Perdeleri yıkar
Kapılar pencereler
Bütün evi siler süpürür
Balkon yıkama
Tuvalet banyo temizliği
Mutfak dolapları en azından dış temizliği

Cam, kapi, dolap, mobilyalar, avizeler, mutfak ve banyo, wc, balkonlar, sil supur, salon hali ve koltuklarini silme...Tam gun oldugunda bunlar yapiliyor...
Duzenli olarak geldigi icin, kendi evi gibi kirlenen yerlerin takibini yapiyor. Ice sinen ve guvenilir birini bulmak zor, Allah iyilerle karsilastirsin.
Kolay gelsin...

Amin çok teşekkür ederim.
Herkese iyi geceler güzel bir hafta olsun

Duştan sonra üç çeşit yemek pişirdim, bakımlarımi yaptım. Biraz kitap okudum.
Bikti çayı koyup uzattım ayaklarımı hiç uykum yok ama yarın iş var. İçip yatarım.
İyi geceler kızlar.
Hepimiz için güzel bir hafta başlasın.

Öncelikle tavsiye edilen birini çağır cnm. Ben liste yapiyorum her yeri..
Geçen ay 225 e mutfak dolap içleri koltuk kenarı dahil tüm işi yaptı. Normalde 150 ben ekstralarla bu kadar verdim. 1 buçuk gun geldi.

Bizide eklermisin listeye canim 61 gram altin

bize geliyor bi abla canım düzenli degıl ama ıstedıgımde cagırıyorum ıkı ayı buluyor bazen yapabıldıklerimi kendım yapıyorum genelde ama zor oluyor.
geldıgı zaman camları sılıyor(+cam balkonlar), koltuklar ,kapılar,mutfak dolabının dısı, supurme,silme,toz alma, banyo wc bu sekılde halılarımı yıkatmaya verıyorum eger halı sılerse mutfak dolabının dısını sılmıyor.170 tl suanda
ha bu arada perdeleri de yıkayıp takıyor

200 liraya benim camlar, kapılar, wc, banyo, balkon, kış bahçesi temizliği, süpürme silme, koltukları silme, mutfak dolaplarının dışı, ayakkabılığın içini siliyor, bizim nevresimi değişiyor. Haftada 1 ya da 10 güne 1 geldiği için camları yapmazsa mutfak içini yapıyor ya da kapıları silmezse perdeleri yıkıyor ya da ütü birikmişse onu yapıyor. Kendisi dengeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…