Cok tesekkur ederim kizlar
Annemin parasinida halletmem lazim
Yuklu miktar fiziki alan oldumu
Bankadan cekip elden vermek sartmi
Yarın bir sorayim belki eft kabul ederler

ben maas kartından cektırmek ıstedım canım ıstemedıler komısyon kesılıyormus eft de nası olur bılmıyorum ama

Ben fiziki almaya başladığımdan beridir kuyumcunun hesabına gönderiyorum parayı.
Devir teknoloji devri artık

Ben fiziki olarak birikim yapmaya karar verince bankadan 40000 tl.yi hesabımdan çekip kuyumcuya gidip fiziki altın almıştım

Abla ben 60 bin goturucem birde kasalar oturdugum yerde ben ilcedeyim para veya altinla 50 km yol yapicam tirstim

yalnız hareket etme istersen canım ya yola çıkacakmışsın

Ben formul bulamadim iste
Otobusler guvenilir ama belli olmaz uyusturucu kullanan cok var normal sartlarda aracla donuyorum ama oda kesin degil
En iyisi annemi yonlendirip aldirmam

Ev alacağım zaman annemle Avrupa yakasından kasadan altinlari alıp Anadolu yakasına otobüsle gittik. Annem montunun iç ceplerine koydu. Üstüne şalini sardı. Hava da bir güneşli sormayın. Kadın 2 saatte kan ter içinde kaldı.
Annemin tanıdık kuyumcudan bozduk.
100 bin TL üstü bir rakam yaptı.
Kuyumcu parayı verince arkadaş sizinle eve kadar gelsin dedi.
Bankaya gideceğiz dedik.
Parayi poşete koyup bana verdi, ben hırkanın içine koydum üstüme montu giydim.
Annemle ben önde adam arkada bankaya girdik.
Anne dedim ya adam bizi gasp etse takilmasin pesimize.
En azından kimligi belli gelsin, sokakta gasp olsa daha mı iyi demişti

Günaydın kızlar
Biz ev alırken arabamızı satmıştık, parayı bize eft yaptılar, ev kredisini çekince toptan eski ev sahibine eft yapmıştık. Artık insanlar böyle toplu çekilen paranın peşine düşüyor gerçekten, biz de korktuk hiç çekmeden hallettik.
@özrengin abla kuyumcu ve bankacı senin evde sakladığını anlamış olabilir, küçük bir yerse yaşadığın yer dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…