Tam gun calistigin gunlerde sut iznini toplu vermeleri gerekiyor konusuluyormu?

1 2 arasi calismayi nasil kaldiracaklar nasil tam yada yarim gun tam anlamadim

sagolsunlar canım süt iznini idare ediyorlar.benim sorunum zaten yaklasık bi yıldır huzurlu bi ortamın olmaması ve bunun benim bi saat az calısmamla ilgisi oldugunu sanmıyorum herkes ayrı bi dertli.hatırlıyorum sizin orda da bi suru yeni dönemle ilgili sorunlar olmustu, bitti sanırım adapte oldunuz bizimkiler halen devam ediyor sorun sadece benimle alakalı degıl yani. ama tabiki alısma sürecim kendi acımdan beni etkılıyor.
neyse canım cok sukur ısımız var maasımızı alıyoruz ınsAllah her sey daha güzel rayına oturur Allah bugunumuzu aratmasın

ılk çocukta iki ay ıkıncı çocuk ve fazlasında dogum izninden sonra 4ay anne yarım gün çalısacak sekılde olacakmıs diye okudum nette.

Onun icin memurlarda yonetmelik yok mahkeme karari ile alan isciler var ama henuz tam uygulamaya gecmemis. Cunku bunu kurtaracak isgucu icin care yok
Benim demek istedigim baska birseydi sana bu kdr toleransli davranan bir yer zamanla daha iyi olacak senin hayatinda hersey yeni bizim sut izni alan arkadaslar saatli bomba gibi geziyor yenileri boguverecek sanki ama sen degil diyorsan degildir biz cok sorun yasadik hala ilk gun gibi gidiyoruz ama yeni duzene adapte olduk onlarda bize adapte oldu zaman merhem oldu hala hafta sayiyoruz hala gun sayiyoruz kimse kimsenin yasadigini bilemezki

Ztn sorun senin 1 saat az calisman demedim ayda 2.5 gun seni idare eden bir yer cok kotu olamaz kendini bunaltma dedim ama yanlis anladin sanirim gelmeyeceksen rapor al olmadigini bilelim izin kullan yada olmaz vaktinde gel kaza bela olsa kurum sorumlu diyebilirler isyerinin en dogal beklentisi personelin yerinde olmasidir

Nihayet sabah oldu,
Gece vardiyasi bitti.
Öğlene kadar uyumayi planlıyorum,
Öğleden sonra dışarı çıkacağız.
Lcw da indirimler vardir umarım alışveriş yapacağım ogluslara.
Mutfak alışverişi var.
Yeni eve uğrayacağız,
Oradan da kütüphaneye üye olmaya gideceğiz dordumuz de
Büyük oğluma kitap yetişmiyor biraz da burdan destek olur ona.

Gecmis olsun canim simdi gördüm.

günaydın kızlar
battım battım
dün avmye gittik oglana 2 alt üst takım aldım bi şimdiye bi seneye nasıpse bi pantolon bide alt pijama yuzde 50 indirimle 170
sabahta e bebekten ıslak mendil aldım 50tane, pamuk aldım 10paket, suluk aldm yüzde 20 indirimle 405 tl
yarın da oto koltuk alınca 1200
vay ben nerelere gidem

Kızlar evlerinde duşakabin bulunanlar nasıl temizliyorsunuz ya da hangi ürün sizce verimli bir şekilde temizliyor ?
Puskurtmeli banyo deterjanlarini puskurtup, sunger veya banyo beziyle ovuyorum ve 20 dk kadar bekletiyorum. Sonra iyice durulayip, kuruluyorum. Dis kismini ise sirke puskurterek siliyorum...

Deterjan olarak da marc banyo veya file marketin urunu, actisoft banyo kullaniyorum..

Güle güle kullanın canım

Sağolasın abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…