Merhaba hanimlar..
Kizim ve torunumla AVM'ye gittik. Onumuzdeki kis icin torunuma B&G'den indirime giren ici termal mont, vicco'dan da bez spor ayakkabi aldik. Toplamda 430 tl verdik. Bir de yemek yedik, o da 50 tl yakin. 480 tl harcadim geldik. Torunuma bir de deri ceket veya sisme yelek almayi dusunuyorum. Cocuklar okula baslayinca, ihtiyaclari da artiyor. Iyi gunlerde, saglikla giysin kuzum...
karamelli_turta bu ayki birikimim 110 $ ve 4.3 gr altin.
Altin masallah koptu gidiyor. Butun birikimim altinda olmasina ragmen hic mutlu degilim, paramiz her gecen gun deger kaybediyor. Allah sonumuzu hayir etsin...

Ayyyy o salatalık fiyatı. Neyyyy yaaaa bizim pazarda 4 TL ama. Ben almıyorum mevsimi değil diye

Stok deyince ben de deterjan dolabina baktim. Renkliler icin 6 adet 3 lt.lik, siyahlar icin 5 adet 3 lt.lik perwol stoklamisiz. Beyazlar icin de stokta 6 kg.lik omo var. Yedekte olurdu ama, hic bu kadar olmazdi. Aklima geldi, deterjanlarda da bozulma oluyor mu?
Bir de file markette bulasik mak. deterjani var. Kullanan var mi, memnun musunuz? File marketin kendi deterjanlarinin cogunu aldim ve cok memnun kaldim.Bulasik makinesinde fairy kullaniyorum, memnunum da. Bim'den almistim bir kere, mat mat cikti.Fairy'nin malum fiyati yuksek, her aldigimda icim aciyor...

Ben maydanozun bağını cuma günü 0.99 kuruştan aldım şok marketten
Mevsiminde olmayınca domates salatalık almıyorum
Manav eşyaları gerçekten aşırı pahalıymış canım ya
Aldıklarını ağız tadıyla yiyin

Son düzenleme:
Abla kuzucuk güzel günlerde kullansın aldıklarınızı
Birikimlerin de bereketli olsun
Stoklarda yaman abla bereketli olsun

Evimin buradaki pazar çok pahalı. Normalde işyerinin arka sokağındaki pazardan alışveriş yapıyorum, yarın ve pazartesi yetecek kadar aldım zaten. Komple haftalık alışveriş yapsam sırf pazar 200 tutardı.
Diyetteyim ya abla listede satalatikli detoks suyu olunca taneyle aldım.

Varyemez abla sürahinin filtresini kaynattim. Takınca kapağın üstündeki gösterge yine %25 gösterdi.
Değiştirmem gerek sanırım
Üzerindeki göstergenin yanında minik nokta var ya siyah ona basılı tut gösterge çizgileri 4 e çıkacak

Eki Görüntüle 2595179

Abla annemdeydim eve gelince perwoll deterjan kutusuna baktım
Üretim tarihi plastik kabın aşağısında barkodun altında bak
Ben de evdekilere baktım son kullanma tarihine ilişkin perwolde bir şey yazmıyor ama arielde üretim tarihinden itibaren 18 ay içinde tüketilmesi önerilir yazıyor.

Ben de evdekilere baktım son kullanma tarihine ilişkin perwolde bir şey yazmıyor ama arielde üretim tarihinden itibaren 18 ay içinde tüketilmesi önerilir yazıyor.
Gene de deterjanlar ortalama en fazla 1.5 - 2 yıl içinde tüketilmeli diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…