Sizi tanımıyorum ama her şeyin yolunda olmasına sevindim

Tanimasam da sorunlarinizin cozulmesine mutlu oldum. Allah gonlunuze gore versin...

Sizi tanımıyorum ama her şeyin yolunda olmasına sevindim

Çok teşekkürler

Tanimasam da sorunlarinizin cozulmesine mutlu oldum. Allah gonlunuze gore versin...

Teşekkürler

Yeniydim aslında burada ama bir süre sonra sorunlarım olduğu için giremedim öyle kaldım. O nedenle tanımıyor olmanız çok normal, yolun başında koptum :)

Hoşgeldiniz
yenilenmiş dinlenmiş bir şekilde ara verdiğiniz yerden devam etmeniz umarım size iyi gelecektir

Tekrar hoşgeldiniz tabiki yer var ,herşeyin yolunda olmasına sevindim.

Merhaba kizlar
Bugun sifir harcama ama her an alisveris yapabilirim
Aksam kardesim geldi
Bu ay joker ve e bebekten yegenime cok oyuncak almistim. Algisi cok acik bir cocuk. Aksam oyun isteyince aklima geldi beetboo mini almistim, ay delirdi bi gulmek bi agulamak.
Uzun bir sure onunla oyalandi
Simdi buyugunude alsam diyorum. Ama aynisi olmasin diyorum belki baska gozume kestirdigimi alirim. Belkide biraz bekler onu gotururum birlikte aliriz.
Karantina olur diye cok tedirginim.
Yarin maske alacagim. Bizim baskan eczaci, hic alisveris yapmadik ama baska bir yere guvenemem.
Bizde yasli cok kv kotu hastalik atlatti. Esim bu hafta hep iranlilarla calisti cok halsizdi. Cok keyfim kacik.

Gelir gider bütçemizi her ay yapıyorum.
Alışverişimize liste yaparak gidiyoruz.
İndirimleri takip ediyorum ,
Ve mutlaka gidere ikinci kalemim benim "aylık birikim",

Hoşgeldin canım umarım bir daha sorun yaşamazsınız

Merhabalar hanimlar...
Cok guzel bir pazar gecirdik. Damadimizin isi varmis, biz de kizi ve torunu aldik oldukca genis alana kurulmus bir parka gittik.
Cimlerde top oynadik, toruna 4 tekerlekli bisiklet kiraladik, o oyle gezdi biz yuruyus yaptik.
Sonra eve geldik. Toruna 1.30 luk yatak ve baza almislar. Eski yatagini anneme kurduk, yenilendi iyi oldu.
Sonra da hep birlikte yemege gittik, esime jest yaptim ben odedim.
Yorgun ama mutlu bir pazarimiz ani defterimize yazildi.
Butun kuzularin ani defterleri mutlu gunlerle dolsun insallah.
Anali-babali, dedeli-nineli, sevgi dolu...Cok sukur, bin sukur...

Hoşgeldiniz
yenilenmiş dinlenmiş bir şekilde ara verdiğiniz yerden devam etmeniz umarım size iyi gelecektir

Çok teşekkürler evet daha iyi şekilde aranızdayım.

Tekrar hoşgeldiniz tabiki yer var ,herşeyin yolunda olmasına sevindim.

Çok teşekkür ederim, sağolun hepimiz hiç sorun yaşamayız umarım.

Şu virüs durumu gerçekten çok can sıkıcı
Irana sınırlar kapatılmış.

Evet çok üzücü bu durum ne olacak böyle halimiz. Dünya tarihinde en sorunlu döneme denk geldik sanırım. Çocuklar var inşallah büyük sorunlar yaşanmadan önlem alınır.

Hoşgeldin canım umarım bir daha sorun yaşamazsınız

Çok sağol canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…