biz de hiç stok olmazdı kızlar
babam çok müsrif bi insandır harcamayı bılmez
o yuzden ancak bırer tane alırdık bıttıkce alırdık ay basında markete gıder toplu liste ile alıncakları alırdık
sonra ıhtıyac oldukca gün gün devamını.
canım annem hiç bir seyi hala israf etmez. ekmekler kurumaya yuz tutunca hemen ufak ufak dılımler kıtır ekmek yapar kavanoza corbaların yanına.
mesela tuvalet kagıdı 8 li alırdık bız bıttıkce alırdık nisanlıyken kv 32 li tuvalet kagıdı almıstı ayy napcanız o kadarı demıstım onlar ilcede oturuyorlardı (şimdi kv merkezde oturuyor) her seyi fazla fazla alırlarmıs.
komik olan ben onlardan daha çok stokcu oldum onlar bana dıyorlar ne aldın fıkır ver gıbı

Ama bu arkadaş kendini tanıtmış, durumundan bahsetmiş, detaya yer vermiş.
İnandım yani ben
isterseniz daha fazla detay verebilirim.
eşim dükkanı kapattığı için evde. ve çok mükemmel olmayan evliliğimiz kriz geçirmekte

Canım o kadar stokçu idim ki eşimle birlikte yaşarken birlikte alışveriş yaparken hangi şeyi almaya kalksam evde ondan var evde ondan kesin vardır
Kaçıncıyı alıyorsun
Savaş çıkacak
Kıtlık çıkacak diye benimle dalga geçerdi

isterseniz daha fazla detay verebilirim.
eşim dükkanı kapattığı için evde. ve çok mükemmel olmayan evliliğimiz kriz geçirmekte
Aramiza hoşgeldiniz ,
Elinizde mesleğiniz var,geliriniz var
Maşallah rabbim uzun ömürler versin kuzularına da :)
Birikim yapmak için ilk adım hedeftir, e sende onu belirlemişsin zaten,
Işık var diyorum

Saray Sarması (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri - #6918933 bu çok kolay ve hafif bir tatlı

Aramiza hoşgeldiniz ,
Elinizde mesleğiniz var,geliriniz var
Maşallah rabbim uzun ömürler versin kuzularına da :)
Birikim yapmak için ilk adım hedeftir, e sende onu belirlemişsin zaten,
Işık var diyorum
inşallah. çok teşekkür ederim.

Benim eşim de öyle abla ya, dalga geçiyor
TLC de kuponla alışveriş yapanlar gibisin diyor.
Ama uyguna bulunca alıyorum ve bütçemizi düşünüyorum.
Şimdi yaşadığımız yerde de zırt pırt markete gitmek istemiyorum herşey elimin altında olunca daha güvende hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…