- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.721
Biraz önce aradim tatlim, 100 tl ye yakin bir tutar eklenebilir üstüne.sen hesaplattınmı turtiş ne kadar eklenecek taksitine
kahvemsinin yazdıkları da mantıklı geldi
Canım maaş konusunu şirkete sor bence, çoğu arkadaşım firmaları için kısa çalışma ödeneğine başvurmuş, personel de ücretli izindeyiz sanıyor.Senin düşündüğün çok mantikli cnm.
Belirsiz bir döneme girdik sanki.
Bankanın bana gönderip kullanmadığım kklari vardi 2si benim 1i esime ekkart,
Üçünü de iptal ettim.
Bu erteleme işini sordum,
3300 tl kadar faiz gelecek dedi aylik ödemede bana yansiyacak tutarda 100 tl civarinda.
Çok değil aslında ödeme tutarina eklenen miktar.
Nisan, mayis nasil olacak şirket odemelerimizi nasil yapacak ayrinti vermedi henüz,
Mağdur edeceğini sanmam öyle olsaydi söylerdi.
Yine de erteletebilirim.
Cnm hesapta biz pazartesi işbaşıCanım maaş konusunu şirkete sor bence, çoğu arkadaşım firmaları için kısa çalışma ödeneğine başvurmuş, personel de ücretli izindeyiz sanıyor.
Teşekkür ederimBereketli olsun,
Nisan ayi listemize ekliyorum:)
Nasılsa maaşı yatıyor cümlesine çok sinirlendimKızlar çok iyi hesap kitap edip hareket etmek zorundayız
Kemerleri sıkabildiğimiz kadar sıkmalıyız elimize geçeni her zaman dikkatli harcamalı ya da biriktirmeliyiz
Bu dönem bunun önemini daha bir hissettik
Her zaman borcum varmış gibi yaşamayı alışkanlık haline getirdiğim için kemer sıkmak beni bunaltmıyor
Yılbaşında borcum bittiğinden itibaren maaşımın hemen hemen tamamına yakınını birikime atıp Ekdersleri fatura ödemeye
Haftalık babalarından gelen para ile de evin market manav kasap ihtiyacını ve yeri geldikçe fırsatları değerlendirip stokları canlı tutmaya çalışıyordum
Bu süreçte ekderslerin bir kısmı kesintiye uğradı kalan kısmı ile faturaları karşılamaya çalışacağım
Maaşa dokunmamaya çalışacağım nasipse
Geçen hafta küçük oğlana babası işlerinin sıkıntılı olduğunu söylemiş
Annenin borcu var mı diye sormuş
Maaşı yatıyor nasılsa demiş
Ben de bir dahaki sefere anneme ev 1.5 daire parasına maloldu
Ayrıca eve 60 bin tl lik sıfırdan eşya aldı
Borcu var deyiver dedim
Bu arada yalancı çıkmamak adına kredi kartında mutlaka taksit oluyor
Kendisi yıllarca kazancını parasını pulunu ne yaptığını ne ettiğini gizledi
Ama herkesin nesi var neyi yok bilmeyi kendine hak gördü
İşte ablacım kimlerle mücadele ediyorum yıllardırNasılsa maaşı yatıyor cümlesine çok sinirlendim
Ona kalmış senin paranın hesabını tutmak, ne ayıp
HoşgeldinYemeklerinizden kopya cekmeye geldim.
Komsu komsunun kulune muhtactir vukuu bulsun☺
Not: bir komsu
seviyorum bu hatunuEkmek hamurum mayalandi, birazdan şekil verip tepsi mayası yaparım.
Hazır fırın açılacak peşine de açma ya da poğaça yaparım.
Simit deneyecektim ama evde susam yok
Gelip birer tabak alip kacicam sevaptir bakin dua ederimHoşgeldin
Hemen ikram edelim sana iki canlisin cnm.
Her zaman bekleriz
Son ay cok zor oluyor her bakimdan.Gelip birer tabak alip kacicam sevaptir bakin dua ederim
Son ayim mutfakda elim hamurda falan dogurcam ne pisircem diye diye.
Hoşgeldin canım, her zaman yerin ayrı buradaYemeklerinizden kopya cekmeye geldim.
Komsu komsunun kulune muhtactir vukuu bulsun☺
Not: bir komsu
Karşılıklı duygularseviyorum bu hatunu
Ben akşama kahvaltı hazırlayacağım, yemekler yarina kalsın.Gelip birer tabak alip kacicam sevaptir bakin dua ederim
Son ayim mutfakda elim hamurda falan dogurcam ne pisircem diye diye.
ohh mis gibi tereyag surcen daha nolsun ellerine saglik.Ben akşama kahvaltı hazırlayacağım, yemekler yarina kalsın.
Miss gibi sıcak ekmek yemeğin yanına ziyan olmasın
Evde kaldığım süreçte seni çok iyi anladım, yapması değil ne yapacağını bilememek insanı çok yoruyormus
Seni yemek konusunda çok takdir ediyorum, maşallah lokanta gibi çeşit çeşit yemek çıkarıyorsun.ohh mis gibi tereyag surcen daha nolsun ellerine saglik.
Vallahi yapmaya usenmiyorum yapim ama yemek seciyor bi de benimkiler köyü yanmis icinde surusude heba olmus köylü gibi uzaklara bakiyorum mutfaga girince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?