- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.381
Hiç sorma uykucum,turtiş bu ay su 500
hamamı gectim artık baraja dogru gıdıyorum
bizim 5inden sonra gelıyor dogalgazHiç sorma uykucum,
Su bu ay 5 kati gelecek.
Bu arada doğalgaz faturası geldi bekledigimin altinda400tl.
nette yazıyor kiKizlar evdeyim.
Yarinda gidicem bir karisiklik var mecbur
Saglikci arkadasin gorev yeri degismis
Misir yogurt patates makarna aldim
Is yerinde kalan kargolari aldim
Ancak getirebildim ztn agir oldu.
Allah yardimcimiz olsun
Hic kimse ciddiye almiyor. Niye bu kdr inatlastik.
nette yazıyor ki
herkesın bi tanıdıgı ölene kadar gercekten ciddiye almayacaklar..
öyle galiba esıla
Caps yapmışlar virüs değl iq testi mübarek diye. Çok doğru... eğer insanlar böyle devam ederse ki ediyor bu kontrol edilemez bir hal alacak. Çünkü logaritmik artacakEvet aynen boyle dusunuyorum
1 haftadir 10 gundur gezen karantina kackini hastalanmis goturulmus kac kisiyi herkesi hasta etti bugun sinir oldum sinir oldummmm
Kucuk yerlerde hic bir sey yok. Bizim sokaga ugramiyo havasindalar
Cnm iyi haberlerle gel inşben de şirkete geldim
acil toplantı yapacağız
hakkımızda hayırlısı
Oh kolay gelsin ablacim:)Bugun esimle birlikte evi sildik supurduk. Sirkeyle bir guzel kirkladik...Yarin da mutfak dolaplari, ertesi gun kapilar ve banyo dolaplari, sonra sira sira camlar...Esim de evde sıkılmamıs olur. Benden fayda yok, ancak yonlendirme yapabilirim, tarif edebilirim. Esimde de bel fitigi var, yavas yavas artik...Allah'tan temizligi seviyor, elinden de geliyor...
Dus kabini tarif ettim yapti, piril piril olmus...
Caps yapmışlar virüs değl iq testi mübarek diye. Çok doğru... eğer insanlar böyle devam ederse ki ediyor bu kontrol edilemez bir hal alacak. Çünkü logaritmik artacak
Nasıl ya.Bu ne saçmalık kanser hastası idari izinşi zaten neden gitmiş hiçbirşey yapamazlar.Ayrıca genelge yayınlandı kamu kurumları minimum sayıyla çalışcak,hala neyin toplantısının derdindeler.Sizin orası cidden sıkıntıEvet tam tahmin ettigim gibi Belediye bi tuhaf
Bir kismi biz niye burdayiz modunda
Obur kismi hic birseyin farkinda degil
Seker kalp hastasi 65 yas ustu adami zabita muduru yapmislar. Galiba vatandasi öldurmek icin daha guzel bir plan olamaz.
Allahim 1 kere duzgun karar alsinlar ya.
Kanser hastasi cocuga izin vermemisler. Ben olsam coktan Bakanliga sikayet etmistim
Bana da bikbik edip durdular.
15 kisi ufacik odada toplanti yapicakmisiz. 1.5 mt mesafeyi saglayabilecekmiyiz diyorum ise gelirsende kaparsin diyor. Belki ben hastayim diyorum yuzume bakiyor.
Kendi yaparmis.
Ben burdan sevgilerimi iletiyorum
Odada 10 kisi
Ya 2 gun once hastaydim hepiniz oleceksiniz nihahaha diyecem zor tutuyorum
Çalışanlar içinmi başvuracaksınız, işsizlik maaşı gibi?Şu açıklanan paket işinizi görmüyormu?Umarım halolur,şu dönemde işsiz kalan insan olmaz inşallahSelam kızlar
Sabah erken kalkıp markete gittim.
Kahvaltılık,yumurta,sut, biraz meyve ve yeşillik aldım.
Aynı sosyal medyadakiler gibi aldığım herşeyi sabunlu suyla yıkayıp boş odaya koyduk, havalasin yerleştiriniz.
Yarın şirkete gitmem gerek. İşkura başvuru yapacağım tüm şirketlerimiz için, patron para yok en azından harcliginiz olur dedi
Alllah rahmet eylesin canımBugün Kocaeli'nde yaşayan dayım ölmüş cenazesine katılamıyoruz
Düğün illa olacaksa nikahlanip evlerine geçsin gençler nedir bu konvoy gerçekten anlamak zor
Allah razı olsun canımAlllah rahmet eylesin canım
Astrologun kim?Çinden bir ilaç getirtilmiş,
Yoğun bakimdaki hastalar için umut verici sanırım.
32 civari sağlık çalışanı atamasi var.
Hızlı kit gelmiş.
Güzel haberler gelsin,kimse zarar görmesin.
Astrologum haftalık esma zinciri paylaşmış bende başladım, belki biraz huzursuzlugum azalır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?