Selam kızlar,
kredi çekmek mantıklı değil haklısınız.
zaten dünkü psikoloji ile aklıma gelen bir seçenekti, sağlıklı düşününce zararın daha cok olacağını anlıyor insan.
sabah çok erken şirkete gelip hesabımı kitabımı yaptım.
şu an en kötüsünü düşünerek plan yapmak zorundayım, çünkü iptaller peşpeşe geliyor ve şirketin buna uzun süre dayanabilecek maddi imkanları maalesef yok.
en kötüsü olursa, maaş ödeyememe ya da bir süre ara verme gibi durumda
elimdeki birikim yeni bir düzen kurana kadar idare eder.
maaş ödeyememe durumu olursa direkt çıkış isteyip işsizlikten de faydalanmayı değerlendirebilirim,
sgk rakamım yüksek olduğu için ev kredisine yakın bir rakam işsizlik bağlanır.
yeni bir iş bulana kadar da birikimden kullanabilirim.
ek iş için birkaç yere haber bıraktım, dönem ortası ama belli olmaz tabi nereden ne çıkacağı.
rakamlar ile net hesaplar yapınca biraz rahatladım açıkçası.

bugün maaş ödemelerini yaptık.
bir çeyrek ve bir yarım altın aldım.
telefonumu başka operatöre taşıdım sim kart bloke işlemini kaldırmam gerek. bunun için ödemeleri yarın yapacağım,
ödemeleri hallettikten sonra biraz daha birikime ayırabilirim.
ay sonu düğün var biliyorsunuz, o zaman gerekli olabilir diye de biraz bütçe ayırdım.
harcanmazsa onu da birikime eklerim.

-Pandora- sizin adiniza çok sevindim
5,5 yildan 2 yila düşürecek miktarda birikim yapmışsın muhteşem birşey bu, darısı başımiza inş.

Kahvemsim hesaplar bizde hiç bitmez:)
Insan tâbi her türlü düşünüyor ama ben umutluyum inş herşey yoluna girecek

Bereketli olsun altınların canım

market alışverişi yapacak ya da stok vs düşünen kızlar
Seç market varsa bulunduğunuz yerde 4 10 mart arasındaki indirim kataloğuna bir bakın isterseniz nohut 6.75 çaykur 1 kg çay 28.95 tl
Ben demlik poşet kullanıyorum çok çay tiryakisi değilim ama çaysız yapamayanlar için çok çay tüketenler için fiyat gayet uygun.

Uykucum maşallah suyuna
Ama gazda da ben seni sollamışım bu ay 500tl geldi

Son düzenleme:
Şubat ayında
Doğalgaz 700 tl
Elektrik 170 tl
Su yok ve muhtemelen ocak ayında 100 tl lik karta yüklettiğim su temmuz ayına kadar yeter

Bereketli olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…