- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.021
Ayyyy o salatalık fiyatı. Neyyyy yaaaa bizim pazarda 4 TL ama. Ben almıyorum mevsimi değil diyeYemeklerimi pişirip yürüyüşe çıktım.
Dönerken pazar ve marketlere uğradım.
Yumurta, kahvaltıya azar azar üç çeşit peynir, süt, iki çeşit sebze ve yeşillik 194 TL harcadım
3 litre perwol aldım stoga. Üç poşet şeye 200 TL verip geldim resmen.
Bir bağ maydanoz 3 TL, nane 5 tl, salatalık 15 TL, kıvırcık 7,50 TL. Ne kadar pahalı herşey öyle!!!
Daha da yoğurt,kefir, kuruyemiş eksik listemde onları da yarın çıkınca alırım.
Ben maydanozun bağını cuma günü 0.99 kuruştan aldım şok markettenYemeklerimi pişirip yürüyüşe çıktım.
Dönerken pazar ve marketlere uğradım.
Yumurta, kahvaltıya azar azar üç çeşit peynir, süt, iki çeşit sebze ve yeşillik 194 TL harcadım
3 litre perwol aldım stoga. Üç poşet şeye 200 TL verip geldim resmen.
Bir bağ maydanoz 3 TL, nane 5 tl, salatalık 15 TL, kıvırcık 7,50 TL. Ne kadar pahalı herşey öyle!!!
Daha da yoğurt,kefir, kuruyemiş eksik listemde onları da yarın çıkınca alırım.
Abla kuzucuk güzel günlerde kullansın aldıklarınızıMerhaba hanimlar..
Kizim ve torunumla AVM'ye gittik. Onumuzdeki kis icin torunuma B&G'den indirime giren ici termal mont, vicco'dan da bez spor ayakkabi aldik. Toplamda 430 tl verdik. Bir de yemek yedik, o da 50 tl yakin. 480 tl harcadim geldik. Torunuma bir de deri ceket veya sisme yelek almayi dusunuyorum. Cocuklar okula baslayinca, ihtiyaclari da artiyor. Iyi gunlerde, saglikla giysin kuzum...
karamelli_turta bu ayki birikimim 110 $ ve 4.3 gr altin.
Altin masallah koptu gidiyor. Butun birikimim altinda olmasina ragmen hic mutlu degilim, paramiz her gecen gun deger kaybediyor. Allah sonumuzu hayir etsin...
Yedegi severim de bu defa abartmisiz. Bozulur mu ki diye de korktum.Abla kuzucuk güzel günlerde kullansın aldıklarınızı
Birikimlerin de bereketli olsun
Stoklarda yaman abla bereketli olsun
Abla deterjanların da son kullanma tarihleri varYedegi severim de bu defa abartmisiz. Bozulur mu ki diye de korktum.Hepimizin birikimleri bereketli olsun...
Gozlukleri de takip baktim ama malesef goremedim. Kizimla beraber kullaniriz artik...Abla deterjanların da son kullanma tarihleri var
Ben de mevsiminde olmayınca almıyorum ama detoks suyu için gerekli.Ayyyy o salatalık fiyatı. Neyyyy yaaaa bizim pazarda 4 TL ama. Ben almıyorum mevsimi değil diye
Evimin buradaki pazar çok pahalı. Normalde işyerinin arka sokağındaki pazardan alışveriş yapıyorum, yarın ve pazartesi yetecek kadar aldım zaten. Komple haftalık alışveriş yapsam sırf pazar 200 tutardı.Ben maydanozun bağını cuma günü 0.99 kuruştan aldım şok marketten
Mevsiminde olmayınca domates salatalık almıyorum
Manav eşyaları gerçekten aşırı pahalıymış canım ya
Aldıklarını ağız tadıyla yiyin
Mevsiminde alinmayan salataliklar bana ne alakaysa balik gibi kokuyor...Ben de mevsiminde olmayınca almıyorum ama detoks suyu için gerekli.
Taneyle aldim valla, çok pahali
Üzerindeki göstergenin yanında minik nokta var ya siyah ona basılı tut gösterge çizgileri 4 e çıkacakVaryemez abla sürahinin filtresini kaynattim. Takınca kapağın üstündeki gösterge yine %25 gösterdi.
Değiştirmem gerek sanırım
Olmadı abla, tekrar kaynatacagimÜzerindeki göstergenin yanında minik nokta var ya siyah ona basılı tut gösterge çizgileri 4 e çıkacak
Ben de evdekilere baktım son kullanma tarihine ilişkin perwolde bir şey yazmıyor ama arielde üretim tarihinden itibaren 18 ay içinde tüketilmesi önerilir yazıyor.Eki Görüntüle 2595179
Abla annemdeydim eve gelince perwoll deterjan kutusuna baktım
Üretim tarihi plastik kabın aşağısında barkodun altında bak
Cok tesekkur ederim, o kadar da inceledim goremedim...Eki Görüntüle 2595179
Abla annemdeydim eve gelince perwoll deterjan kutusuna baktım
Üretim tarihi plastik kabın aşağısında barkodun altında bak
Gene de deterjanlar ortalama en fazla 1.5 - 2 yıl içinde tüketilmeli diye düşünüyorumBen de evdekilere baktım son kullanma tarihine ilişkin perwolde bir şey yazmıyor ama arielde üretim tarihinden itibaren 18 ay içinde tüketilmesi önerilir yazıyor.
o zamana bitiririz biz onlari...3 kisiyiz ama camasirimiz cok bereketli masallahGene de deterjanlar ortalama en fazla 1.5 - 2 yıl içinde tüketilmeli diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?