- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.421
Devlet bankaları kredi erteleme nedeniyle 9-17 çalışmaya devam ediyor.
Şubeler hınca hınç insan kaynıyor.
Tam ortamı ya.
Kesinlikle kalıyorum, zaten faiziyle yapıyorlar kimse hayrına iş yapmıyor.Evet yazik gunah
Topluca ertleyin ne olur sanki
Valla normal vatandaş için herkes kendi ohalini yapsin dedi bu akşam bakan da.Kesinlikle kalıyorum, zaten faiziyle yapıyorlar kimse hayrına iş yapmıyor.
sorma canım esıme dedim demin aylar sürecek bu ıs belliki hep bu psıkolojıde mi olacaksın? elimizden geleni yapalım gerisini Allah bilir seni gördükce daha da bunalıyorum,uzuluyorum bak sütüm etkılenecek düşünmekten dedim, tamam dedi guya, bu seferde bana demeyip içine atacak valla dedıgın gıbı pskolojımız bozuldu canımBugün iki sefer evden çıktım.
İkisinde de monttan çantama kadar herşeyi makinaya attım.
Evi domestosla sildim ama tedirginim.
Biz ne kadar dikkat edersek edelim herkes de aynı özen yok.
Umarım evden çalışır esin de,
Virüsü atlatsak bile hepimizin ciddi ciddi akıl sağlığı gitti
valla canım 10 gündür full evdeyim daha sıkılmadımEvde kalanlar sıkılıyor ya kızıyorum aslında.
Asil tedirgin olan evden çıkmak zorunda kalanlar.
Eşini çok iyi anlıyorum.
Ben de okudum ve öyle olacak gibi gorunuyorAltın Karaborsa ! Çeyrek Altın Bulunamıyor Karaborsaya Düştü
İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Altın tedarikçileri ve kuyumcular dükkanları kapattı . Çevren Altın Karaborsaya düştü . Altın fiyatları yükselecek mi ? Altın konusunda uzmanlar uyarıyor ! Elinizdeki altını satmayın ...www.kamudanhaber.net
Bende bunu duyunca eşime dedimki o zaman iş yerini ara ben ohalimi ilan ediyorum yarın ise gelmiyorum de dedimValla normal vatandaş için herkes kendi ohalini yapsin dedi bu akşam bakan da.
Suriyeli olsak daha çok düşünürlerdi bizi.
Sana da yazik cnm.sorma canım esıme dedim demin aylar sürecek bu ıs belliki hep bu psıkolojıde mi olacaksın? elimizden geleni yapalım gerisini Allah bilir seni gördükce daha da bunalıyorum,uzuluyorum bak sütüm etkılenecek düşünmekten dedim, tamam dedi guya, bu seferde bana demeyip içine atacak valla dedıgın gıbı pskolojımız bozuldu canım
valla canım 10 gündür full evdeyim daha sıkılmadım
yani sıkıntı bu ılleti dusunmek yoksa ben bu can sıkıntısını anlamıyorum boyle bi dönemde. hava sıcak olsa bi nebze, hava zaten buz otur evınde yapacak bin türlü iş var bebek olmasa da boyle derdim sonucta sartlar belli suan yani
Aynen doğru tespit cnm.Benim gözlemlediğim bu aralar sıkılanlar sadece ev hanımları.
Eşi ve cocuklar aynı anda evde olunca yemeği, temizligi kendince düzenleri bozuldu.
Valla kimse yanlış anlamasin rahatlari bozuldu.
Yoksa çalışan kadınlara bakıyorum, evde olmaktan gayet memnunlar.
Çünkü biz evde fazla vakit gecirmediginiz için evi ozluyoruz ve yapacak bir sürü detaylı işimiz için fırsat olarak görüyoruz bu karantinayi.
Persembe öğlenden beridir evdeyim daha off demedim, eşim de oyle
Benim gözlemlediğim bu aralar sıkılanlar sadece ev hanımları.
Eşi ve cocuklar aynı anda evde olunca yemeği, temizligi kendince düzenleri bozuldu.
Valla kimse yanlış anlamasin rahatlari bozuldu.
Yoksa çalışan kadınlara bakıyorum, evde olmaktan gayet memnunlar.
Çünkü biz evde fazla vakit gecirmediginiz için evi ozluyoruz ve yapacak bir sürü detaylı işimiz için fırsat olarak görüyoruz bu karantinayi.
Persembe öğlenden beridir evdeyim daha off demedim, eşim de oyle
Canım görümcem sana mutfakta kalmalar yakışır yaz :)Aynen doğru tespit cnm.
Lâf aramizda küçük görümcem watsap grubumuzda yazmış, bu ne mutfaktan çıkamıyorum diye
Mutlaka zordur ama herşeye bir çözüm var.Ya hic birsey bulamasam kaza namazi kilar tesbih cekerim bende anlamiyorum anaokulu civari cocugu oyalamak zordur ama sartlar belli
Rahati bozulduCanım görümcem sana mutfakta kalmalar yakışır yaz :)
Yok öyle kocaman evde tek başına keyif yapmak :)Rahati bozuldu
Herkes evde isyan ediyor.
Ben de evlendigimden beridir buhar Kazanlı kullaniyorum. Diğerleri çaydanlık, buhar Kazanlı ya Alişan için.ay kızlar ya bu arada ütüm calısmıyor ve hata benimbizim ütü kazanlı. içinde kirec onleyıcı kartus var daha evvel bahsetmısımdır bıttıkce yenılemek gerekıyor 3 ay falan gıdıyor en az 50 tl cıvarı tanesi.
bittıkce almaktan bıktım zaten bide sadece nette var.
ütü bitince alarm verıyor dit dit buhar yapmıyor ac kapa yapınca calısıyor bi sure sonra yıne dit dit.
ben en son oldugunda bugun alırım yarın alırım bi ay boyle kullandım. en son hıc bı sekılde buhar falan vermedi aldım taktım yıne alarm ısıgı yanıyor
annemin ütüsünü aldım o normal kalın taban buna alıstıgım için yapamıyorum resmen 3 katı zamanda yaptım kolum koptu.
esımle de yarım saat tartıstım bunla ıdare et sımdı gıdemem hastalık zamanı servıse gıdıp bırakamam diyor
idare edemem farzet ki patronun ıstıyor dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?