- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.821
Sağol turtisim yaGüle güle kullan canım, nasil gidiyor:) hazırladın mi doğum çantanı.
Bebek kismetiyle gelir derler Insallah sizin De Elinizde beklemediginiz bolluklar olacak. Bana da dua et hamilelerin duasi kabul olurmus derler. Dogumu nerde yapacaksin?Sağol turtisim ya
Valla iyi gidiyor işte haftalik kontrollere başladık artık herşey yolunda şükür şu an görünürde bebek yok
Doğum çantamda hazır sayiilir bebisin herşeyi tamam kendimin ufak tefek bisileri eklencek o kadar bu hafta kapatırız artık nolur nolmaz
100 tl lik su ise 5 ay yeterYıllık vergi çok iyiymiş, ben geçen yil 300 kusur odedim, bir bakayım bu yıl ne olmuş
Geçmiş olsunSelâm kızlar.
Hepimiz tek tek hasta olduk, sira bende.
Dün sadece hafif bozagim yanıyordu bugün hemen ilerledi. Ilaç aldim ama kötüyüm gerçekten birde gece vardiyasindayim
Sizde ne var ne yok?
Güle güle güzel günlerde kullan canımAyy kizlar valla bende işten çıkınca nasıl gecincez diye dusunuyodum maşallah para su gibi gidiyo napicaz bilmiyorum bide eşim bana telefon aldı taksitle salona 6 M2 halı aldık taksitle. kullandigimiz çok küçük diye ben hala nasıl gecincez diye düşünüp durayım
160 tl olması gerekiyorSelam kızlar nasılsınız giremedim bayadır
Evde gelen giden bitmiyor.
Vakit bulamıyorum hiç
Aklım sizde
Birikim yapmaya çalışıyorum
P.tesileri kumbaraya atıyorum birkaç hafta atamadım. Kaç hafta oldu şimdi ne kadar olması lazım içinde.
Tamam canım var o kadar eksik yok160 tl olması gerekiyor
Ya ederim tabi etmemmi ismini yaz bana isminle edeyim canımBebek kismetiyle gelir derler Insallah sizin De Elinizde beklemediginiz bolluklar olacak. Bana da dua et hamilelerin duasi kabul olurmus derler. Dogumu nerde yapacaksin?
Çok sağol canım daha güzelleri senin olsun inşallahGüle güle güzel günlerde kullan canım
Saglıcakla kucagına al canım bizim hersey çok erken yapıloyor.son zamanlar kesin benimde aklıma gelir zaten kocaman valiz oldu eşim kızımla kaçcam diye dalga geçiyorMaşallah canım çok erken hazırlamıssin benim bi iki eksiğim var çantaya koycak ondan sonra tamamiz insallah
Allah minnoşun çikolatasına bak ya rabbim rahat doğumlar nadip etsin inş agız tadıyla mutlulukla büyüt.normal dogum mu sezeryan mı belli oldu muEki Görüntüle 2579239
Teyzelerimm cikolatamii yemeye beklerimm
Belediyeki değeri yüksektir seninkinin canımYıllık vergi çok iyiymiş, ben geçen yil 300 kusur odedim, bir bakayım bu yıl ne olmuş
İçmelik bile daha fazla veriyoruz biz iş yerinde100 tl lik su ise 5 ay yeter
Üstelik 100 tl nin 60 tl si su 40 tl si vergiİçmelik bile daha fazla veriyoruz biz iş yerinde
Çok iyiymiş valla eve bile bu ay 52tl geldi 2 kişiyiz içme suyunada ek para veriyoruz tabi ben kurbiş giyiyimÜstelik 100 tl nin 60 tl si su 40 tl si vergi
Kesilen makbuza baktığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?