- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.441
Kredi ertrleme için şartlar belli oldumu öğrenebildinimi?Bireysel olanlardan bahsediyorum tabi :)Devlet bankaları kredi erteleme nedeniyle 9-17 çalışmaya devam ediyor.
Şubeler hınca hınç insan kaynıyor.
Tam ortamı ya.
Canım özrengin di galiba sürahinin kartuşunu kaynatıp yeniden kullanıyordu.Sende denesenmi acaba belki ondada işe yararay kızlar ya bu arada ütüm calısmıyor ve hata benimbizim ütü kazanlı. içinde kirec onleyıcı kartus var daha evvel bahsetmısımdır bıttıkce yenılemek gerekıyor 3 ay falan gıdıyor en az 50 tl cıvarı tanesi.
bittıkce almaktan bıktım zaten bide sadece nette var.
ütü bitince alarm verıyor dit dit buhar yapmıyor ac kapa yapınca calısıyor bi sure sonra yıne dit dit.
ben en son oldugunda bugun alırım yarın alırım bi ay boyle kullandım. en son hıc bı sekılde buhar falan vermedi aldım taktım yıne alarm ısıgı yanıyor
annemin ütüsünü aldım o normal kalın taban buna alıstıgım için yapamıyorum resmen 3 katı zamanda yaptım kolum koptu.
esımle de yarım saat tartıstım bunla ıdare et sımdı gıdemem hastalık zamanı servıse gıdıp bırakamam diyor
idare edemem farzet ki patronun ıstıyor dedım
tamamen yenisini taktım canım yine olmadıCanım özrengin di galiba sürahinin kartuşunu kaynatıp yeniden kullanıyordu.Sende denesenmi acaba belki ondada işe yarar
Evet bendim canımCanım özrengin di galiba sürahinin kartuşunu kaynatıp yeniden kullanıyordu.Sende denesenmi acaba belki ondada işe yarar
Ben de varım artık :)Evet bendim canım
Her bankanın farklıKredi ertrleme için şartlar belli oldumu öğrenebildinimi?Bireysel olanlardan bahsediyorum tabi :)
Allah hepimizden razı olsun canımBen de varım artık :)
Allah razı olsun abla ikidir bu yöntemi yapıyorum
Ay patron deyince esimde çocuk doğduğundan beri on gün evde kaldı izindeydiay kızlar ya bu arada ütüm calısmıyor ve hata benimbizim ütü kazanlı. içinde kirec onleyıcı kartus var daha evvel bahsetmısımdır bıttıkce yenılemek gerekıyor 3 ay falan gıdıyor en az 50 tl cıvarı tanesi.
bittıkce almaktan bıktım zaten bide sadece nette var.
ütü bitince alarm verıyor dit dit buhar yapmıyor ac kapa yapınca calısıyor bi sure sonra yıne dit dit.
ben en son oldugunda bugun alırım yarın alırım bi ay boyle kullandım. en son hıc bı sekılde buhar falan vermedi aldım taktım yıne alarm ısıgı yanıyor
annemin ütüsünü aldım o normal kalın taban buna alıstıgım için yapamıyorum resmen 3 katı zamanda yaptım kolum koptu.
esımle de yarım saat tartıstım bunla ıdare et sımdı gıdemem hastalık zamanı servıse gıdıp bırakamam diyor
idare edemem farzet ki patronun ıstıyor dedım
Umarım basit bir şekilde çözülür.şu dönemde birde o çıkmasıntamamen yenisini taktım canım yine olmadı
kartussuz uzun sure kullandım ya alarmlı bozuldu heralde o kısım ya durduk yere bı suru harcama
ay bıde yeni kazanlı bu tarz utuler en kotu 1000 tl dıyor esım biz 350 ye almıstık phılıps
Kolayliklar diliyorum cnm..Sabah uyandım her yanım tutulmuş
Hem banyo yapıp evden cikmak hem de stres tetikledi sanırım. Sıcak su torbasiyla geziyorum.
Bugün de yoğun bir çalışma yapacağım.
Artık hakkımızda hayirlisi
Sağol turtişimKolayliklar diliyorum cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?