- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.481
Islerim bitti şimdi kek fırında. Ben de kahve mi yapip ineceğim cardaga...Ne güzel düşünmüşsün canım
çocuklar kim bilir ne kadar çok sevinecek
Olmuslerimize rahmet...Bugün market alışverişine çıkmam lazım kimi ihtiyaç çoğu da yedekleme stok amaçlı marketlerin indirimlerini salim kafayla inceledim liste yaptım neyi nereden alacağıma dair
Geçen haftadan bu yana cenazeler var tanıdıkların başsağlığına giderken çay +şeker ya da çay +şeker +tavuk şeklinde eli boş gitmemeye çalışıyorum
Amin ablacım aminOlmuslerimize rahmet...
Ben de ozellikle yasli ve ekonomik durumu zayif olan aileleri ziyaretimde genelde; cay, seker, yag gotururum. Anamin deyimiyle akmaz, kokmaz, cabuk bozulmaz...
Aldiklarin bereketli olsun.
Banka promosyonunu benim de aklım mantığım vicdanım kabul etmiyor aynen ben de başımdan karşılık beklemeden atanlardanım
bize de 3 yılda bir olmak üzere promosyon verılıyor aılemde ıhtıyacı olan vardı ona harcadım esya vs aldım sormustum bu sekılde de kullanılabılıyormus.Banka promosyonunu benim de aklım mantığım vicdanım kabul etmiyor aynen ben de başımdan karşılık beklemeden atanlardanım
Canim kusura bakma hemen ekliyorumkaramelli_turta beni kumbara listesine ekleyebilirsin canim. Söylemistim diye hatirliyorum gecen hafta. Basladim yani ben de
Ne olsun canımKızlarrrr iyi geceler nabersinizzz
Anneliğin 24.gununden sesleniyorummm çok zormuş bee ana olmak
Cennet anaların ayakları altındadır diye boşuna dememişler valla
Ozledim siziii
Ne güzel düşünmüşsün canımBirazdan ev işine girişirim.Hava guzel olacak sanki.. guzel bir kek yapip site bahçesine geçeceğim blogumuzun çocuklarina ikram edeceğim..
Şimdi oyalanmadan kalksam iyi olacak guzel hafta sonları kizlarr
Allah kabul etsin inşaallah :)Bugün market alışverişine çıkmam lazım kimi ihtiyaç çoğu da yedekleme stok amaçlı marketlerin indirimlerini salim kafayla inceledim liste yaptım neyi nereden alacağıma dair
Geçen haftadan bu yana cenazeler var tanıdıkların başsağlığına giderken çay +şeker ya da çay +şeker +tavuk şeklinde eli boş gitmemeye çalışıyorum
Banka promosyonunu benim de aklım mantığım vicdanım kabul etmiyor aynen ben de başımdan karşılık beklemeden atanlardanım
Allah en doğru kararı kalbine koysun canımbizi de düşündürüyor, kefaletten dolayı biz bir ara dolandırıldık borçlandık epey sarsıldık ve kredi çektik, ona ödesek olur mu diye düşünüyoruz. Sorular sorular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?