- 6 Ağustos 2010
- 40.500
- 72.481
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.921
Faiz karar öncesi iyice yükseldi.. oyle bakakaldim günlerdir. Nereden dönecek diye
Kızlar yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte şahsi fikrim şu ki altın gerileyecek olsa bile acaba bu düşüş hatrı sayılır bir düşüş olur mu sanmıyorum ben tamamen hissi olarak bunu yazıyorum.düşüş falanda yok hala takip edıyorum devamlı. bıde salak gibi altın almaya gıtcem dıye doları da bozmustum
Ben yine de umutluyum bir ara 300 e yakin gelir diye. YtdKızlar yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte şahsi fikrim şu ki altın gerileyecek olsa bile acaba bu düşüş hatrı sayılır bir düşüş olur mu sanmıyorum ben tamamen hissi olarak bunu yazıyorum.
Keşke tatlucum o rakamlar gelse de şu mart nisan ve mayıs ayları boyunca ve bizler de alsakBen yine de umutluyum bir ara 300 e yakin gelir diye. Ytd
Kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın?Iyi akşamlar kızlar nasilsiniz
Tatlım yanlış anlaşılacak bir durum yokHer hafta yapıyor mu alışverişinizi
Yanlış anlamazsan çocuklar nasıl karşılıyor bu durumu (senin çok güçlü, dimdik duran bir kadın olduğunu düşünüyorum)
Çok eğlenceli ve sürükleyiciYeni kitabım çok eskilerden ama bir türlü okuyamadığım bridget jonesin günlüğü
Aşırı eğlenceli,komik tam benlik.
şubat ayı ıcerısınde düştü 300 e cok ıyı hatırlıyorum abla yıne dusebılır benceKeşke tatlucum o rakamlar gelse de şu mart nisan ve mayıs ayları boyunca ve bizler de alsak
Evet ama bu kez cok yükseldi o yüzden 300 olur mu diue meraktayım ama umudumu kaybetmek istemiyorumşubat ayı ıcerısınde düştü 300 e cok ıyı hatırlıyorum abla yıne dusebılır bence
Isyan etmek istemiyorum ama sacma sapan işler rutinler diyaloglar falan boğuluyorum zaman zaman.. neyse diyerek geçiyor cnmIyi akşamlar kızlar nasilsiniz
Kitabin 2.si de mi var bilmiyordum,Çok eğlenceli ve sürükleyicihatırladığım kadarıyla ikincisi de vardı. İzlemediyseniz okuduktan sonra da filmini izleyin çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?