turtişim üzüldüm yaa daha bi gun olmus
özrengin abla basınız sagolsun

ben de evi topla oglana çorba ıcırdım kahvaltı yaptık mutfagın bı kısmını topladım, evi kıyı bucak süpürdüm sildim bi oda kaldı.
devamlı agzı okuyor oglusun yeni dısler cıkcak galıba epey mızmız. ben hep emzirirken uyutuyorum ben işteyken annem mecbur sallıyor.ındırınce de uyanıyormus. alıstı sımdı gunduz hep boyle emzırıp sallıyorum oyle ayagımda uyuyor zaten toplasan bi saat.

Dün dışarı temasın oldu diye bütün evi çamaşır suyuyla sildim, getirdigim evrakları balkona koydum havalandirdim.
Kahvaltıdan sonra da işlere gomuldum.
Bir sirketimiz faaliyetine devam ediyor, oradan da ödenek alıyordum, onlar faaliyet durdurmayacak en azından evin giderleri karşılanır diye sevindim

Sağolasın canım
Koronadan öldükleri kesin
Yurtdışına çıkışları yok
Ama nasıl bulaştığı konusunda bir bilgi de yok
umreden geldıler sandım ben de abla
ya ıste mesela benım esım calısıyor
eve gelınce her seyını yıkıyor vs yapabılecegı her seyı yapıyor ama evden cıktıgı için ister istemez tasıyıcı.
rahmetlı kısılerden evden cıkmasa da yanına bırı geldıyse bulasma ıhtımalı yuksek

selam kızlar gününüz nasıl geçiyor evde durmaktan mayıştık sürekli yatasım geliyor

bi o yana bi bu yana devriliyom bazen kalkıp iş yapıyorum sonra yine yatıyorum
Merhaba canım
Çamaşır bulaşık yemek sofra kur kaldır pasta börek çörek yap
Aslında bir şekilde vakit geçiyor

Bende ise gittim kapiya sehpa cektim kimseyi almadim. Bir kac is yaptim bombos gecmedi
Diger birimlerdeki is arkadaslarimin programi karisti odayi baska birine birakip 3 te onunla geri geldim yoksa otobuse kalacaktim. esimi cagirabilirdim ama akil edemedim ya hakka girdim is vardi ama az yarinki arkadasa kaldi. Master chefte tektek yemek yapma gibi oldu her yerde not yazdim
Simdi ya pazartesi esim goturup alicak yada gun degistircem sali gidicem.
Hala kimse ciddiye almiyor.
Arabayla gittigim arkadasim saglikci. Gorev yeri degisti. Saglikcilardan Pozitif vaka varmis ekibi degistirdiler. Daha 3 aylik evliler Allahim sen yardim et.
Elma kola ve 5lt su stogum ile eve kapandik. Artik eve giris evden cikis seremonisi istemiyorum.

Senin izin hakkın yok mu onlar alıyorsa sen de kullan
Olmaz mı cnm bende izin çok..
Bugun bu izne çıkanlar raporlu olup işyerine daha önce bildirmemiş olanlarmis cnm.
Tansiyon vs. Falan gibi.
Ama boğazı ağrıyan, kırıklık hissedenleri de eve/hastaneye gönderiyorlar.
Bi durumda gidenin yeri izin kullananlardan dolduruluyor.
Ayy tlf nu mu kapatsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…