Selâm kızlar günaydın ❤

Bu hafta çocukları okula gönderip yatiyorum tekrar, dayanamam yoksa sonrasında ise gidiyorum diye.

Şubat ayi ne kadar hızlı geçiyor değil mi.
Marttan itibaren zamla beraber aylik birikim miktarım da artar diye umuyorum inş.

kronikuykucu altın hiç düşmez almaya gönlün varsa bekleme cnm bence.
Ah benim borç olmasa nakit devam eder miyim, asla.
Martta bir miktar ara ödeme düşünüyorum bakalım kısmet.

ayın 5inde esım aylık alıyor turtiş o zmana kadar takıp edeyim olmadı o maastan da ayırıp bırlıkte alırım dedım ınsAllah pısman olmam

Merhaba
Altında bazılarınız yükseliş bazılarınız düşüş beklentisinde. Bence düşssede çok düşmez.
Evimizi aldık. Takılar birikimler hep eve gitti yüreğim yandı harcarken
İnşallah ev kredisini öderken bir yandan da tekrardan birikim yapabiliriz. Hedefim hala gözümde 20gr altın. inşallah daha da fazla biriktirebilirim. 2kredi öderken ne kadar birikecek merak ediyorum. Martta maaşı alınca hemen altın almaya başlayacağım. En iyi yatırım altınmış. Uzun vadede dövizden o kadar kar elde etmedim. Keşke o paraya da altın alsaymışım dedim yani..

selam kızlar
tabiki ytd dedikten sonra
altının bu gündem yoğunluğu ve küresel gelişmeler neticesinde çok fazla gevşeyeceğini düşünmüyorum.
grafikleri inceledim düşse düşse 308,50 TL ye kadar geri çekilme olur, o da ons destekli.
diğer taraftan ekonomistler gram altın ve ons için tarihi rekorlar bekleniyor diyor.
analizlerde gram altın için tepe seviye belirlenemiyor şu an, önce 320 TL sonrasında hızla 350 TL ve 400 TL tepe noktaları baz alınıyor.
söyle gözlemledim ben de, faiz indirimleri yapıldığında usd ve döviz birkaç gün öncesinden yükselmeye başlayıp piyasa tarafından fiyatlandırılması yapılıyor.
indirimin açıklandığı gün ve sonrasındaki birkaç gün azar azar yükselip sonrasında hafif gevşemeler oluyor.
bu hafta biraz harcamalarım olacak onlar netleştikten sonra önümüzdeki hafta biraz daha altın almak niyetindeyim

Gunaydin kizlar
Gozumu actim altin 319 lirayi gecmis
Cok kotu cok...
Aksam pilatese basladim ama yardimci olan kiz sorunlu, istemeden acildi ozel dersi tercih ediyor
Cok iyi degildi.
Beni cok rahatlatti. Asina oldugum hareketler. Gunluk en azindan 3 unu yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…