Bereketli olsun.
Vadesiz hesap bir nevi sanal cuzdan gibi, isteginiz zaman ATM'den cekebilirsiniz.
Yeni acacaksaniz, iki faturanin otomatik odemesini vermeniz gerekir. Yoksa hesap isletim ucreti kesilir. En azindan benim maas bankam oyle...

Ogluna ev parasi biriktiriyordu, o yuzden uzun zaman ihtiyac duymamis. Cok uzulmustuk...
Ayrım yapışmasını hiç anlamıyorum babişimde tam tersi 3 kuruşu olsa böler arsası var 2 tane yan yana garibim gecen gün onlar satılsa yardım ederiz diyor.arabasıda eski hurda indirimi oluyomuş veriyim diyor can ya dünyaları vetir geniş gönüllü

Ayrim derken?

20 tl mi kumbaraya attım
Dediğim gibi bugün sanal gramları bozdurdum
Gittim fiziki altın aldım
Kendime bir Sarraf edindim
4 çeyrek olduğunda 1 cumhuriyete tamamlar mısınız diye sordum
Evet dedi.
Üstümdem bir yük kalktı sıra 272 ortalamalı aldığım altınlardan elde edilen 2812.5 tl yi elden çıkarmada Vicdanım bu parayı kabul etmedi.
Herşeyin hayırlısı artık Allah affetsin.

Akşam yemeği olarak oğlana
makarna
şinitzel
Yoğurt

Kendime

makarna
Soğanlı yumurta
Yoğurt
Kola

Bugün nöbet de bitti
Zaten kar yağışlı olduğu için taşımalı öğrenciler çoğunluğu gelememiş

ayy cok mutlu oldum hayırlı ugurlu olsun kaca almıs oldunuz kredi cekecekmısınız
Hayırlı olsun canım
Allah razı olsun hanımlar
kronikuykucu canım kredi düşünmüyoruz devletin kendi ödeme yöntemiyle alacağız ya da dinen sakıncası yoksa katılım bankası tercih edeceğiz araştırma aşamasındayız. Ev 250 bin ankaranın merkezi bir yerinde.

Niyet hayır akıbet de hayırlı olsun
İnşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…