Boyke hallerde, var ki aliyoruz diyorum. Bugunumuze cok sukur. Iyi kullanlarda kullan...

Kizlarr merhaba
Önceden tüm camasir işini hafta ici halleder olursa hafta sonuna iyi yapardım.son 2 yıldır neredeyse hafta sonu sürekli çamaşıra geçiyor.. acilen eski düzene dönmeliyim
Temizliğe bayan çağıracağım.. mutfak salon halisini da yıkamaya verdim..

Bu ay kendimi alışveriş yapmamak icin zor tutuyorum.. Aslinda her şeyin yetecek kadar var..

Bir hesaplama yaptım hedefim olan 21 cumhuriyet altını yaklaşık 152 gram yapıyor
Ben geçen ay 1 tane cumhuriyet altını almıştım 7.2 gram ediyor.
Ben 152 gramın 7 gramını almış gibi düşünüp
Geriye kalan 145 gramı bundan sonrası için külçe gram altın olarak (5 10 gramlık şekillerde)alayım diye düşünüyorum.

Bereketli olsun şimdiden canım Rabbim yardımcın olsun
Sagol ablacım, hepimizin inşallah.
Borç ödüyoruz diye rutini bozmak istemedim hiç.
Önceden kk ,gün vs aylik kredi ödemem kadardi zaten.
Kk sifirlayinca günlerden de çıkınca yine aylik birikime devam dedim:)

ben de haftasonu hallediyorum canım acil bısey yoksa evin her tarafı camasır oluyor boylece annem bizde bakıyordu ogluma,2ay sonra kendi evınde bakmaya baslıcak artık,temizliğe abla gelıyordu ama 2-3ayda bir falan biz yapıyoduk kendi yapıyodu, artık fırsatımız olmayacak haftasonu da hem eve hem annemin ıslerle vakıt gecırıp oglumu ıhmal etmek ıstemıyorum.ayda bir duzenli cagır ben dedim 200tl burda

Evet haklısın cnm hen ev hem anne evi cocuk falan cok bunalırsın.. Düzenli çağırınca ev gerçekten daha temiz oluyor..
Bizim burda 160 Tl..Ama koltuk silme ve mutfak dolabı ici silme de eklenirse 230 falan..

Öncelikle hedefine ulaşmamı dilerimben de 150 gr belirledim yıllık hedef..
3 ayda bir kontrol edeceğim. Ona gore gereken sıkma politikalarını uygulayacağım...

Içim su şekilde rahat 2 güne katıldım. 1 tanesi 1000 1 tanesi 500. 1000 olanin sırası bendeydi guzel oldu Birikim icin. 500 olan da haziran da.
Günlerden aldığım toplam altını 10 aya böleceğim.. Sonra 6 ay i bu yıla ait olduğundan bu yıl biriktirdim kabul edeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…