- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #48.961
Günaydın kızlar,
Bu topikte birkaç ay önce birisi demişti, uzmanlar yaza kadar altının 320’yi bulacağını söylüyor diye. Pek inandırıcı gelmemişti ama yaz değil bahar gelmeden çıktı 319’a
Kesinlikle bu gidişle çarçabuk gelecek hemde.330-350 bandına gelecek diyenler var
pilates süper bıse daha evvelden gitmistm tekrar ıstıyorum ama vakit yok aylık ücreti de 8ders 400 müş sanırım aletlıGunaydin kizlar
Gozumu actim altin 319 lirayi gecmis
Cok kotu cok...
Aksam pilatese basladim ama yardimci olan kiz sorunlu, istemeden acildi ozel dersi tercih ediyor
Cok iyi degildi.
Beni cok rahatlatti. Asina oldugum hareketler. Gunluk en azindan 3 unu yaparim
turtiş yalan oldukGünaydın kızlar
Altin yine yükselişte, almaya niyetim olsa asla beklemem.
Ah cnm ...turtiş yalan olduk
Bereketli olsunkaramelli_turta dayanamayıp 1gr altın aldım bugün. İlerde almaya maaşım az gelecek bu gidişle. Bozmayı düşünmüyorum. Allah bereket versin. Amin.
pilates süper bıse daha evvelden gitmistm tekrar ıstıyorum ama vakit yok aylık ücreti de 8ders 400 müş sanırım aletlı
aa ck ucuz canım sakın bırakmaAy bizimki bedavaymis kiz 8 saat 80 Tl 12 saat 100 Tl
Zumba da var bir kac secenek daha var
Bunu diyenleeden birisii de bendim. Ama tedavi vs diye saf gibi tl de duran param vardı makas farkından etkilememek için. Şimdi diyorum niye girmedimGünaydın kızlar,
Bu topikte birkaç ay önce birisi demişti, uzmanlar yaza kadar altının 320’yi bulacağını söylüyor diye. Pek inandırıcı gelmemişti ama yaz değil bahar gelmeden çıktı 319’a
çin in yeni tip corona sı ortalığı mahvetti.Bu yıl borçlardan kurtulduktan sonra elimdeki tl nin hepsini cumhuriyet altınına yatırdım
Küçük oğlum ile büyük oğlumun da paralarını cumhuriyet altınına yatırmıştım
Şubat ayı maaşından yaptığım birikimimi de külçe altına yatırmıştım
İnşaallah altın düşer de alırız
Bugün tv de bir uzman yılın ikinci yarısından sonra altında yükselişin daha da fazla olacağını beklediğini söyledi
Aynen öyle olsunçin in yeni tip corona sı ortalığı mahvetti.
hayırlı olsun allah daha çok artırsın. Kaç para ödedin?Kızlar gremsemi aldım
Sağol canım. İki ata, 6 çeyrek, 2 yarım nakit 1000 TL 40 dolar verdim. Çok pahaliymis birazdan baki p soylerim . resmini de atacağım sizehayırlı olsun allah daha çok artırsın. Kaç para ödedin?
Hayırlı olsun devamı gelsin inşaallahhayırlı olsun allah daha çok artırsın. Kaç para ödedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?