- 7 Ocak 2018
- 27.584
- 80.066
- 598
- 36
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.981
ayyyy demek ki ihtiyacı olmamış hiç aklına gelmemişBenim yakin akrabam da, pamuk yastigin icine koymus. Yillar sonra da fazlaliklari elden cikarirken, unutup atmis...Kotu olmus yaa, kolay mi yapiliyor...
Aynen bende çok eşya sevmem sürekli ayıklarım ama gerçekten hiç çamaşırım bitmiyor sürekli tozu çok uğraştırıyorEsya kalabalikligini hic sevmem ama hayati kolaylastiracak her seyi severim.
Yeni evlenecek olanlara hep diyorum, bosverin iviri ziviri, elinize alacak kadar olsun yeter, kurutma makinesi alin...
amin inşallah ablam rabbim o günleri gösterir inşallah tez vakitteBenim kizim 11.senede memleketine dondu, hem de ayni sokaktan ev aldilar. Insaallah siz de anaciginizin yakinina gidersiniz. Gurbet cok zor...
aynen canım 1 senecik amin kuzum inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsunNe güzel cnm sadece 1 yil kalmış sonra borç sıfır.
Darısı başımıza inşallah..
Bereketli olsun canımhaftanın ilk günü ve 3 aylıkk kumbara hesabına 20 tl atılmış bulunmaktadırsizde durumlar nedir kızlar
çokta fazla değilmiş rahatlığını düşününceBenimkinin faturaya yansimasi 20 tl idi...
kötü olmuş canım inşallah bi hal çaresine bakılır çok geçmiş olsunkızlar çok canım sıkıldı.
banyonun tavanı şakır şakır akıyor, bitişigindeki odanın duvarı komple ıslak.
alt katımdaki dairede de durum aynı
sanırım çatıdaki su gideri borusu kırık ya da çatlak.
cuma günü hafif bir akıntı vardıi üst evin banyosundan sandık ama değil gibi duruyor.
yağmur evin içine yağıyor resmen.
üst kat sigortasını aramış, tamirci çağırmışlar
ne yaptıracaklar belli olsun
akşamki duruma göre ben de sigortamı arayacağım, inşallah parkelere kadar inmez su
binayı yapan müteahhite tek kuruşumu helal etmiyorum,
adama ulaşmak imkansız, remen vurkaç yaptı bizlere
iki senedir binanın derdi tasası bitmedi, burnundan gelsin, yiyemesin tek kuruşu
darısı diğerlerine canım.İnşallah gün gelir son krediyi ödedim diyeceğin günleride görürüz8. Ev kredisi taksidini ödedim.
Bir miktar ara ödeme yaptım o da 4 ay kisaltti kalan ayi.
Kalan borç 83 ay.
Kalan ana para 121 bin.
sağol canım bu pzt ile 6.hafta 2 aralıkta başlamıştıkBereketli olsun canım
Biz kumbaraya başlayalı kaç hafta oldu?
Ama bu 7 ay once falandi. Her sekilde deger, yagmur yagmis, kar yagacakmis dusuncem hic kalmadi...çokta fazla değilmiş rahatlığını düşününce
Helâl olsun babaciginaHahahhahhhh kızlar ben küçükken babam sürekli para altın dolar filan biriktirmiş garddolabın altına saklıyormuş annemin de haberi yok ev filan alırsak peşinat olsun diye bir gün annem dolabın altını çekti süpürüyor bişey takıldı çekmiyor süpürge zorla çıkardık baktıkkkkkk ayyyyyyyyy ne görelim çeyrekler mi tam altın mı dolar mı para mı ne ararsan var annem ve ablalarım saya saya zor bitirdik
Tabii akşamına da babama şaka yaptık bugün temizlik yaptık bir sürü çöp attık filan diye babam da çaktırmadan yatak odasına koştu gelmişşşş bize bakıyor biz gülünce anladı rabi❤❤❤❤❤
Ogluna ev parasi biriktiriyordu, o yuzden uzun zaman ihtiyac duymamis. Cok uzulmustuk...ayyyy demek ki ihtiyacı olmamış hiç aklına gelmemiş
Âmin kuzucum, inşallah rabbim tüm borclulara ödeme kolaylığı versin.kötü olmuş canım inşallah bi hal çaresine bakılır çok geçmiş olsun
darısı diğerlerine canım.İnşallah gün gelir son krediyi ödedim diyeceğin günleride görürüz
sağol canım bu pzt ile 6.hafta 2 aralıkta başlamıştık
YaaaaaaaOgluna ev parasi biriktiriyordu, o yuzden uzun zaman ihtiyac duymamis. Cok uzulmustuk...
amin canım.Evet aynen öyle canım 6.haftamızdayız ve tam gaz devamÂmin kuzucum, inşallah rabbim tüm borclulara ödeme kolaylığı versin.
Kendi gücümüzle birşeyler yapmaya çalışıyoruz.
Kumbarada 6. Hafta o zaman
Bereketli olsun, bende dün attim.
oy masAllah turtişim 120 ay cekmıstınız dımı bak senesi dolmadan masAllah kısaldı8. Ev kredisi taksidini ödedim.
Bir miktar ara ödeme yaptım o da 4 ay kisaltti kalan ayi.
Kalan borç 83 ay.
Kalan ana para 121 bin.
Vallahi babam hesabı çok güzel idare ediyor sigarası dışarı hayatı hiç bir extra masrafı yok annem ister babam alırHelâl olsun babacigina
Günümüz erkekleri ne yapsak da paralari yesek havasinda
Bütçeyi ele aldik da idare ediyoruz
Ayyyyy kumbaraya bende başlayayım ne kadar atıyorsunuz haftalıkhaftanın ilk günü ve 3 aylıkk kumbara hesabına 20 tl atılmış bulunmaktadırsizde durumlar nedir kızlar
Sağol uykucumoy masAllah turtişim 120 ay cekmıstınız dımı bak senesi dolmadan masAllah kısaldı
Ayyyyy inşallahhhh en kısa zamanda bitirirsiniz borcunuzuSağol uykucum
Büyük çaba göstermeye çalışıyorum borcun yüksekliği beni rahatsız ettiği için.
120 ay çektik cnm.mayista senesi geliyooor
Tıpkı benim babacığım ❣Vallahi babam hesabı çok güzel idare ediyor sigarası dışarı hayatı hiç bir extra masrafı yok annem ister babam alır
Âmin inşallah canım.Ayyyyy inşallahhhh en kısa zamanda bitirirsiniz borcunuzu
Buraya bana da yazmak nasip olur inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?