- 13 Mayıs 2016
- 1.385
- 2.897
- 133
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.521
Ne güzel yapmışsın canım, ellerine sağlık. Çok iyi düşünmüşsün ailelerine sordurarak. Dün parka götürdüm oğluşu, kadının biri oğluna şeker gibi bir şey verdi 2 sn gözümü ayırmıştım bi baktım oğluşun ağzı oynuyor, hemen gittim çıkardık ağzından, kadın sormadan verdim dedi, evet vermeyin lütfen dedim yedirmiyorum bu tarz şeyler üstelik dedim. Kadına çok sinirlendimp_ritha nasil sevindi çocuklar kek görünce..
Bir tane komşu da yeni komposto yapmış getirdi. Isteyenlere verdi.
Ikramdan once çocukları eve gonderdim ailenize sorun ellerinizi yıkayıp gelin diye..Malum her yönden hassas dönemdeyiz
@iyiniyetli cnm ne botoksu yaptırıyorsunuz
İhtiyaç varsa yaptırılmalı benceKirisiklar için canım iyice derinlesmeden oluşmasını da engeller. Küçük dokunuslar gerekiyor artik
Ben de bitsin diye düşündüm amaBu ay sürekli dondurucudan pişireceğim artik bitsin istiyorum..Tabi dolabın dondurucusu boş kalmaz. Guzelce temizlerim sonrasi da Pratik olsun diye içli köfte sarma börek poğaça hazırlayıp koyacağım ara tatilde...Ayrica portakal limon kabuklari rendeler az sulu dondururum..Kurabiye ve keklerde enfes oluyor
Bikac hafta once bir arkadaş yaptırdı. Son halini artı foto bayağı genç ve parlaktı... Resmen aklima girdi o da benim..Kirisiklar için canım iyice derinlesmeden oluşmasını da engeller. Küçük dokunuslar gerekiyor artik
Kesinlikle izinsiz karşıyım belki alerjisi şekeri var çocuğun.. Devir eski devir degil dikkat etmek gerekli...Ne güzel yapmışsın canım, ellerine sağlık. Çok iyi düşünmüşsün ailelerine sordurarak. Dün parka götürdüm oğluşu, kadının biri oğluna şeker gibi bir şey verdi 2 sn gözümü ayırmıştım bi baktım oğluşun ağzı oynuyor, hemen gittim çıkardık ağzından, kadın sormadan verdim dedi, evet vermeyin lütfen dedim yedirmiyorum bu tarz şeyler üstelik dedim. Kadına çok sinirlendim
Yerinde bir karar olmusBanka promosyonunu ben ev kredisine verdim, haydan geldi, evin faizine gitsin
Eline sağlık. Zaten hep bir şeyler hariç oluyor çünkü evin işi hiç bitmiyorMutfak hariç evim pırıl pırıl oldu.
İmkanım olsa evde bir Katya olsun isterim, temiz evde insanın ruhu aciliyor resmen ama yorgunluğu olmasa daha iyi.
Yürüyüşe çıktık, ufak tefek eksikleri aldık dönerken.
Duşa girip yarın için yemek yapacağım
Sağol canım.Eline sağlık. Zaten hep bir şeyler hariç oluyor çünkü evin işi hiç bitmiyor
Oh ne güzel yapmışsın, ben de çalışıyorum ve haftasonu sadece yüzeysel temizlik yapıyorum. Detaya inemiyorum. Gardrobumun içini düzenleyip tozunu almak, gömme dolapları düzenlemek, camları silmek, buzdolabının içini temizlemek, balkonu güzelce yıkamak. Uzun zamandır hayalimde olan hayata geçiremediğim şeylerSağol canım.
Şunu farkettim ben, çalışan kadin olduğum icin siz de durum ne merak ediyorum; haftasonu süpur, sil, toz al. Çamaşır, yemek derken zaman su gibi geciyor ama detaylara girecek vakit yok.
Bakınca ev temiz ama mesela dolap icleri, ayiklanacak şeyler hep ertelenen işler.
Epey de vakit alan şeyler.
Bu hafta onları da aradan çıkardım. Bahar temizliği gibi oldu.
Aman sen cok dikkat et canim, yüzeysel yap bosverOh ne güzel yapmışsın, ben de çalışıyorum ve haftasonu sadece yüzeysel temizlik yapıyorum. Detaya inemiyorum. Gardrobumun içini düzenleyip tozunu almak, gömme dolapları düzenlemek, camları silmek, buzdolabının içini temizlemek, balkonu güzelce yıkamak. Uzun zamandır hayalimde olan hayata geçiremediğim şeyleraslında hevesim var ama vakit yok, hele hamilelikle vakit olsa da enerji yok.
Oh ne güzel yapmışsın, ben de çalışıyorum ve haftasonu sadece yüzeysel temizlik yapıyorum. Detaya inemiyorum. Gardrobumun içini düzenleyip tozunu almak, gömme dolapları düzenlemek, camları silmek, buzdolabının içini temizlemek, balkonu güzelce yıkamak. Uzun zamandır hayalimde olan hayata geçiremediğim şeyleraslında hevesim var ama vakit yok, hele hamilelikle vakit olsa da enerji yok.
Bu sefer epey birikmisti abla, diyette olunca yılbaşından beridir artan zamanımı hep spora verdim.20 tl yi kumbaraya attım
K kahvemsi mutluluk biz çalışan hanımların hep ortak sorunları
Ben de dün merdiveni aldım böylelikle en azından ramazan ayından önce 3 oda 1 salonu ve mutfağı kapı pencere perde şeklinde birer ikişer temizleyeyim diyorum
Ben sık sık evde kırtasiye ve giysi ayıklarım
Verilecek olanı verir atılacak olanı atarım
Evi oldukça sade ve düzenli tutmaya çalışyorum
Dolap içlerini de yayılmadan düzenli tutmaya çalışıyorum
Aynı dert bende de var. Ben her hafta bir detay yapıyorum. Olduğu kadar artık.Sağol canım.
Şunu farkettim ben, çalışan kadin olduğum icin siz de durum ne merak ediyorum; haftasonu süpur, sil, toz al. Çamaşır, yemek derken zaman su gibi geciyor ama detaylara girecek vakit yok.
Bakınca ev temiz ama mesela dolap icleri, ayiklanacak şeyler hep ertelenen işler.
Epey de vakit alan şeyler.
Bu hafta onları da aradan çıkardım. Bahar temizliği gibi oldu.
Ben hiç yardimci almadım canım.Konuyu temizlik konusuna döndürmek istemem ama sorayım dedim bilirsiniz33 haftalıkken misafirlerim gelecek, kısmetse ben o hafta da hala çalışıyor olacağım. Temizlik için yardım almayı düşünüyorum, bir kişiden bir gün için neler isteyebilirim. 200 tl sanırım burada, bir gün için ödenen. Neler yapılır bilmiyorum bir günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?