Kaşlarımı ben de düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim.
Kıl tekniği ile bosluklari dolduralım diyor kuaförüm, oyle birsey mi yaptırdın

günaydın güzel arkadaslarım
bugun annem ve kv nin kahvaltı günü var dısarıda, önce onları bırakıcam ınsAllah
sonra da oglusumun 6ay kontrolü+ göz muayenesi var ek gıdaya baslıcaz artık cok heyecanlıyım ya
tecrubeli annelerimizin önerilerine acıgım sunu yap sunu yapma bence diye
dün annemde kardesımın gardrobunu kurduk cok eglenıyorum esımle boyle demonte seyleri yaparken, ama oglum bizim evdeydı aklım kaldı aglıyo falan diye.

bu arada annem su çerceveli kolyeler var ya onlardan almıstı bı kac yıl evvel. etrafı sıralı tas ama oyle kocaman garıp garıp sekıllı olanlardan degıl onları sevmıyorum bunda yarım altın etrafına sadece sıralı tas var. guzel duruyodu ama bı turlu annem sevemedi. onu verıp eski arpalardan alıcakmıs ustune gün parasını eklıcek.dün gidicektik mısafır geldı anıden kaldı altında yükseldı sanırım

Oğlanlara ek gıdaya 4. Ayda başlamıştım
Midelerini ekşitmeyecek safra yapmayacak tarzda beslemeye çalışmıştım
Sütlü irmikli meyveli
Ballı irmikli tarzında kaşık mamaları alıyordum
Tencere yemeği yapıyordum mesela mevsim sebzeleri ve eti birlikte düdüklüde pişirip
Sonra rondodan geçirip püre kıvamında yediriyordum
Örneğin

karnıbahar havuç patates kıyma ya da tavuk eti

Ispanak pirinç kıyma

Şehriye çorbası et suyunda
Aynı şekilde pirinç çorbası

Sabah kahvaltı örneği
1 haşlama yumurta kek peynir süt rondodan geçiriyordum ilk zamanlar

Erkenden kalktım
1 makina çamaşır kurudu bile
Kahvaltımı yaptım
Akşam yemeğimi tasarladım
Bugün kütüphaneye arkadaşıma ziyarete gitmeyi düşünüyorum
Bugünü kendime yarını evime ayırmayı düşünüyorum

tesekkur ederim canım
yapayım ben de ıns zamanla
biz hıc bıse yedırmedık daha doktor sütün yeterli ve doyurucu 6.ayı bekle dedi bekledik bakalım yeni bi serüven baslıyor

tesekkur ederim canım
biz hıc bıse yedırmedık daha doktor sütün yeterli ve doyurucu 6.ayı bekle dedi bekledik bakalım yeni bi serüven baslıyor
Allah kolaylıklar versin canım
Çok tatlı güzel duygular Allah isteyenlere yaşatsın

Kocaman oldu maş pasa doğum yaptığın zamanları hatırlıyorum vakit ne hızlı akıyor

tesekkur ederim canım

Eklentiler

• Screenshot_20191221-224554_Instagram.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20191219-134715_Instagram.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 36
Marks and spencerden..1 2 beden buyuk alin alt ve ust rahat oluyor
Alayım bende :) marks and spencerın sütyenleri çok güzel oluyor birde.Bakıyorumda beni kullandıklarım bi %50 ye girmedi girse hemen alıcam bikaç tane.Inanılmaz rahat yok gibi ama balenli,kumaşı duruşu çok güzel.termalleride güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…