Güle güle kullan canım, nasil gidiyor:) hazırladın mi doğum çantanı.
Sağol turtisim ya
Valla iyi gidiyor işte haftalik kontrollere başladık artık herşey yolunda şükür şu an görünürde bebek yok
Doğum çantamda hazır sayiilir bebisin herşeyi tamam kendimin ufak tefek bisileri eklencek o kadar bu hafta kapatırız artık nolur nolmaz

Bebek kismetiyle gelir derler Insallah sizin De Elinizde beklemediginiz bolluklar olacak. Bana da dua et hamilelerin duasi kabul olurmus derler. Dogumu nerde yapacaksin?

Güle güle güzel günlerde kullan canım

160 tl olması gerekiyor

Maşallah canım çok erken hazırlamıssin benim bi iki eksiğim var çantaya koycak ondan sonra tamamiz insallah
Saglıcakla kucagına al canım bizim hersey çok erken yapıloyor.son zamanlar kesin benimde aklıma gelir zaten kocaman valiz oldu eşim kızımla kaçcam diye dalga geçiyor

Üstelik 100 tl nin 60 tl si su 40 tl si vergi
Kesilen makbuza baktığımda
Çok iyiymiş valla eve bile bu ay 52tl geldi 2 kişiyiz içme suyunada ek para veriyoruz tabi ben kurbiş giyiyimhergün duş çok çamaşır yıkıyorum eşim çok kızıyor 1 kere giyiniyoz iş çıkarıyon kendine.kavanozları bile yıkıyorum sonra yorgun oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…