 makina yıkanıyor
Inanilmaz2 hafta kadar once dovizden altina gecerken 1915 TL' dan aldigimiz cumhuriyet altinina ayni kuyumcu, 2065 TL dedi...
Korkunc bir sey bu...
Ben de ozellikle dogalgazi merakla bekliyorum.karamelli_turta hesaplamamı beklıyormus megersem geldi dogalgaz turtiş dogalgaz 424 tl elektrik 180 tl su 70 tl hepsı bı günde gelmiş ilk defa
AYNEN CANIM FAZLA ATMIŞSIN ÇÜNKÜ BENDE İLK HAFTA 60 TL ATMIŞTIM BENİMDE BAYA FAZLA AMA DOKUNMİCAM KALSIN 3 AYIN SONUNDA BANKA HESABINA ATICAMBen kumbarama fazla atmışım o zaman, 120 TL den fazla var bende
AYNEN ABLA ALLAH YAR VE YARDICIMIZ OLSUN ZORLU BİR SENE BİZİ BEKLİYOR VE HATTA BUNDAN SONRA DA ARTIK BÖYLE OLMAYA DEVAM EDECEK NE YAZIKKİ2500 tl olan dukkan kiramiz, 3000 tl olmus. Yani %20 zam...
Para kazanma degil, eldekini kaybetmemeye gayret zamani.
Genc arkadaslarim lutfen ciddi rakamlarla borclanmayin. Hatta mumkunse hic borclanmayin...
Ozellikle ozel sektorde calisanlar.
Her turlu ihtimale karsi, kenariniza atabildiginizi atin.
Maalesef cin lambadan cikti.
2020 yili zorlu gececek gibi gorunuyor.
Allah yardimcimiz olsun...
Tam da araba almaya karar vermişken2500 tl olan dukkan kiramiz, 3000 tl olmus. Yani %20 zam...
Para kazanma degil, eldekini kaybetmemeye gayret zamani.
Genc arkadaslarim lutfen ciddi rakamlarla borclanmayin. Hatta mumkunse hic borclanmayin...
Ozellikle ozel sektorde calisanlar.
Her turlu ihtimale karsi, kenariniza atabildiginizi atin.
Maalesef cin lambadan cikti.
2020 yili zorlu gececek gibi gorunuyor.
Allah yardimcimiz olsun...
Bence siz de yazin, karsilikli faydalanma olsun...Evet, buranın sessiz takipçilerindenim. Sohbetlere hiç katılmadım ama bana çok faydası oldu buradaki okuduklarımınCanTorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?