- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.381
Bereketli olsun canım
Sağol ablacım.Ben de bu hafta ek ders ücretini bekliyorum
Bu hafta gün parası veririm. Gün sıram gelsin artık
Altın düşsün de alım fırsatı versin
Bence sen benden önce bitirirsin turta :) maşallah sana. Elde avuçta ne varsa verdim, bir tek bebeğiminkilere dokunamadım. Acil bir şey olursa artık kaynanam gibi oğluştan borç isterim-Pandora- sizin adiniza çok sevindim
5,5 yildan 2 yila düşürecek miktarda birikim yapmışsın muhteşem birşey bu, darısı başımiza inş.
Kaygıların boşa çıkar inşallahSelam kızlar,
kredi çekmek mantıklı değil haklısınız.
zaten dünkü psikoloji ile aklıma gelen bir seçenekti, sağlıklı düşününce zararın daha cok olacağını anlıyor insan.
sabah çok erken şirkete gelip hesabımı kitabımı yaptım.
şu an en kötüsünü düşünerek plan yapmak zorundayım, çünkü iptaller peşpeşe geliyor ve şirketin buna uzun süre dayanabilecek maddi imkanları maalesef yok.
en kötüsü olursa, maaş ödeyememe ya da bir süre ara verme gibi durumda
elimdeki birikim yeni bir düzen kurana kadar idare eder.
maaş ödeyememe durumu olursa direkt çıkış isteyip işsizlikten de faydalanmayı değerlendirebilirim,
sgk rakamım yüksek olduğu için ev kredisine yakın bir rakam işsizlik bağlanır.
yeni bir iş bulana kadar da birikimden kullanabilirim.
ek iş için birkaç yere haber bıraktım, dönem ortası ama belli olmaz tabi nereden ne çıkacağı.
rakamlar ile net hesaplar yapınca biraz rahatladım açıkçası.
Bende varım beni de ekleyinnno zaman kızlar 2 mart pazartesi-1 haziran pazartesi arası kumbaramıza bugün itibari ile başlıyoruz.
1 haziran dahil dersek 15 hafta oluyor.
inşallah bereketli olur
Geçmiş olsun canımKızlar hasta oldum ya
Hafta başından beridir halsizdim, kendimi bakıma aldım ama işe yaramadı. Boynumdan yukarısı benden bagimsiz şekilde davranıyor.
Bugün Allah'tan işlerimi toparladım.
Yarın evde kalır dinlendirim.
İnşallah yarın toparlarim, haftasonu anneme gidip kardeşimin eşyalarını toplayacaktik.
İyi olmazsam gitmem, hem toplu taşıma hem de ev halkına hastalık bulastirmayayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?