- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.001
Geçmiş olsun canım.günaydın güzel arkadaslarım
2 gündür belim sırtım tutuk
normalde merhemim var onu sürüp rahatlıyordum emzirdiğim için onu da kullanamıyorum
Ben de aylardır yemiyorum hamurisi.
Maşallah, benim en sevdiğim
tesekkur ederim hepınıze kızlar oglus her gece yaklasık1saat memede kalmaya alıstı iki büklüm durmaktan tutuldum.
a101den hali örtüsü aldım bakalım ıyı cıkacakmı 70 tl
oglumu ramazandan ıtıbaren annem evinde bakacak az kaldı keske hali örtüsünü daha evvelden alsaydın rahat ederdin dedi annem.
aynı sehırde oturuyoruz neredeyse her gün birlikteyz annemle bin şükür, ama yatılı kalıyordu 7aydır Allah razı olsun gidicek diye simdiden cok uzuluyorum ama zaten zor duruyodu bizim hatırımıza cocuk sogukta git gel yapmasın bana aksama sıcak yemek olsun dıye yaptı Annelerimiz olmasa naparız
ay canım taktık ama bizim halıya küçük oldu ya 6metrekare ıkısı de epey ugrastık ama oturmadı yanlar ıade edicemGünaydın altın kızlar ❤
Dediğiniz gibi altin kuş oldu uçuyor.
iyiniyetli Bereketli olsun canım:)
T tatlu iyi gezmeler
K kahvemsi mutluluk korursun sen yaparsın
kronikuykucu geçmiş olsun canım, annelerimiz iyiki varlar yoksa halimiz nice.
Güle güle kullan canım hali örtünü.
Allah razı olsun hepsınden canımÇok benzerini benim kv yaptı sağolsun allah razı olsun gerçekten
Şimdi sabahları ben bırakıp akşamları alıyorum
Filtreyi çıkar küçük bir tencereye ya da büyük bir cezveye üzerini su ile kaplayacak şekilde koy ve de kaynat 3 5 dkVaryemez abla sürahinin filtresini değiştirmeden kaynatiyorum yazmıştım.
Nasıl yapıyorsun onu.
Benimki %25e düşmüş.
Hemen yapıyorum,teşekkür ederimFiltreyi çıkar küçük bir tencereye ya da büyük bir cezveye üzerini su ile kaplayacak şekilde koy ve de kaynat 3 5 dk
Sonra sudan çıkar yerleştir sürahisine kullan canım
Hayırlı olsun canım bereketli olsunKızlar 10. 825 TL aldım. 5 ata besi bi yerde
Ayy bende kilo alıyorum hemen zayıflama takımlarına karıldım yoksa olacak gibi değil
Canım nasıl oldu taktın mı halı örtüsünü kaç metre aldın bende düşünüyorum ama kayar mı diye de korkuyorumtesekkur ederim hepınıze kızlar oglus her gece yaklasık1saat memede kalmaya alıstı iki büklüm durmaktan tutuldum.
a101den hali örtüsü aldım bakalım ıyı cıkacakmı 70 tl
oglumu ramazandan ıtıbaren annem evinde bakacak az kaldı keske hali örtüsünü daha evvelden alsaydın rahat ederdin dedi annem.
aynı sehırde oturuyoruz neredeyse her gün birlikteyz annemle bin şükür, ama yatılı kalıyordu 7aydır Allah razı olsun gidicek diye simdiden cok uzuluyorum ama zaten zor duruyodu bizim hatırımıza cocuk sogukta git gel yapmasın bana aksama sıcak yemek olsun dıye yaptı Annelerimiz olmasa naparız
aldım da iade ettim canım halım 6m2 örtüde oyle ama küçük geldi yanlar hiç olmadı annem de denedi ıade ettm canım ben deHayırlı olsun canım bereketli olsun❤
Ayy bende kilo alıyorum hemen zayıflama takımlarına karıldım yoksa olacak gibi değil
Canım nasıl oldu taktın mı halı örtüsünü kaç metre aldın bende düşünüyorum ama kayar mı diye de korkuyorum
Yaaaaaa neden öyle oldu acabaaldım da iade ettim canım halım 6m2 örtüde oyle ama küçük geldi yanlar hiç olmadı annem de denedi ıade ettm canım ben de
Evet bana da geldi kazene yazdım gmai imi istedi biz güncellenelim dedi ben vermedim iCloud dam hesap oluşturun dedi ama yapamadım ki nasıl olacakKızlar sizlere de e mail hesaplarında artık hotmail adreslerinin iptal edileceği bilgisi geldi mi ? gmail adresi filan gerekiyormuş
Evet calisiyorum 8 gibi gidip 5 gibi eve geliyorumÇalışıyor musunuz? Maşallah işler bitmiş gezme vakti
Sen hangi ilçedeydin cnm merak ettimEvet calisiyorum 8 gibi gidip 5 gibi eve geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?