Kimse önünü göremiyor kuzum umarım tez zamanda tüm dünya toparlanir son durumlardan hepimiz etkilenecegiz yoksa.

Gerçekten çok üzücü bir durum
İnşaallah çok çabuk son bulur bu sıkıntılı süreç

Canım çekilen krediyi nasıl ödeyeceksin öyle birşey olursa

Bu durumda yeni kredi başvurusu bence yapma cnm tabi kendi bütçenizi en iyi siz bilirsiniz de.
Güzel günler gelsin inş tüm insanlık için.

Canım çekilen krediyi nasıl ödeyeceksin öyle birşey olursa
Abla kafam çok karisik.
parayı degerlendireyim diye düşünüyorum altın ya da döviz olarak. Uzun vadeli çeker kendimi dondururum. Maaş alamama durumunda oradan kullanırım.
Bir miktar birikimim var ama ne kadar idare edebilirim hesap yapmam gerek.

En kötüyü düşünmeyelim cnm,
Ki öyle bile olsa bence şu anda daha fazla borca girmek doğru olur mu bilmiyorum.

En kötüyü düşünmeyelim cnm,
Ki öyle bile olsa bence şu anda daha fazla borca girmek doğru olur mu bilmiyorum.
Ben de bilmiyorum canım.
Hic mantikli degil aslında ama kafam karman corman.
Bizim işler böyle giderse bir dahaki ay bile maaş odeyememe durumu olabilir.
Elimdeki ile 6 ay gecirebilirmiyim bilmiyorum.
Ek yapabileceğimiz işlere bakıyoruz.
Ben bir ara muhasebe kursunda eğitmenlik yapmıştım yine öyle birşey olursa diye haber yolladım.

Ek iş çok mantikli cnm ama başka borca girme şu karmaşada yada hiç olmazsa bankaya olmasin ona zaten borçluyuz.

Kahvemsi baska borca girme ya hic icime sinmedi niyeyse
Ben nisan ayi itibariyle silinecegini dusunuyorum
Anneme ufak bir miras dustu bize 5bin lira verdi, esimi tirtiklar birseyler yaparim. Dedemden hatira kalir. birde bir miktar borc vermistim onu aldim.
Zumba ve pilatese devam ediyorum
Kv tarafinda bilezik krizi suruyormus
Haftasonu gidecegim ama bakalim
Kulak agrisindan ölüyorum bugun aile hekimine gittim cok tuhafti gecmezse bana gelme dedi 10 dk ilgilendi ama hic biseyin yok dedi col gergindi

Günaydın kizlar yaşanan her olay dünya da ya da ülke de farketmiyor dolaylı olarak herkesi etkiliyor...

Evet ne oldu şehitler unutuluyor yavaş yavaş.. Ben böyle olunca hic guzel bakamıyorum olaylara...

Okula gidip geliyorum pek keyifsiz halde...Tabi ihtiyaçlar bitmiyor harcamalar var... yakında kahvalti yapmayacağız aldığım 2 çeşit peynir 1 hafta ancak yeter 60 tl odedim..

günaydın kızlar
ben de maaşlarımız konusunda çok gerginim
Allahın takdiri insAllah güzel günlerimiz olur
bizim bütcemizi düsününce ev için birikimimiz olan altınlar güven verıyor o yuzden su krizde eve yönlenemiyorum ne var ne yok bozcaz acil bi durumda ne olacak? e kenara ayıralım desek aman faiz az olsun dıyım ayıramayız kesın.
beklemedeyiz

merhaba arkadaşlar...

şehitler, savaşlar, mülteciler, virüsler, depremler, derken üstüne bir de ekonomik kriz, milletçe zor zamanlardan geçiyoruz... rızık Allah tan, Rabbim mutlaka bir kapı açar da, diğer konular bir an önce çözüme kavuşur, inşallah...

kredi, faiz işine hiç bulaşma canım, bir daha belini doğrultamazsın... durum üzücü evet ama, meslekleri olan, genç, sağlıklı insanlarsınız, en kötü ihtimal, başka iş seçenekleri değerlendirilir... geçici bir süreç de olabilir, kısa zamanda durumlar düzelebilir de, hayırlısı inşallah...

dövize de, metallere de güven olmuyor bu piyasada, al-sat konusunda... evet sabırlı olan, takip eden kar da edebilir ama piyasa çok oynak, risk çok fazla... hele ki borç parayla yapılırsa, risk ikiye üçe katlar, çıkmaza girer, Allah muhafaza...

herkes için, çok güzel günler gelir inşallah, biraz sabır, biraz dua...

Günaydın herkese
Geçen sene ocak ayında birikime başlamıştım. Genelde altın aldım, bu ay eşim de prim almış. Biriktiriyordum ama eşim ne kadar oldu pek sormuyordu. Eldeki tüm miktarı toplayıp sizden öğrendiğim üzere ev kredisi ara ödeme hesaplaması yaptım. Sonucu da eşime gösterdim. Baktı hem biriktirdiğime şaşırdı, hem de epey bir faizden iniyor, o da destekledi. Dün sonunda altın yükselmişken ara ödememizi yaptık. Aylık ödeme miktarını biraz artırınca 5buçuk yıldan 2 yıla düştü.
karamelli_turta valla senin sayende oldu. Ben eşime hep para biraz arttıkça ara ödeme yapalım yapalım diyordum, aman erken ödeme cezası var falan diyordu, anlatamıyordum. K kahvemsi mutluluk sanırım ara ödeme hesaplamasını da sen anlatmıştın. Hesabı yapıp taksitini falan gösterince eşime sevk geldi. Teşekkür ederim kızlar, iyi ki varsınız. Üstümüzden epey yük kalktı, inşallah 2 yılda ödenir gider.
Ödemeyi yaptık, çıktık bankadan. Eşime dedim forumda bir arkadaş var, 3-4 ayda bir biriktirip biriktirip ara ödemeyle vadeyi kısaltıyor. Dedi ki onun yaptığı daha mantıklıymış.

Allah kurtarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…