- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.761
ılk çocukta iki ay ıkıncı çocuk ve fazlasında dogum izninden sonra 4ay anne yarım gün çalısacak sekılde olacakmıs diye okudum nette.1 2 arasi calismayi nasil kaldiracaklar nasil tam yada yarim gun tam anlamadim
sagolsunlar canım süt iznini idare ediyorlar.benim sorunum zaten yaklasık bi yıldır huzurlu bi ortamın olmaması ve bunun benim bi saat az calısmamla ilgisi oldugunu sanmıyorum herkes ayrı bi dertli.hatırlıyorum sizin orda da bi suru yeni dönemle ilgili sorunlar olmustu, bitti sanırım adapte oldunuz bizimkiler halen devam ediyor sorun sadece benimle alakalı degıl yani. ama tabiki alısma sürecim kendi acımdan beni etkılıyor.Sut izni ztn 3 saattir 4 saat degildir canim ben sana bu esnekligi saglayan 1 saat fazla veren yer bir yer aslinda cokta kotu degildir sadece sen uzaktin denge kurmak icin 5 aya daha ihtiyacin var.
O 1 saat ayda 2.5 gune denk geliyor hangi ia veren is yerinde olmasi gereken personeli disari gonderir biz risk alamiyoruz kaza olsa kurum sorumlu ama raporda kurumda yok kurumu zora sokacak birsey olmaz ama bak sana tepki vermiyorlar
Sen yeni duzene alisacaksin hersey yeni senin hayatinda yeni zorlanman normal
ılk çocukta iki ay ıkıncı çocuk ve fazlasında dogum izninden sonra 4ay anne yarım gün çalısacak sekılde olacakmıs diye okudum nette.
Gecmis olsun canim simdi gördüm.Sağolun kızlar
Ben ki vicdansiz anne,
Sabahçı ya oğlum "sen bugün devamsızlık yapma sabahtan git okula oglum dra öğlenden sonra gideriz"dedim.
Çatlak kolla birde okula gönderecektim
Böyle düşünüp söylediğim için bile vicdan azabindayim.
Sağol canım..Gecmis olsun canim simdi gördüm.
GunaydiiinGünaydın kızlar güzel bir hafta sonu olur İnşaallah
karamelli_turta bu ayki faturalar henüz gelmedi o nedenle birikimimi ayın sonuna doğru yazarım canım
Puskurtmeli banyo deterjanlarini puskurtup, sunger veya banyo beziyle ovuyorum ve 20 dk kadar bekletiyorum. Sonra iyice durulayip, kuruluyorum. Dis kismini ise sirke puskurterek siliyorum...Kızlar evlerinde duşakabin bulunanlar nasıl temizliyorsunuz ya da hangi ürün sizce verimli bir şekilde temizliyor ?
Güle güle kullanın canımgünaydın kızlar
battım battım
dün avmye gittik oglana 2 alt üst takım aldım bi şimdiye bi seneye nasıpse bi pantolon bide alt pijama yuzde 50 indirimle 170
sabahta e bebekten ıslak mendil aldım 50tane, pamuk aldım 10paket, suluk aldm yüzde 20 indirimle 405 tl
yarın da oto koltuk alınca 1200
vay ben nerelere gidem
Sağolasın ablaPuskurtmeli banyo deterjanlarini puskurtup, sunger veya banyo beziyle ovuyorum ve 20 dk kadar bekletiyorum. Sonra iyice durulayip, kuruluyorum. Dis kismini ise sirke puskurterek siliyorum...
Deterjan olarak da marc banyo veya file marketin urunu, actisoft banyo kullaniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?