Turtiş ya beni canevimden vurdun yine
Gelin hanım bana kazak almış, dokusu, rengi falan çok güzel ama enine kalin çizgili. Enine çizgili zorunlu olmadıkça giymem.
Değiştiririm diye düşünüyordum.
Senin gorumcen ile ilgili yazdığını okuduktan sonra vazgeçtim, giyerim

Yine bir haftasonunun sonuna geldik.
Bütün gün evden çıkmadık.
Sözde esim dışarı çıkmak istiyordu ama grip oluyor sanırım halim yok dedi, yatıyor sabahtan beridir.
Ortalığı topladım, çamaşır yıkadım.
Yarın için yemekleri hazırladım.
Buzdolabini sildim.
Biraz spor yapıp duşa girerim.

Iki görümcem var kahvemsim ama küçük olan çok başka, öz ablam kadar olmasa da olsun bu kadarı kâfi.
Geçen yıl da bir bluz almıştım daha aldiktan kisabir süre sonra bir düğünde giymiş, zaten hemen söylerim dayanamam giymişsin takmışsın abla çok yakışmış vs. diye .
Belki değer verdiğini göstermek için mi kullanır orasini bilmiyorum ama böyle olunca hediye vermeye bayılıyorum
Küpe el yapımi sarı renk sari bir bluzla kombinlemis nasil sevindim.

Geçen yıl bizden 3 ay önce ev alıp taşındılar, ev görmeye gittiğimizde nevresim takımı alip götürdüm,bir sonraki gittiğimizde sermiş beni çağırdı yatak odasına rengini fln çok beğendiğini söyledi.
Inanamadim hop odadan çıktık enişte duydu ve renk seçimi onlarin zevkine göreymiş o da dile getirdi.
Mutluluğum iki kat oldu eniştem bile dile getirince

Değiştirme ve en yakın zamanda aynı ortamda giy derim

Öyle yapicam turtiş

Ben de bebeğime hediye gelen kıyafet ve oyuncakları kullandığımızda fotoğrafını çekip watsaptan hediye eden kişiye atıyorum, karşı taraf çok mutlu oluyor gerçekten. ☺

Dün yakin ildeki teyzeme gidip geldik ne zmndir gorusmemistik iyi geldi ayni model havlu oda kokusu ve corap goturdum meyvede aldım kızı evlenicek ceyize hazir olur bugun markete cıktım dun tarifler almistim onlari denedim guzel oldu
Dolabimda birsuru gozleme ve borek oldu gozleme pisirme kolayligi acisindan isime geliyor
2 kilo yufka almistim o kdr bunaldimki birini yedim borek sarmaktan gına geldi
Kahvemsi ben nokta atısı genel kullanilabilir risksiz hediyeler almayı severim aldıgım hediyelerin kullanıldıgını gorunce cok mutlu oluyorum dun 2 tane havluma bayıldılar bende genelde giyiyorum birtek ayakkabi sıkıntılı esim topuklu giyeyim diye cok ayakkabiyi ziyan etti ama artik alistilar skechers aliyolar
Eminim o kazak cok guzeldir gule gule giy canim

Canım kazak çok güzel, ben bile beğendim
Hediye konusunda biraz sorunluyum ben aslında, bir başkasının bana kıyafet almasını sevmiyorum.
Ama turtis gelinin yazdıklarından sonra değiştirmem zaten
İlk gorustugumuzde giyeceğim

Kizlar bir düşüncem var, bakalım siz ne diyeceksiniz.
Bizimkiler ev tutunca eve ilk gittiğimde vermek üzere nazar boncuklu 7 filli aksesuar aldım.
Temizlik malzemesi sepeti yapacağım.
Deterjan, yumuşatıcı, bulaşık mak tableti, elde deterjan,yağ çözücü, cif, sprey temizleyiciler, birkaç çeşit temizlik bezi, sünger falan çamaşır sepeti gibi bir şeye koyup götürmek niyetindeyim.
Hem ilk market alışverişlerine katkım olsun, hem de bir faydam olsun diye düşündüm.
Eşim çok manasız ne gerek var ki böyle birşeye dedi.
Ben ilk ev tutarken biri bana böyle birşey getirseydi sevinirdim açıkçası ama eşim öyle söyleyince ikilemde kaldım. Siz ne diyorsunuz

Sence güzel olan birşey başkası için olmayabilir canım
Şimdi karşındaki kişinin de karakterini tavrını çok iyi bilmen gerekir
Bana biri böyle ya da ne türlü olursa olsun hediye verse ben şahsen mutlu olurum
Ama karşındaki kişi alınganlık gösterecek biri olursa çok tehlikeli de olabilir
Kişinin herşeyden mana çıkaran bir yapısı varsa eyvah eyvah
Ben pis miyim bana ne ima ediyor tarzında bir düşünceye itebilir
Bu benim düşüncem

Canim emin ol üzerinde birkez bile görmüş olsa çok mutlu olur, ona değer verdiğini hisseder.
Gelin olmak da zor görümceolmak da

Kahvemsim nazar boncuğu çok güzel bir seçim ver derim ama diğer paket için ne düşünür hiç kestiremedim şimdi altinda bir mânâ arar mi Varyemez e katılıyorum bu konuda.

Kızlar ben hiç öyle düşünmemiştim ya
Kendimce şöyle fikir yürüttüm; ev tutulunca temizlikci gelecek, detaylı bir temizlik falan olacak daha çok eksikleri var, ve temizlik malzemelerini almaları gerekecek. Ufak da olsa onlara bir katkı olur, fiyatlar hepimizin malumu.
En iyisi kardeşime sorayım ben bunu

İşte bazen aynı olaya herkes kendi tarafından bakıp yorumluyor
Hatta her olaya öyle değil midir aslında?

Önemli olan bence kişiler arası diyaloglarda özünde art niyet olmaması
Bu kişiler tarafından bilinince sıkıntı diye birşey olmaz

Çok haklısın, herkes kendince haklı oluyor sonra.
Açıkçası gelin hanımın çok iyi tanidigimi söyleyemem, biraz alinganliklari ve hassasiyetleri var ama kendisi için birşey yapılınca çok mutlu oluyor.
Tabi dediğin pis miyim ben kısmı hassas bir konu.
O hiç aklıma gelmedi, onun için birsey diyemiyorum.

K kahvemsi mutluluk bence gelin hanım daha geçim, bütçe vs. işleri çok kavramamıştır, hediyenin işgörmesini anlamayabilir. Bir de aklıma şey geldi, bazı kişiler doğal deterjanlar tercih ediyor ya da hep kullandıkları markalar oluyor, bence eşin haklı gibi.
Ama içinden geldiyse kuru gıda, yağ, kuruyemiş vs gibi bir paket daha uygun olabilir.

Kahvemsi bende bilemedim
Ben altinda bisey aramaz kullanirdim
Ama karsidakinin yapisina da bagli
Annem asiri markacidir mesela begendigi urunler disinda almaz
Acaba kullanirmi?

Kizlar bisey soracagim
Mudahale edemeyeceginiz durumlarda fedakarlik olcunuzu duruma gore mi secersiniz yoksa ipleri elinizde tutar ve sartlari sizmi belirlersiniz?
Yani banane yaa demek acikcasi benim cok yaptigim ve icimin rahat olacagi bir durum degil
Ve karsidan talep gelmeden beklentinin cok altinda birseyi sunmak istiyorum

Para, bütçe konularında ince eleyip sık dokuyan biri. Aslında ondan bu fikir geldi aklıma.
Koyduğum ürünler bilinen markalar hep
Ama haklısınız sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…