- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.041
Bereketli olsun.KIZLAR ŞİMDİ HER AY ALTIN PARASI KENARA KOYMA YADA ALMA BİRİKİMİ YAPIYORUZ YA BENİM ELİMDE NEREDEYSE 3 AYDA 5 ALTIN PARASI(DAHA FAZLADA OLACAKTI AMA HASTANE İÇİN KULLANMAK ZORUNDA KALDIM AMA BU HAFTA YERİNİ DOLDURUCAM) VE HAFTALIK 20 TL KUMBARA PARAM ELİMDE OLDUĞU ZAMAN ŞEYTAN BENİ DÜRTÜP DURUYO BAZEN ALIP HARCAMA YAPMAK İÇİN. BU YÜZDEN BENDE ELDE TUTMAK YERİNE BANKAYA VADESİZ HESAP AÇIP ORADA DEVAM ETMEK İSTİYORUM. SİZCE DE MANTIKLI DEĞİL Mİ?? BİRDE VADESİZ HESAP AÇTIM DİYELİM PARA LAZIM OLDU KREDİ İÇİN ARAMA ÖDEMEDEN DOLAYI DİYELİM İSTEDİĞİM ZAMANLARDA ÇEKEBİLİR MİYİM?? BİLGİSİ OLAN VARSA Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Dahada yükselcekmiş ne kadar varsa yatırılmalı bence çocuk evlendirenin rabbim yardımcısı olsungunaydın kızlar
gram 302 olmus bankada kuyumcuda 304 falandır ben şok
Gecen hafta cektiğimiz krediyi yatırdım taksidini ödüyorki pahalı almıştım eşim bugün araba almayalım altında kalsın diyorAltin 1 yilda bile kâr sağlıyor.
Altin derim başka da birşey demem.
Güzel haberlerini tez zamanda alırız inşCanım ihale ne oldu inşallahhhhhhhhhhh size çıkmıştır
Ayrım yapışmasını hiç anlamıyorum babişimde tam tersi 3 kuruşu olsa böler arsası var 2 tane yan yana garibim gecen gün onlar satılsa yardım ederiz diyor.arabasıda eski hurda indirimi oluyomuş veriyim diyor can ya dünyaları vetir geniş gönüllüOgluna ev parasi biriktiriyordu, o yuzden uzun zaman ihtiyac duymamis. Cok uzulmustuk...
Ayrim derken?Ayrım yapışmasını hiç anlamıyorum babişimde tam tersi 3 kuruşu olsa böler arsası var 2 tane yan yana garibim gecen gün onlar satılsa yardım ederiz diyor.arabasıda eski hurda indirimi oluyomuş veriyim diyor can ya dünyaları vetir geniş gönüllü
Erkek kardesinize alınması için biriktirilmemiş mi ben mi yanlış okudum acabaAyrim derken?
Yanlis okumussunuz...Erkek kardesinize alınması için biriktirilmemiş mi ben mi yanlış okudum acaba
Evet çok şükürCanım ihale ne oldu inşallahhhhhhhhhhh size çıkmıştır
Yaaaaaaaaa çok sevindim canım hayırlı olsunEvet çok şükür ☺☺ dua eden herkese teşekkür ederim ❤
Hayırlı olsunEvet çok şükürdua eden herkese teşekkür ederim
ayy cok mutlu oldum hayırlı ugurlu olsun kaca almıs oldunuz kredi cekecekmısınızEvet çok şükür ☺☺ dua eden herkese teşekkür ederim ❤
Hayırlı olsun canımEvet çok şükürdua eden herkese teşekkür ederim
Hayırlı olsun
ayy cok mutlu oldum hayırlı ugurlu olsun kaca almıs oldunuz kredi cekecekmısınız
Allah razı olsun hanımlarHayırlı olsun canım
Niyet hayır akıbet de hayırlı olsunAllah razı olsun hanımlar
kronikuykucu canım kredi düşünmüyoruz devletin kendi ödeme yöntemiyle alacağız ya da dinen sakıncası yoksa katılım bankası tercih edeceğiz araştırma aşamasındayız. Ev 250 bin ankaranın merkezi bir yerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?