Ne güzel yapmışsın canım, ellerine sağlık. Çok iyi düşünmüşsün ailelerine sordurarak. Dün parka götürdüm oğluşu, kadının biri oğluna şeker gibi bir şey verdi 2 sn gözümü ayırmıştım bi baktım oğluşun ağzı oynuyor, hemen gittim çıkardık ağzından, kadın sormadan verdim dedi, evet vermeyin lütfen dedim yedirmiyorum bu tarz şeyler üstelik dedim. Kadına çok sinirlendim

Ben de bitsin diye düşündüm ama
Sonra aklıma ramazanın nisan ayında olduğu geldi, patlıcan fasulye kalsın istedim

Kesinlikle izinsiz karşıyım belki alerjisi şekeri var çocuğun.. Devir eski devir degil dikkat etmek gerekli...

Eline sağlık. Zaten hep bir şeyler hariç oluyor çünkü evin işi hiç bitmiyor

Eline sağlık. Zaten hep bir şeyler hariç oluyor çünkü evin işi hiç bitmiyor
Sağol canım.
Şunu farkettim ben, çalışan kadin olduğum icin siz de durum ne merak ediyorum; haftasonu süpur, sil, toz al. Çamaşır, yemek derken zaman su gibi geciyor ama detaylara girecek vakit yok.
Bakınca ev temiz ama mesela dolap icleri, ayiklanacak şeyler hep ertelenen işler.
Epey de vakit alan şeyler.
Bu hafta onları da aradan çıkardım. Bahar temizliği gibi oldu.

Hayirli geceler hanimlar..
Her bahar bir yorgunluk, bezginlik vs yasarim. Bir kac gundur baktim yine oyleyim, esim de bana eslik ediyor, bir gayret kendimizi disariya attik. Pazar, market duzduk. Bu arada File market gercekten uygun ve kaliteli. Denemedigim urunlerinden de aldim, insallah memnun kalirim. Denedigim hemen her urunu begendim. Pazar ve markete 280 tl harcadik. Sonra kayinvalidemi aldik ve yemege goturduk, anneme de paket yaptirdik ve 75 tl da orda verdik. Allah dar gelirli insanimizin yardimcisi olsun, hayat gittikce zorlasiyor...

Oh ne güzel yapmışsın, ben de çalışıyorum ve haftasonu sadece yüzeysel temizlik yapıyorum. Detaya inemiyorum. Gardrobumun içini düzenleyip tozunu almak, gömme dolapları düzenlemek, camları silmek, buzdolabının içini temizlemek, balkonu güzelce yıkamak. Uzun zamandır hayalimde olan hayata geçiremediğim şeyler aslında hevesim var ama vakit yok, hele hamilelikle vakit olsa da enerji yok.

20 tl yi kumbaraya attım

K kahvemsi mutluluk biz çalışan hanımların hep ortak sorunları
Ben de dün merdiveni aldım böylelikle en azından ramazan ayından önce 3 oda 1 salonu ve mutfağı kapı pencere perde şeklinde birer ikişer temizleyeyim diyorum
Ben sık sık evde kırtasiye ve giysi ayıklarım
Verilecek olanı verir atılacak olanı atarım
Evi oldukça sade ve düzenli tutmaya çalışyorum
Dolap içlerini de yayılmadan düzenli tutmaya çalışıyorum

Aman sen cok dikkat et canim, yüzeysel yap bosver

Canım senin ve bebeğin sağlığı herşeyden daha çok önemli şu anda.

Bu sefer epey birikmisti abla, diyette olunca yılbaşından beridir artan zamanımı hep spora verdim.
Normalde ben de çok biriktirmeden ayıklayıp evden çıkartıyorum, sadelik ve düzeni seviyorum.
Artık haftada bir gün akşamını bu tarz düzen işlerine ayırmaya karar verdim. En azından büyük temizlik zamanı sadece yıka sil supur yaparım sadece
Umarım hayata geçiririm.
Bu arada kapıları da silmedigimi hatırladım

Aynı dert bende de var. Ben her hafta bir detay yapıyorum. Olduğu kadar artık.

Konuyu temizlik konusuna döndürmek istemem ama sorayım dedim bilirsiniz33 haftalıkken misafirlerim gelecek, kısmetse ben o hafta da hala çalışıyor olacağım. Temizlik için yardım almayı düşünüyorum, bir kişiden bir gün için neler isteyebilirim. 200 tl sanırım burada, bir gün için ödenen. Neler yapılır bilmiyorum bir günde

Ben hiç yardimci almadım canım.
kronikuykucu ya sanırım bir abla geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…