- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.781
Boyke hallerde, var ki aliyoruz diyorum. Bugunumuze cok sukur.günaydın kızlar
battım battım
dün avmye gittik oglana 2 alt üst takım aldım bi şimdiye bi seneye nasıpse bi pantolon bide alt pijama yuzde 50 indirimle 170
sabahta e bebekten ıslak mendil aldım 50tane, pamuk aldım 10paket, suluk aldm yüzde 20 indirimle 405 tl
yarın da oto koltuk alınca 1200
vay ben nerelere gidem
Güle güle kullanın canım
çok tesekkur ederim güzel ablalarımBoyke hallerde, var ki aliyoruz diyorum. Bugunumuze cok sukur.Iyi kullanlarda kullan...
Bereketli olsun şimdiden canım Rabbim yardımcın olsunKızlar benim plânlarıma göre de ayda 2.000/2.500 tl birikime ayirabilirim.
Yillik 30 bin tl ye denk geliyor.
Sagol ablacım, hepimizin inşallah.Bereketli olsun şimdiden canım Rabbim yardımcın olsun
İyi eğlenceler canımSelam kızlar Bursa dayız su an uludağ da oglus karlara belenmis durumda
ben de haftasonu hallediyorum canım acil bısey yoksa evin her tarafı camasır oluyor boyleceKizlarr merhaba
Önceden tüm camasir işini hafta ici halleder olursa hafta sonuna iyi yapardım.son 2 yıldır neredeyse hafta sonu sürekli çamaşıra geçiyor.. acilen eski düzene dönmeliyim
Temizliğe bayan çağıracağım.. mutfak salon halisini da yıkamaya verdim..
Bu ay kendimi alışveriş yapmamak icin zor tutuyorum.. Aslinda her şeyin yetecek kadar var..
10 senedir siemens markasını kullanıyorumMerhaba nasilsiniz
Kurutma makinasi tavsiyeniz varmi kardesim alacak karar verememis
Merhaba nasilsiniz
Kurutma makinasi tavsiyeniz varmi kardesim alacak karar verememis
Evet haklısın cnm hen ev hem anne evi cocuk falan cok bunalırsın.. Düzenli çağırınca ev gerçekten daha temiz oluyor..ben de haftasonu hallediyorum canım acil bısey yoksa evin her tarafı camasır oluyor boyleceannem bizde bakıyordu ogluma,2ay sonra kendi evınde bakmaya baslıcak artık,temizliğe abla gelıyordu ama 2-3ayda bir falan biz yapıyoduk kendi yapıyodu, artık fırsatımız olmayacak haftasonu da hem eve hem annemin ıslerle vakıt gecırıp oglumu ıhmal etmek ıstemıyorum.ayda bir duzenli cagır ben dedim 200tl burda
Öncelikle hedefine ulaşmamı dilerimBir hesaplama yaptım hedefim olan 21 cumhuriyet altını yaklaşık 152 gram yapıyor
Ben geçen ay 1 tane cumhuriyet altını almıştım 7.2 gram ediyor.
Ben 152 gramın 7 gramını almış gibi düşünüp
Geriye kalan 145 gramı bundan sonrası için külçe gram altın olarak (5 10 gramlık şekillerde)alayım diye düşünüyorum.
Bence super bir miktar canim. Kredini de odersin..Kat kat artsin bereketli olsunKızlar benim plânlarıma göre de ayda 2.000/2.500 tl birikime ayirabilirim.
Yillik 30 bin tl ye denk geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?