- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.981
Bereketli olsun canımKumbaraya 40 tl attım
cb basın işleri acıklama yaptı canım ohal suanda soz konusu degıl dıye ama haftaya belki olabılırSelam kızlar, Perşembe günü itibari ile evden çalışmaya başlayacağız şirket olarak.
İlk vaka aciklandigi gün stok yapıyorum diye benimle dalga geçen arkadaşlar bugün çalışma sistemimizin degisegi netlesince cevredeki marketlere akın etti. O sırada da ne kadar doğru bilmiyorum beeldiyede şu an üst düzey olan eski bir çalışanımız bize uyarı geldi yarın CB sokağa çıkma yasağı ilan edecek, biz çalışmalarımızı uyardık, haberiniz olsun diye watsap grubuna yazmış.
Ben zaten tedarikliydim, gelirken kefir ve beyaz peynir de ekledim stoklara.
Yarın da dönerken birkaç tane ekmek alır atarım dolaba, bir daha da evden çıkmayı dusunuyorum.
Kahvemsim Allah biliyor ya hiç istemiyorum bende dışarı çıkmayı.Selam kızlar, Perşembe günü itibari ile evden çalışmaya başlayacağız şirket olarak.
İlk vaka aciklandigi gün stok yapıyorum diye benimle dalga geçen arkadaşlar bugün çalışma sistemimizin degisegi netlesince cevredeki marketlere akın etti. O sırada da ne kadar doğru bilmiyorum beeldiyede şu an üst düzey olan eski bir çalışanımız bize uyarı geldi yarın CB sokağa çıkma yasağı ilan edecek, biz çalışmalarımızı uyardık, haberiniz olsun diye watsap grubuna yazmış.
Ben zaten tedarikliydim, gelirken kefir ve beyaz peynir de ekledim stoklara.
Yarın da dönerken birkaç tane ekmek alır atarım dolaba, bir daha da evden çıkmayı dusunuyorum.
Okudum canım, ama tedirginim ben ya durumdancb basın işleri acıklama yaptı canım ohal suanda soz konusu degıl dıye ama haftaya belki olabılır
ben de oyle canım okulların tatılı de ıdarı ızınler de uzayacak gibime gelıyor, en az hasarla atlatırız umarımOkudum canım, ama tedirginim ben ya durumdan
Abla derindondurucu varsa baklagilleri orada saklayabilirsinHanimlar bizde gida stogu pek yapilmaz. Bittikce aliriz. Seker, zeytinyagi ve cicek yagi disinda. Sizler neler stokladiniz ve bozmadan nasil saklayacaksiniz?
Baklagil bile bir kg disinda hic almadik, ev sicak olunca bocekleniyor, kurtlaniyor.
Var ama yer yok malesef. Birer kg aldim yedege sadece, onlari da en serin yere koydum. Allah bilir neler yasayacagiz, kolaylikla atlatalim insaallah.Abla derindondurucu varsa baklagilleri orada saklayabilirsin
İyide gençlerde haklı,sonuçta onların elinde olan bir durumda değil,nikahlarını yapıp evlerine geçsinler ya yazıktır.Ben olsam bende çok üzülürdüm öyle bir durumda.Düğün nedir sanki önemli olan iki kişinin gönül birliği,nikahta oldumu yeter.Türk aile yapısına uymayan hareketler bunlar
Açıkçası ne olacak ne konuşuldu bilmiyorum, nikah olacak mi ertelenecek mi şu an bilmiyorum
Onları da anlıyorum, olayın bu kadar ciddi olduğunu kavramadilar, en başından beridir aileler yakın çevresinde hastalık, ölüm, kaza peşpeşe geldi. Tabi düğün stresi de vardi doğal olarak, herşey bizi mi buluyor üzüntüsü
Zeytinyagi falan toptan aliriz, ona alisigim. Temizlik ve kagit urunler de hep yedeklidir. Ama gida hep bittikce alinir. Paket acilinca, yedegi alinir. Kilolarca aldigimizi hic bilmem. Biri hediye getirse, hemen cocuklara veririm...Benim de stok kültürüm sıfır. Daha hayatımda ilk kez geçen ay 5 litre sıvıyağ aldım. Hep 1-2 litre alırdım. Kuzenim kızdı öyle ekonomik olmaz 5 litre al dedi de aldım
Gida stoğu kuru baklagil olabilir abla , soğuk yerde hiçbirşey olmaz.Hanimlar bizde gida stogu pek yapilmaz. Bittikce aliriz. Seker, zeytinyagi ve cicek yagi disinda. Sizler neler stokladiniz ve bozmadan nasil saklayacaksiniz?
Baklagil bile bir kg disinda hic almadik, ev sicak olunca bocekleniyor, kurtlaniyor.
Canım düğünü kendileri de istiyor, babam önerdi isterseniz nikah yapın diye istmediler, şimdilik Mayıs sonuna ertelendi.İyide gençlerde haklı,sonuçta onların elinde olan bir durumda değil,nikahlarını yapıp evlerine geçsinler ya yazıktır.Ben olsam bende çok üzülürdüm öyle bir durumda.Düğün nedir sanki önemli olan iki kişinin gönül birliği,nikahta oldumu yeter.
Gida depolamaya da alisacagiz sanirim...CanTorun abla ben neredeyse herşeyi stoklu alıyorum şimdiye kadar bozulma hiç olmadı.
Kişa girerken bakliyatı 2-3-5 kg kullanım durumuna göre alıyorum, kış bitimi kalanları ya haşlayıp buzluğa atıyorum ya da buzdolabında muhafaza ediyorum.
Yumurta, yoğurt, süt dışında genelde fiyat düştükçe topu alırım.
Temizlik ve kağıt urunleri de aynı şekilde buludururum.
Yalniz değilsin pandoram,Bakliyatların içine ben 1 diş kabuklu sarımsak atıyorum, onun kokusuna kurtlanmıyor.
Benim de epey stoğum varmış, haftasonu bir kaç ekleme yaptım. Ayrıca bebeğimin kıyafetleri küçülmeye başlamıştı, çocuk dımdızlak kalmasın diye mecbur gidip biraz zıbın, pijama, ıslak mendil, bez falan aldım.
Paranoyak olduk, oraya dokunma, buna elleme, ekmek aldık acaba yesek mi vs.
Ben marketlerde bilinçsiz alışveriş yapıldığını düşünüyorum. 6 kilo çay alan, 20 kg un alan, bir koli şeker alan gördüm.ben de bugun bime gittim tereyag aldım 2 kg seker aldım sıvı yağ seker aldım birer tane süt aldım, un alıcaktım kalmadı abla dediaksam esım baska yerden aldı.günlük süt yumurta falan talan etmısler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?