- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.061
Ya bak birkaç kişi hep böyle diyor bu aralar,yok alınmadım rahat olun, szi beni tanımasanızda yıllardır girer okurum boş vakitlerimde
Neden ki acaba? Bir arkadasim var benim, bir gun mutfaginda yemek yapiyoruz, mutfak dolabindan bir sey istedi. Kapagi acar acmaz tepemden asagi neler neler dokuldu. Soka girmistim.Canım o kadar stokçu idim ki eşimle birlikte yaşarken birlikte alışveriş yaparken hangi şeyi almaya kalksam evde ondan var evde ondan kesin vardır
Kaçıncıyı alıyorsun
Savaş çıkacak
Kıtlık çıkacak diye benimle dalga geçerdi
bilmiyorumki düzenli yazamam diye çekindim hep. inşallah vakit buldukça gelirim. hep mutfaktayım. kızım kahvaltı için sıcak ekmek istedi şimdi kalkıp hamur mayalamam lazım sabaha hazır olsun diye.Ya bak birkaç kişi hep böyle diyor bu aralar,
Niçin sadece okuyorsunuz?
Bizde sizi tanıyalım,deneyimlerinizi paylaşalım
evet evlendikten sonra atandım. evimiz kiradaydı sonra tokiden satın alalım düzenli öderiz dedik 8 yıl ödedim. 3 yıl araba ödedim 3 yılda tadilat için kredi ödedim
En son anneciğimin doğum gününde gittim 8 martta.Yaaa ben annemi özledim ama
Bir ay olacak görmüyorum
Gerçek olacak inşallah canım
eli sıkı da parayı ne yapıyor ozel degılsebizde stok yapmazdık hiç babamda memurdu aylık ihtiyaca göre gidilirdi markete.
şu an bende oyleyim. eşim biraz değişik evine karşı bile el sıkı olduğundan ancak ihtiyaca göre aylık listeyle markete çıkarım. yumurta süt gibi yiyecekleri de bittiğinde alırız.
Abla bu süreçte alışveriş yaparken amacım rafları boşaltmak değil ihtiyacım olanı almakLevel atladik biz. Tedbirden yagmaciliga gectik...
Hergun yazmasan da günaşırı yazarsın, haftada birkaç yazarsın.bilmiyorumki düzenli yazamam diye çekindim hep. inşallah vakit buldukça gelirim. hep mutfaktayım. kızım kahvaltı için sıcak ekmek istedi şimdi kalkıp hamur mayalamam lazım sabaha hazır olsun diye.
mobilya dükkanı var çok kazanmadığını giderinin çok olduğunu söylüyor. Ayrıca sigarası var. bende usandım hesap sorup karşılık bulamamaktan. maaşımı kurtarmanın derdindeyim.eli sıkı da parayı ne yapıyor ozel degılse
mesela babam hırka yelek hırdavat balık malzemesi mont bunlar üzerine müze yapsa inan doldurur aynı seyın üç farklı rengını alır bir ev parasını bunlara harcadı mesela
Canim birikim gerçekten evlilikte tek kişinin istemesiyle olmuyor,eli sıkı da parayı ne yapıyor ozel degılse
mesela babam hırka yelek hırdavat balık malzemesi mont bunlar üzerine müze yapsa inan doldurur aynı seyın üç farklı rengını alır bir ev parasını bunlara harcadı mesela
Ben 29 Şubat'ta gidip bir gece kalmıştım.En son anneciğimin doğum gününde gittim 8 martta.
Yarin uğramak istiyorum biraz,zeytinyagim vardi onda hem onu alirim.
Gerçek olacak inşallah canım
Çekinmeyin lütfen,bilmiyorumki düzenli yazamam diye çekindim hep. inşallah vakit buldukça gelirim. hep mutfaktayım. kızım kahvaltı için sıcak ekmek istedi şimdi kalkıp hamur mayalamam lazım sabaha hazır olsun diye.
ah ah sizin gibi kıymetli esleri var farkında degıllermobilya dükkanı var çok kazanmadığını giderinin çok olduğunu söylüyor. Ayrıca sigarası var. bende usandım hesap sorup karşılık bulamamaktan. maaşımı kurtarmanın derdindeyim.
Ahhh bu erkekler ya.mobilya dükkanı var çok kazanmadığını giderinin çok olduğunu söylüyor. Ayrıca sigarası var. bende usandım hesap sorup karşılık bulamamaktan. maaşımı kurtarmanın derdindeyim.
biliyorum daha fazla uzaktan bakamadımÇekinmeyin lütfen,
Tüme sesleniyorum,
Kizlar okumakla kalmayin yazin
Kizlar çok sicakkanli bağımlılık yapiyor
Herhalde bu yagma durumu buyuk sehirlerde...Omru boyunca 5 kg.dan fazla un almayan kadin, neden 50 kg alir ki? Bu surec atlatilinca muhtemelen aciyip dokulecek...Abla bu süreçte alışveriş yaparken amacım rafları boşaltmak değil ihtiyacım olanı almak
Ihtiyacı olacakları da düşünüp ona göre davranmak oldu
Gerçekten bizim burada yerel ya da kuramsal o kadar çok market var ki raflar dolu dolu insanlarımızda çok da bir panik havası yok
Öyleki ilçemizde koronadan ölüm ve de karantina olmasına rağmen endişe panik havası estirilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?