Sabahtan beridir on dakikada bir haber sitelerini guncelliyorum, deli oldum resmen ya.
Kardeşim ve gelin çok üzgün ama bireysel değil genel dusunmek zorundayız.
Niye bu kadar üzülüyorlarki ,tamam üzülür insanda,illede düğün o tarihte olsun diye niye bu kadar takıldılar.Önce sağlık, düğünü daha sonrada yaparlar, birlikte yaşamak içinse nikahı yapıp geçseler evlerine ailelermi sıkıntı yapar?

Türk aile yapısına uymayan hareketler bunlar
Açıkçası ne olacak ne konuşuldu bilmiyorum, nikah olacak mi ertelenecek mi şu an bilmiyorum
Onları da anlıyorum, olayın bu kadar ciddi olduğunu kavramadilar, en başından beridir aileler yakın çevresinde hastalık, ölüm, kaza peşpeşe geldi. Tabi düğün stresi de vardi doğal olarak, herşey bizi mi buluyor üzüntüsü

Merhaba arkadaşlar , şu sıralar altın almak ne kadar mantıklı elimde toplu para var sizin fikriniz nedir ?
Uzun vadede paraya ihtiyaç duymayacağınızı düşünüyorsanız altın her kademeden alınır bence
Kesinlikle ytd

Slm canim tam ayni boydaymisiz. Ben de gecen hafta 82 ile online diyete basladim. 65 hedefliyorum ama canim müthis tatli istiyor nasil basardin hele bir söyle

Merhabalar hanimlar.
Esim de hazir evdeyken, file ve bim'e gittik. Bakliyat hemen hic kalmamisti, seker de azalmisti. Kagit urunler, temizlik urunleri, aycicek yagi vs derken, 500 tl'lik alisveris yaptik. Kucuk kolonya alalim dedik, hic kalmamis, kucuk paket islak mendil de oyle. Raflar bombostu. Bir de yesil mercimek hic yoktu.
Eczanede de kolonya yok, kucucuk iki dezenfektan aldim, 50 tl verdim. Almasak da olmaz.
Allah sonumuzu hayir etsin...

Slm canim tam ayni boydaymisiz. Ben de gecen hafta 82 ile online diyete basladim. 65 hedefliyorum ama canim müthis tatli istiyor nasil basardin hele bir söyle
bol bol su ve bitki çayları içip, listeye birebir uydum
çok canım istediğinde keçiboynuzu özü serbestti bir iki kaşık ondan attım

Uzun vadede paraya ihtiyaç duymayacağınızı düşünüyorsanız altın her kademeden alınır bence
Kesinlikle ytd
Altini uzun vade dusundugum icin, her kademeden aliyorum. Bu ay nasipse fiziki alacagim. Nihayetinde herkes isine geldigi gibi yapar.
ev almayı planlıyorum , fakat pesınat ıcın bır sure daha bırıkım yapmam sart bu nedenle acaba altın mı alsam dıye dusundum 1 ay kadar once baya yukselıse gecmıstı o yuzden

Selam kızlar, Perşembe günü itibari ile evden çalışmaya başlayacağız şirket olarak.
İlk vaka aciklandigi gün stok yapıyorum diye benimle dalga geçen arkadaşlar bugün çalışma sistemimizin degisegi netlesince cevredeki marketlere akın etti. O sırada da ne kadar doğru bilmiyorum beeldiyede şu an üst düzey olan eski bir çalışanımız bize uyarı geldi yarın CB sokağa çıkma yasağı ilan edecek, biz çalışmalarımızı uyardık, haberiniz olsun diye watsap grubuna yazmış.
Ben zaten tedarikliydim, gelirken kefir ve beyaz peynir de ekledim stoklara.
Yarın da dönerken birkaç tane ekmek alır atarım dolaba, bir daha da evden çıkmayı dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…