A101 de yarım kiloluk ofçay 10 tl nin üzerinde alışveriş yapana 16.95 tl.den 9.95 tl ye düşmüş ben de bu fırsatı kaçırmadım 4 tane çay aldım 1 tanesini şekerle birlikte cenaze evine götürdüm
3 tanesini arabanın bagajına attım bakalım nereye nasip olacak hayırlısı

Kızlar birikimleriniz bereketli olsun.
Yarin oğlusun doğum günü pastasını ve hediyesini aldık. Anneme kaban bana da kazak aldık. Pazara gittik. Meyve yeşillik aldık bolca.
Veeee 1090 tlye bir yarim altın aldım. Maasta da alacağım kismetse.
Bir de botox yaptıracagiz arkadaşla iki kişi anlaştık.

migrosta fairy elde bulasık deterjanı, dalan sıvı sabun,hacı şakir sabun,wc kagıdı ındırımdeydı kızlar aldık. bide kahvemsiden makine temızleyici duymustum ondan da aldım pahalı ama ya ıkı tanesi 23 tl marc marka.oglusa gunluk süt,tam bugday unu aldım, deodorant aldım. pedler 5tl idi 60 lira ustund onlardan da aldk, 330 lira bayıldık geldik

Bugün 2 markete gittim A101 ve burada bir yerel market var toplamda ikisine 203 tl verdim
Kasaptan da kıyma ve ciğer aldım 75 tl de orada harcadım.
İhtiyacım olan da stok yaptığım da hep indirimliydi
Evde kullanılmak üzere açılır kapanır merdivene ihtiyacım vardı o bile markette indirimdeydi 75 tl den 60 tl ye düşmüş onu da hemen aldım.
Pedler filan 3.95 tl idi
32 li yuvam komili tuvalet kağıdı 26.95 idi

Olmuslerimize rahmet...
Ben de ozellikle yasli ve ekonomik durumu zayif olan aileleri ziyaretimde genelde; cay, seker, yag gotururum. Anamin deyimiyle akmaz, kokmaz, cabuk bozulmaz...

Aldiklarin bereketli olsun.

Olmuslerimize rahmet...
Ben de ozellikle yasli ve ekonomik durumu zayif olan aileleri ziyaretimde genelde; cay, seker, yag gotururum. Anamin deyimiyle akmaz, kokmaz, cabuk bozulmaz...

Aldiklarin bereketli olsun.
Amin ablacım amin
Anneciğinin ellerinden öperim ,çok doğru demiş

Banka promosyonunu benim de aklım mantığım vicdanım kabul etmiyor aynen ben de başımdan karşılık beklemeden atanlardanım
bize de 3 yılda bir olmak üzere promosyon verılıyor aılemde ıhtıyacı olan vardı ona harcadım esya vs aldım sormustum bu sekılde de kullanılabılıyormus.

Iyi aksamlar kizlar
Nasilsiniz
Istanbuldayim, biraz disari ciktik.
Eczaneye ugramamiz gerekiyordu birazda kvnin eksiklerini aldik yemeklik aldik.
Genelde market arabalari vardi ve coklu alisveristi insanlar panik halinde.
Biraz eski oturduklari mahalleye gittik sohbet ettik moral vermeye calistim evleri konusunda hala netlik yok moralleri bozuk
Kv bilezik konusunu acti acikca ne dusundugumu soyledim galiba biraz degistim haklisin dedi hic dogru olmaz

Allah kabul etsin inşaallah :)

Banka promosyonunu benim de aklım mantığım vicdanım kabul etmiyor aynen ben de başımdan karşılık beklemeden atanlardanım
bizi de düşündürüyor, kefaletten dolayı biz bir ara dolandırıldık borçlandık epey sarsıldık ve kredi çektik, ona ödesek olur mu diye düşünüyoruz. Sorular sorular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…