- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.041
ayy evet çok guzel diziProfildeki resim netflix dizisi dimi
Eşim de evdeyiz diye izliyor
Ayyy tüylerim ürperiyor görünce
fatmagülün sucu ne diye dizi vardi kahvemsi onda bir replik vardı " deme deme öyle demeHoşgeldiniz
Ben biraz baktım sonra ilgimi çekmedi,ayy evet çok guzel diziama ya eskileri hatırlatıyor bana herkül zeyna gibi
niye kifatmagülün sucu ne diye dizi vardi kahvemsi onda bir replik vardı " deme deme öyle deme"
hosgeldın demeye korkar olduk canım
Ama bu arkadaş kendini tanıtmış, durumundan bahsetmiş, detaya yer vermiş.fatmagülün sucu ne diye dizi vardi kahvemsi onda bir replik vardı " deme deme öyle deme"
hosgeldın demeye korkar olduk canım
hoşbuldum ablacım diğer konunuda takipteyim
Sabah topikte mevzuu oldu daniye ki
hosgeldınız oncelikleniye ki
isterseniz daha fazla detay verebilirim.Ama bu arkadaş kendini tanıtmış, durumundan bahsetmiş, detaya yer vermiş.
İnandım yani ben
Sabah topikte mevzuu oldu da
Önceki sayfalardan oku istersen
Seninle ilgili değil üstüne alınma lutfen
peki :) hoşbuldum.hosgeldınız oncelikle
bugun bunun esprisi olmustu da o yuzden yazdım
yeni gelen bi arkadasa boyle hosgeldın dedik dolandırıcıymıs oyle duyduk
sizinle ilgisi yok tekrar hosgeldınız
Canım o kadar stokçu idim ki eşimle birlikte yaşarken birlikte alışveriş yaparken hangi şeyi almaya kalksam evde ondan var evde ondan kesin vardırbiz de hiç stok olmazdı kızlar
babam çok müsrif bi insandır harcamayı bılmez
o yuzden ancak bırer tane alırdık bıttıkce alırdık ay basında markete gıder toplu liste ile alıncakları alırdık
sonra ıhtıyac oldukca gün gün devamını.
canım annem hiç bir seyi hala israf etmez. ekmekler kurumaya yuz tutunca hemen ufak ufak dılımler kıtır ekmek yapar kavanoza corbaların yanına.
mesela tuvalet kagıdı 8 li alırdık bız bıttıkce alırdık nisanlıyken kv 32 li tuvalet kagıdı almıstı ayy napcanız o kadarı demıstımonlar ilcede oturuyorlardı (şimdi kv merkezde oturuyor) her seyi fazla fazla alırlarmıs.
komik olan ben onlardan daha çok stokcu oldum onlar bana dıyorlar ne aldın fıkır ver gıbı
Aramiza hoşgeldiniz ,isterseniz daha fazla detay verebilirim.
eşim dükkanı kapattığı için evde. ve çok mükemmel olmayan evliliğimiz kriz geçirmekte
Alınma ne olur, sabah ki mesajlara bak istersen bir ara.peki :) hoşbuldum.
Saray Sarması (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri - #6918933 bu çok kolay ve hafif bir tatlıDeğişik, güzel bir tatil tarifi olan varsa alabilirim :)
Evde üç çocuk, bi de büyümeyen çocuk olunca, her gün bir şey yapa yapa tarif kalmadı... :) evet, çok sağlıklı değil biliyorum ama, çocukları bir şekilde mutlu etmek lazım, hiç alışık olmadıkları bir süreç, haftada elli çeşit sosyal ortam ve faaliyet olurdu, iki hafta öncesine kadar... elimden geldiğince, tereyağından, sütüne, yumurtasına kadar, sağlıklı, kaliteli, bildik yerlerden aldığım malzemeleri kullanıyorum...
Şeyyy, ben de yiyorum tabi
Tam ideal kiloma inmiştim, tekrar başa dönmem inşallah
inşallah. çok teşekkür ederim.Aramiza hoşgeldiniz ,
Elinizde mesleğiniz var,geliriniz var
Maşallah rabbim uzun ömürler versin kuzularına da :)
Birikim yapmak için ilk adım hedeftir, e sende onu belirlemişsin zaten,
Işık var diyorum
yok alınmadım rahat olun, szi beni tanımasanızda yıllardır girer okurum boş vakitlerimdeAlınma ne olur, sabah ki mesajlara bak istersen bir ara.
Bizim kalbimiz de topik de canı gönülden gelene açık.
Benim eşim de öyle abla ya, dalga geçiyorCanım o kadar stokçu idim ki eşimle birlikte yaşarken birlikte alışveriş yaparken hangi şeyi almaya kalksam evde ondan var evde ondan kesin vardır
Kaçıncıyı alıyorsun
Savaş çıkacak
Kıtlık çıkacak diye benimle dalga geçerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?