- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.061
Sizi tanımıyorum ama her şeyin yolunda olmasına sevindimArkadaşlar selamlar, bende sizinleydim ama yaşanan büyük sorunlarım nedeni ile ayrılmıştım, kafamı da uzun süre toparlanamadım ama şu an herşey yolunda, önce kendimi toparladım sonunda diyete başladım ve birikime de devam ettim ufakta olsa :) buradan uzak olsam bile 7 gr altın alabildim. Tekrar katılmak istiyorum ama bana da yer varsa
Tanimasam da sorunlarinizin cozulmesine mutlu oldum. Allah gonlunuze gore versin...Arkadaşlar selamlar, bende sizinleydim ama yaşanan büyük sorunlarım nedeni ile ayrılmıştım, kafamı da uzun süre toparlanamadım ama şu an herşey yolunda, önce kendimi toparladım sonunda diyete başladım ve birikime de devam ettim ufakta olsa :) buradan uzak olsam bile 7 gr altın alabildim. Tekrar katılmak istiyorum ama bana da yer varsa
Sizi tanımıyorum ama her şeyin yolunda olmasına sevindim
Tanimasam da sorunlarinizin cozulmesine mutlu oldum. Allah gonlunuze gore versin...
HoşgeldinizArkadaşlar selamlar, bende sizinleydim ama yaşanan büyük sorunlarım nedeni ile ayrılmıştım, kafamı da uzun süre toparlanamadım ama şu an herşey yolunda, önce kendimi toparladım sonunda diyete başladım ve birikime de devam ettim ufakta olsa :) buradan uzak olsam bile 7 gr altın alabildim. Tekrar katılmak istiyorum ama bana da yer varsa
Tekrar hoşgeldiniz tabiki yer var ,herşeyin yolunda olmasına sevindim.Arkadaşlar selamlar, bende sizinleydim ama yaşanan büyük sorunlarım nedeni ile ayrılmıştım, kafamı da uzun süre toparlanamadım ama şu an herşey yolunda, önce kendimi toparladım sonunda diyete başladım ve birikime de devam ettim ufakta olsa :) buradan uzak olsam bile 7 gr altın alabildim. Tekrar katılmak istiyorum ama bana da yer varsa
Gelir gider bütçemizi her ay yapıyorum.Birşey merak ediyorum tasarruf yapmak için neler yapıyorsunuz yemek listesi vs oluşturma deterjanları şampuanı sulandırıp kullanma vs yöntemler okudum nette. Para biriktirmek üstüne düşündüğümde tasarruf edecek yöntemler aramaya başladım.
Hoşgeldin canım umarım bir daha sorun yaşamazsınızArkadaşlar selamlar, bende sizinleydim ama yaşanan büyük sorunlarım nedeni ile ayrılmıştım, kafamı da uzun süre toparlanamadım ama şu an herşey yolunda, önce kendimi toparladım sonunda diyete başladım ve birikime de devam ettim ufakta olsa :) buradan uzak olsam bile 7 gr altın alabildim. Tekrar katılmak istiyorum ama bana da yer varsa
İlk gider kalemi ev kredisiGelir gider bütçemizi her ay yapıyorum.
Alışverişimize liste yaparak gidiyoruz.
İndirimleri takip ediyorum ,
Ve mutlaka gidere ikinci kalemim benim "aylık birikim",
Abla tekrar kaynattim biraz daha uzun tuttum sureyi.K kahvemsi mutluluk sürahinin filtresi ne oldu ?
Hoşgeldiniz
yenilenmiş dinlenmiş bir şekilde ara verdiğiniz yerden devam etmeniz umarım size iyi gelecektir
Tekrar hoşgeldiniz tabiki yer var ,herşeyin yolunda olmasına sevindim.
Şu virüs durumu gerçekten çok can sıkıcı
Irana sınırlar kapatılmış.
Hoşgeldin canım umarım bir daha sorun yaşamazsınız
Britanın filtresi mi bu?Abla tekrar kaynattim biraz daha uzun tuttum sureyi.
%100 oldu.
Çok teşekkür ederim.
EvetBritanın filtresi mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?