- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.081
yok artıkDavlumbazin motoru degisecekmis, 460 tl...Bu ne yahu! Yenisi de 1700 civari. Beyaz esya da almis basini gitmis...
Açtım canım ek hesaba daha fazla girmemek adina onu kullandım.Günaydınlar.
Turta geçen kumbaranı açacaktın açtın mı.
Ben hala gidemedim bankaya
Bugün çok uçuyor heryer
Çıkamıyorum oğlanla
Merak ediyorum içinde ne kadar var.
P.tesi kumbaralarını da salladım biraz toplu atıcam artık
Büyük oğlum ağustosta 13 yaşında artik, küçük 7.Ayyyy ne güzel benim de küçüklükten beri hep kumbara m olmuştur ama kızım hiç bir şekilde istemiyor
çocuklar sana çekmemiş turtişBüyük oğlum ağustosta 13 yaşında artik, küçük 7.
Büyük oğlum hesabını çok iyi bilir, mutlaka kumbara birikimine günlük harçlığından ekler:)
Ben çocukken onun gibi değildim hatta belli yaşa kadar. 30umdan sonra kazandim bu alışkanlığı.
Beklediğin rakamlar miydi uykucum,elektrik biraz yükselmiş malûm zamlar.karamelli_turta hesaplamamı beklıyormus megersem geldi dogalgaz turtiş dogalgaz 424 tl elektrik 180 tl su 70 tl hepsı bı günde gelmiş ilk defa
Dediğin gibi yapabilirsin cnm tlyi elde tutmak istemiyorsan.KIZLAR ŞİMDİ HER AY ALTIN PARASI KENARA KOYMA YADA ALMA BİRİKİMİ YAPIYORUZ YA BENİM ELİMDE NEREDEYSE 3 AYDA 5 ALTIN PARASI(DAHA FAZLADA OLACAKTI AMA HASTANE İÇİN KULLANMAK ZORUNDA KALDIM AMA BU HAFTA YERİNİ DOLDURUCAM) VE HAFTALIK 20 TL KUMBARA PARAM ELİMDE OLDUĞU ZAMAN ŞEYTAN BENİ DÜRTÜP DURUYO BAZEN ALIP HARCAMA YAPMAK İÇİN. BU YÜZDEN BENDE ELDE TUTMAK YERİNE BANKAYA VADESİZ HESAP AÇIP ORADA DEVAM ETMEK İSTİYORUM. SİZCE DE MANTIKLI DEĞİL Mİ?? BİRDE VADESİZ HESAP AÇTIM DİYELİM PARA LAZIM OLDU KREDİ İÇİN ARAMA ÖDEMEDEN DOLAYI DİYELİM İSTEDİĞİM ZAMANLARDA ÇEKEBİLİR MİYİM?? BİLGİSİ OLAN VARSA Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Kötü olmuş ablacimDavlumbazin motoru degisecekmis, 460 tl...Bu ne yahu! Yenisi de 1700 civari. Beyaz esya da almis basini gitmis...
Büyük oğlum özellikle tip huy hiçbir özelliğini benden almamışçocuklar sana çekmemiş turtiş
Abla maşallah bankanın karşılayamayacağı kadar yüklü bir miktar mı, ben minik birikimcileriz sanıyorum topiktekileriKızlar öğlen bankaya haber bıraktım öğleden sonra para ayarlamaları için ve paranın hepsiyle fiziki altın aldım
Sağlam birikimciler var topigimizde maşallahAbla maşallah bankanın karşılayamayacağı kadar yüklü bir miktar mı, ben minik birikimcileriz sanıyorum topiktekileri
Merhaba
SüperSağlam birikimciler var topigimizde maşallah
Benim de oglum ablasina gore, hep hesabini bilen bir cocuk oldu.Büyük oğlum ağustosta 13 yaşında artik, küçük 7.
Büyük oğlum hesabını çok iyi bilir, mutlaka kumbara birikimine günlük harçlığından ekler:)
Ben çocukken onun gibi değildim hatta belli yaşa kadar. 30umdan sonra kazandim bu alışkanlığı.
Hoşgeldin kardelen. Kitap topiğinde de vardın değil mi ?Merhabakaramelli_turta , hoşbuldum.
Uzun zamandır takip ediyorum sizleri.
Sayenizde geçen yıl bir birikim yaptım, kendi çapımda tabi.
3,5 yıldır evliyim. Kamuda çalışıyorum. Çocuk yok, tedavi aşamasındayız.
Her ay bir çeyrek almaya çalışıyorum maaşım yatar yatmaz. Ayrıca kumbaram var, ordan çıkanlarla da her ay gram alıyorum.
Dün bu ayın ilk çeyreği aldım, bereketli olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?