- 6 Ağustos 2010
- 40.494
- 72.470
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.541
Perdeleri yıkarKonuyu temizlik konusuna döndürmek istemem ama sorayım dedim bilirsiniz33 haftalıkken misafirlerim gelecek, kısmetse ben o hafta da hala çalışıyor olacağım. Temizlik için yardım almayı düşünüyorum, bir kişiden bir gün için neler isteyebilirim. 200 tl sanırım burada, bir gün için ödenen. Neler yapılır bilmiyorum bir günde
Cam, kapi, dolap, mobilyalar, avizeler, mutfak ve banyo, wc, balkonlar, sil supur, salon hali ve koltuklarini silme...Tam gun oldugunda bunlar yapiliyor...Konuyu temizlik konusuna döndürmek istemem ama sorayım dedim bilirsiniz33 haftalıkken misafirlerim gelecek, kısmetse ben o hafta da hala çalışıyor olacağım. Temizlik için yardım almayı düşünüyorum, bir kişiden bir gün için neler isteyebilirim. 200 tl sanırım burada, bir gün için ödenen. Neler yapılır bilmiyorum bir günde
Amin çok teşekkür ederim.Cam, kapi, dolap, mobilyalar, avizeler, mutfak ve banyo, wc, balkonlar, sil supur, salon hali ve koltuklarini silme...Tam gun oldugunda bunlar yapiliyor...
Duzenli olarak geldigi icin, kendi evi gibi kirlenen yerlerin takibini yapiyor. Ice sinen ve guvenilir birini bulmak zor, Allah iyilerle karsilastirsin.
Kolay gelsin...
Öncelikle tavsiye edilen birini çağır cnm. Ben liste yapiyorum her yeri..Konuyu temizlik konusuna döndürmek istemem ama sorayım dedim bilirsiniz33 haftalıkken misafirlerim gelecek, kısmetse ben o hafta da hala çalışıyor olacağım. Temizlik için yardım almayı düşünüyorum, bir kişiden bir gün için neler isteyebilirim. 200 tl sanırım burada, bir gün için ödenen. Neler yapılır bilmiyorum bir günde
Bizide eklermisin listeye canim 61 gram altinMart ayi birikim listemiz;
1. K kahvemsi mutluluk =2çeyrek altın+1 yarım altın+1 ata altın
2. @mavimli =25 gram altın
3. @klbk33 =1 gram altın
4.karamelli_turta =3 bin tl
5.-Pandora- =1 tam altin
6. T tatlu =8 gram altın
7.
8.
9.
10.
Kumbaracilar 2 Mart/ 1 Haziran
1.karamelli_turta
2.Varyemez
3. K kahvemsi mutluluk
4. @Salty
5. @klbk33
6. @Labratory
7. @asivemai
8. @darklove
9.-Pandora-
10. @Kmsl Hnd
11. @p_ritha
12.kronikuykucu
13. @mavimli
14. T tatlu
Günaydın kizlar sabah hemen piyasalara baktim sabaha karşı altin 337 görmüş
bize geliyor bi abla canım düzenli degıl ama ıstedıgımde cagırıyorum ıkı ayı buluyor bazen yapabıldıklerimi kendım yapıyorum genelde ama zor oluyor.Konuyu temizlik konusuna döndürmek istemem ama sorayım dedim bilirsiniz33 haftalıkken misafirlerim gelecek, kısmetse ben o hafta da hala çalışıyor olacağım. Temizlik için yardım almayı düşünüyorum, bir kişiden bir gün için neler isteyebilirim. 200 tl sanırım burada, bir gün için ödenen. Neler yapılır bilmiyorum bir günde
327 ile 330 arası gezinecek sanki evet cnmPiyasalar 9 da açılıyor düşecek gibi duruyor 327 falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?