- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.361
Teşekkür ederim ablaAllah kurtarsın canım
ara ödememi yaptınız canım masAllah süper olmusOğlum ilkokula başlayana kadar ev kredimiz vardı, artık 2.5 yaşındayken bitmiş olacak ☺
Evet canım bir üst mesajda anlatmıştım. İnşallah en yakın zaman da sen de ev alırsın ve vorcu çabucak biter. Darısı size ve sizin oğluşa olsunara ödememi yaptınız canım masAllah süper olmus
aminn canım benım Allah razı olsunEvet canım bir üst mesajda anlatmıştım. İnşallah en yakın zaman da sen de ev alırsın ve vorcu çabucak biter. Darısı size ve sizin oğluşa olsun
Günaydın herkese
Geçen sene ocak ayında birikime başlamıştım. Genelde altın aldım, bu ay eşim de prim almış. Biriktiriyordum ama eşim ne kadar oldu pek sormuyordu. Eldeki tüm miktarı toplayıp sizden öğrendiğim üzere ev kredisi ara ödeme hesaplaması yaptım. Sonucu da eşime gösterdim. Baktı hem biriktirdiğime şaşırdı, hem de epey bir faizden iniyor, o da destekledi. Dün sonunda altın yükselmişken ara ödememizi yaptık. Aylık ödeme miktarını biraz artırınca 5buçuk yıldan 2 yıla düştü.
karamelli_turta valla senin sayende oldu. Ben eşime hep para biraz arttıkça ara ödeme yapalım yapalım diyordum, aman erken ödeme cezası var falan diyordu, anlatamıyordum. K kahvemsi mutluluk sanırım ara ödeme hesaplamasını da sen anlatmıştın. Hesabı yapıp taksitini falan gösterince eşime sevk geldi. Teşekkür ederim kızlar, iyi ki varsınız. Üstümüzden epey yük kalktı, inşallah 2 yılda ödenir gider.
Ödemeyi yaptık, çıktık bankadan. Eşime dedim forumda bir arkadaş var, 3-4 ayda bir biriktirip biriktirip ara ödemeyle vadeyi kısaltıyor. Dedi ki onun yaptığı daha mantıklıymış.
Kahvemsim hesaplar bizde hiç bitmez:)Selam kızlar,
kredi çekmek mantıklı değil haklısınız.
zaten dünkü psikoloji ile aklıma gelen bir seçenekti, sağlıklı düşününce zararın daha cok olacağını anlıyor insan.
sabah çok erken şirkete gelip hesabımı kitabımı yaptım.
şu an en kötüsünü düşünerek plan yapmak zorundayım, çünkü iptaller peşpeşe geliyor ve şirketin buna uzun süre dayanabilecek maddi imkanları maalesef yok.
en kötüsü olursa, maaş ödeyememe ya da bir süre ara verme gibi durumda
elimdeki birikim yeni bir düzen kurana kadar idare eder.
maaş ödeyememe durumu olursa direkt çıkış isteyip işsizlikten de faydalanmayı değerlendirebilirim,
sgk rakamım yüksek olduğu için ev kredisine yakın bir rakam işsizlik bağlanır.
yeni bir iş bulana kadar da birikimden kullanabilirim.
ek iş için birkaç yere haber bıraktım, dönem ortası ama belli olmaz tabi nereden ne çıkacağı.
rakamlar ile net hesaplar yapınca biraz rahatladım açıkçası.
Bereketli olsun altınların canımbugün maaş ödemelerini yaptık.
bir çeyrek ve bir yarım altın aldım.
telefonumu başka operatöre taşıdım sim kart bloke işlemini kaldırmam gerek. bunun için ödemeleri yarın yapacağım,
ödemeleri hallettikten sonra biraz daha birikime ayırabilirim.
ay sonu düğün var biliyorsunuz, o zaman gerekli olabilir diye de biraz bütçe ayırdım.
harcanmazsa onu da birikime eklerim.
Uykucum maşallah suyunahayırlı aksamlar kızlar
fatura geldi turtiş gel hele
elektrik 163
su 109
dogalgaz 433
harcamak için ayırdıgım nakiti minimum yapıp kkdan harcamayı dusunuyorum
daha ck gram alabılmek için. önümüzdeki aylarda daha da artabilir.
Şubat ayındahayırlı aksamlar kızlar
fatura geldi turtiş gel hele
elektrik 163
su 109
dogalgaz 433
harcamak için ayırdıgım nakiti minimum yapıp kkdan harcamayı dusunuyorum
daha ck gram alabılmek için. önümüzdeki aylarda daha da artabilir.
Bereketli olsun canımMaaşlar hesaba bu gece yatar bütçeyi yaptim,
Zam sonrası aylik birikim miktarımı 3 bin olarak hesapladim mart birikimine.
Yarin sabah kendimi çok uykulu hissetmezsem bankaya gideceğim.
Giderler ev kredisi ödemesiyle başlasın bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?