- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.341
Kimse önünü göremiyor kuzum umarım tez zamanda tüm dünya toparlanir son durumlardan hepimiz etkilenecegiz yoksa.Selam kızlar
Bu Corona virus bizi çok etkiledi.
Yurtdışı çalışıyoruz ve nisan sonuna kadar tüm işler iptal. Herpimiz gergin ve stresliyiz.
İptal olan işlerin tarihleri ne zamana alınacak belli değil haliyle. Yüklü miktarlarda yurtsisina yapılan ödemeler var, müşteriler aldığımız paralar var.
Gelecek tahsilatlar durdu.
B planımız yok.
Bu hafta hep toplantılarla geçiyor ama ne olacak nasıl bir yolda ilerleyeceğiz bilmiyoruz.
Bir ekibimiz bugün Amerika'ya uçtu. Neyle dönecekler bekliyoruz.
Böyle giderse çok ciddi çıkmaza gireceğiz.
Gerçekten çok üzücü bir durumSelam kızlar
Bu Corona virus bizi çok etkiledi.
Yurtdışı çalışıyoruz ve nisan sonuna kadar tüm işler iptal. Herpimiz gergin ve stresliyiz.
İptal olan işlerin tarihleri ne zamana alınacak belli değil haliyle. Yüklü miktarlarda yurtsisina yapılan ödemeler var, müşteriler aldığımız paralar var.
Gelecek tahsilatlar durdu.
B planımız yok.
Bu hafta hep toplantılarla geçiyor ama ne olacak nasıl bir yolda ilerleyeceğiz bilmiyoruz.
Bir ekibimiz bugün Amerika'ya uçtu. Neyle dönecekler bekliyoruz.
Böyle giderse çok ciddi çıkmaza gireceğiz.
Canım çekilen krediyi nasıl ödeyeceksin öyle birşey olursaBankaların kredi faizlerini inceledim.
Kendi butcemiz için önlem planları düşünüyorum.
Maaş odeyememe durumuna karşı yüklü kredi çekip kenarda tutsam mi diye hesap kitap yapıyorum.
Bir miktar birikimim var ama gelecek günler ne gosterir belirsiz.
Bu durumda yeni kredi başvurusu bence yapma cnm tabi kendi bütçenizi en iyi siz bilirsiniz de.Bankaların kredi faizlerini inceledim.
Kendi butcemiz için önlem planları düşünüyorum.
Maaş odeyememe durumuna karşı yüklü kredi çekip kenarda tutsam mi diye hesap kitap yapıyorum.
Bir miktar birikimim var ama gelecek günler ne gosterir belirsiz.
Abla kafam çok karisik.Canım çekilen krediyi nasıl ödeyeceksin öyle birşey olursa
En kötüyü düşünmeyelim cnm,Abla kafam çok karisik.
parayı degerlendireyim diye düşünüyorum altın ya da döviz olarak. Uzun vadeli çeker kendimi dondururum. Maaş alamama durumunda oradan kullanırım.
Bir miktar birikimim var ama ne kadar idare edebilirim hesap yapmam gerek.
Ben de bilmiyorum canım.En kötüyü düşünmeyelim cnm,
Ki öyle bile olsa bence şu anda daha fazla borca girmek doğru olur mu bilmiyorum.
Ek iş çok mantikli cnm ama başka borca girme şu karmaşada yada hiç olmazsa bankaya olmasin ona zaten borçluyuz.Ben de bilmiyorum canım.
Hic mantikli degil aslında ama kafam karman corman.
Bizim işler böyle giderse bir dahaki ay bile maaş odeyememe durumu olabilir.
Elimdeki ile 6 ay gecirebilirmiyim bilmiyorum.
Ek yapabileceğimiz işlere bakıyoruz.
Ben bir ara muhasebe kursunda eğitmenlik yapmıştım yine öyle birşey olursa diye haber yolladım.
Ben de bilmiyorum canım.
Hic mantikli degil aslında ama kafam karman corman.
Bizim işler böyle giderse bir dahaki ay bile maaş odeyememe durumu olabilir.
Elimdeki ile 6 ay gecirebilirmiyim bilmiyorum.
Ek yapabileceğimiz işlere bakıyoruz.
Ben bir ara muhasebe kursunda eğitmenlik yapmıştım yine öyle birşey olursa diye haber yolladım.
Allah kurtarsın canımGünaydın herkese
Geçen sene ocak ayında birikime başlamıştım. Genelde altın aldım, bu ay eşim de prim almış. Biriktiriyordum ama eşim ne kadar oldu pek sormuyordu. Eldeki tüm miktarı toplayıp sizden öğrendiğim üzere ev kredisi ara ödeme hesaplaması yaptım. Sonucu da eşime gösterdim. Baktı hem biriktirdiğime şaşırdı, hem de epey bir faizden iniyor, o da destekledi. Dün sonunda altın yükselmişken ara ödememizi yaptık. Aylık ödeme miktarını biraz artırınca 5buçuk yıldan 2 yıla düştü.
karamelli_turta valla senin sayende oldu. Ben eşime hep para biraz arttıkça ara ödeme yapalım yapalım diyordum, aman erken ödeme cezası var falan diyordu, anlatamıyordum. K kahvemsi mutluluk sanırım ara ödeme hesaplamasını da sen anlatmıştın. Hesabı yapıp taksitini falan gösterince eşime sevk geldi. Teşekkür ederim kızlar, iyi ki varsınız. Üstümüzden epey yük kalktı, inşallah 2 yılda ödenir gider.
Ödemeyi yaptık, çıktık bankadan. Eşime dedim forumda bir arkadaş var, 3-4 ayda bir biriktirip biriktirip ara ödemeyle vadeyi kısaltıyor. Dedi ki onun yaptığı daha mantıklıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?