- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.781
Canım 10 bin hiç de azımsanacak bir rakam değil
Ben şunu merak ettim tam olarak neye ihtiyaçları var ?
Sonuçta yardım amaçlı vereceğin bir para gayet de güzel düşünmüşsünKentsel donusumde evin yenilenmesi icin ilave edilmesi gereken bir miktar var
Krediye giremezler
Bu surecte ne toplarlarsa kar
Kp calisirsa cok iyi kazaniyor ama cok yasli önü belirsiz.
Teşekkürler canım, baktım ama bulamadım mobil bankacılıktanHalkbankasıysa krediler bölümünde bireysek kredi izleme deyip görüntüleyebilirsiniz.Ben ayrıntıı bakabiliyorum herşeyine
Canım cevabın için teşekkür ederim. Her konuda Bilgi sahibisin, cansınM muhendiseylul başka şube isterse bakar ama primi o sube aldı diyip genelde krediyi kullandığın şubeye yollarlar.
İnternetteki hesaplamalar genelde doğru çıkıyor.
Daha sakin bir gün git, mümkünse hafta başı işlerin yoğun olmadığı bir zamanı tercih et.
Her bankanın sistemsel farklılıkları olabilir ama bu kadar fark etmemesi gerekir diye dusunuyorum
Teşekkürler canım, tamam yapayım onlarıCnm sen bankanın genel merkezine mail at belki ara ödeme işlemini alan bankacı yanlışlık yapmıştır.müşteri hizmetlerini de ara
utandım ama, çok teşekkür ederimCanım cevabın için teşekkür ederim. Her konuda Bilgi sahibisin, cansın
Sorma canım ya zaten kuruş kuruş biriktiriyoruz o parayı, küçük bir şube 2 kişi zatenEn az 4 yada 5 ay düşeceğini soylemeliydi, tekrar sira no alip başka bir bireyselden daha hesaplatsaydin bir de. Benim öyle de yaplisligim var
Banka çalışanları benim kapıdan girdiğimi gördüğünde geliyor yine problem diyordur eminim
Bir akıllı onlar mi,kuruşunu bile sorarim.
Gecen son ara ödeme yaptığımda yeni ödeme plânı verdi ama birde baktım ki yillik ödenen hayat sigortasi miktari ne hikmetse 300 tl yükselmiş!!
Hemen gösterdim hani değişmiyordu bu ne diye.
Arkadaş yanlış çıkarmış dedi, yersen.
Yemedim.
Vakıfbank benimki.
Ohh sihhatler olsun beybi.
Ben kaş konusunda güvenemiyorum ama araştırıp yaptirilabilir.
Çorba ve meyve püreleri ile başlamıştık uykucu :)
Tarhana,yayla,tavuksuyu,sebze ve ev yapimi yoğurt.
Azar azar tattirabilirsin:) ne tatlı olur suratı şimdi yeni tatlar denerken :)
ah canım ömür boyu hamile olsaydım keskeMerhaba en güzel yorgunluk hamişlik başlı başına yorgunluk prenses gibiymiş hayatım ayakkabımı çıkarırken yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?