- 6 Ağustos 2010
- 40.488
- 72.455
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.961
Niye bu kadar üzülüyorlarki ,tamam üzülür insanda,illede düğün o tarihte olsun diye niye bu kadar takıldılar.Önce sağlık, düğünü daha sonrada yaparlar, birlikte yaşamak içinse nikahı yapıp geçseler evlerine ailelermi sıkıntı yapar?Sabahtan beridir on dakikada bir haber sitelerini guncelliyorum, deli oldum resmen ya.
Kardeşim ve gelin çok üzgün ama bireysel değil genel dusunmek zorundayız.
Türk aile yapısına uymayan hareketler bunlarNiye bu kadar üzülüyorlarki ,tamam üzülür insanda,illede düğün o tarihte olsun diye niye bu kadar takıldılar.Önce sağlık, düğünü daha sonrada yaparlar, birlikte yaşamak içinse nikahı yapıp geçseler evlerine ailelermi sıkıntı yapar?
Hangi ilbugun bı tanıdık demıs anneme, devlet hastanesinde randevusu varmıs, ıptal etmısler hasta kabulu yapmıyoruz demısler
Uzun vadede paraya ihtiyaç duymayacağınızı düşünüyorsanız altın her kademeden alınır benceMerhaba arkadaşlar , şu sıralar altın almak ne kadar mantıklı elimde toplu para var sizin fikriniz nedir ?
Slm canim tam ayni boydaymisiz.Teşekkür ederim.
Ben sağlık sorunları nedeni ile doktorumun yönlendirmesi ile başladım.
Profesyonel destek aldım, hala alıyorum, sanırım bir ay daha alacağım.
Geçen hafta itibari ile 13 kg vermiştim.
81,50 ile başlamıştım.
Yarın tartı günüm.
Şu an tam ideal kilomdayim.
Diyetisyenim Birkaç kilo daha verelim ileride alırsan dikkat ederek toparlayacak payın kalsın diyor.
Boyum 1,73. Çok uzun değil ama ortalamanın bir tık üstü
Kemikli bir yapım var, daha zayıf olunca Safinaz gibi kalıyorum.
İnşallah korumayı beceririm.
Ziraa ben iki üç yılda bir 70kg üstüne çıkıp panikle diyete başlıyorum
Altini uzun vade dusundugum icin, her kademeden aliyorum. Bu ay nasipse fiziki alacagim. Nihayetinde herkes isine geldigi gibi yapar.Merhaba arkadaşlar , şu sıralar altın almak ne kadar mantıklı elimde toplu para var sizin fikriniz nedir ?
bol bol su ve bitki çayları içip, listeye birebir uydumSlm canim tam ayni boydaymisiz.Ben de gecen hafta 82 ile online diyete basladim. 65 hedefliyorum ama canim müthis tatli istiyor nasil basardin hele bir söyle
Uzun vadede paraya ihtiyaç duymayacağınızı düşünüyorsanız altın her kademeden alınır bence
Kesinlikle ytd
ev almayı planlıyorum , fakat pesınat ıcın bır sure daha bırıkım yapmam sart bu nedenle acaba altın mı alsam dıye dusundum 1 ay kadar once baya yukselıse gecmıstı o yuzdenAltini uzun vade dusundugum icin, her kademeden aliyorum. Bu ay nasipse fiziki alacagim. Nihayetinde herkes isine geldigi gibi yapar.
Bereketli olsun canımKumbaraya 40 tl attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?