rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin canım demek ki zamanı vakti gelmiş ki yavrucuk artık ben hazırım demiş sağlıcakla büyüsün inşallah

selam kızlar
iş yerinde hiç huzurum yok ya şikayet etmek istemıyorum ama gercekten her sey üstüme üstüme gelıyor. kurumun iki kısmı vardı biri idari biri teknik. ben az kişili teknik kısımda ıdareye uzak 8seneye yakın orda çalıştım.bana işi ögreten kişi de sımdı mudurum oldu.tüm amirlerim degıstı.herkes ayrı bi dünya ayrı kapris..işler bi türlü ilerlemıyor nefes almaya bile rahat bırakmıyorlar.çay içsek göze batacak halde.. evde bebegimin oldugu psıkolojisi bide

Uykucum yanlis anlama ama islermi yetismiyor biraz akisina biraksan
Bizimde sut izninde 2 personelimiz var sabah 9da gelip 3 te cikiyorlar oglen gidin diyen yok sen oglen evindesin iyi yonden bakmaya calissan oglen donuyorsun dimi?
Bizde cok sorun yasadik ama 2 3 haftadir bir sakinlik geldi masallah dedigim 3 gun yasamiyor bisey demek istemiyorum ama hersey zamanla duzeliyor
Sut iznindeki arkadaslar da sorun yasiyor yogunluktan eve is goturen var bazen 4 e 4 bucuga kdr kaliyorlar birinin cocugu sagilmis sutu icmemis mama almiyor biz vakit gecirdik ama siz 4 5 ay geridesiniz o vakti tamamlamaniz gerekiyor.
En azindan sut iznini rahat kullaniyosun yani kullaniyosun dimi?

böyle dönemleri bende geçirdim. İşini yapıp millete bakmamak en güzeli. İnşallah düzelir sıkıntıların

Kendime internetten iç çamaşır aldım 105 tl

Bugün büyük kuzum geliyor
Çocuklar için de internetten iç çamaşırı terlik banyo havlusu şampuan büyük kuzuma otobüs bileti aldım. Onların parasını babalarından getirirler
Ben paraları altına yatırmayı planlıyorum

Gelirken kasaba uğradım
Bugün mutfakta geçer zamanım
Sağlık olsun huzur olsun

Yarın malum maaş günü şubat ayı da bitti gitti.

Sana da çok geçmiş olsun kuzunu da kokla benim ❤
için .
Iyiki çabuk karar vermişsin bak kaka durumu tehlikeli çünkü cnm

canım arkadasların 9da baslıyormus ben tam 8de baslıyorum 12ye kadar çalısıyorum. normalde 1-2 arasında calısmam gerekıyor o bir saati sadece fazladan verıyorlar. 1saat var yani aramda arkadaslarınla
sımdıye kadar 5 gün tam gün calıstım onumuzdeki haftalarda yine oyle calısmamın planladıgı günler olacak. yeni düzenlemede yarım gün olacakmıs zaten o sacma 1-2arasında calısmayı kaldıracaklarmıs yakında.
benim sorunum işlerin fazlalıgı degıl canım iş bitmiyor dediğim yani hallolup cıkmıyor biri bise dıyor beklenıyor atıyorum, ölçüm yapılcak dıyelim eleman az gecıkıyor,bütün bunların yanında hiç bos durmadıgımız halde bı bos duruyorsunuz ımajları var calısanlara karsı.
çatır çatır rapor alıp bebekleri bir yasındayken işe baslıyor herkes aman hak gecmesin diye almadım alsam kıymetli olurdum

Sut izni ztn 3 saattir 4 saat degildir canim ben sana bu esnekligi saglayan 1 saat fazla veren yer bir yer aslinda cokta kotu degildir sadece sen uzaktin denge kurmak icin 5 aya daha ihtiyacin var.
O 1 saat ayda 2.5 gune denk geliyor hangi ia veren is yerinde olmasi gereken personeli disari gonderir biz risk alamiyoruz kaza olsa kurum sorumlu ama raporda kurumda yok kurumu zora sokacak birsey olmaz ama bak sana tepki vermiyorlar
Sen yeni duzene alisacaksin hersey yeni senin hayatinda yeni zorlanman normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…