Canım maaş konusunu şirkete sor bence, çoğu arkadaşım firmaları için kısa çalışma ödeneğine başvurmuş, personel de ücretli izindeyiz sanıyor.

Kızlar çok iyi hesap kitap edip hareket etmek zorundayız
Kemerleri sıkabildiğimiz kadar sıkmalıyız elimize geçeni her zaman dikkatli harcamalı ya da biriktirmeliyiz
Bu dönem bunun önemini daha bir hissettik
Her zaman borcum varmış gibi yaşamayı alışkanlık haline getirdiğim için kemer sıkmak beni bunaltmıyor
Yılbaşında borcum bittiğinden itibaren maaşımın hemen hemen tamamına yakınını birikime atıp Ekdersleri fatura ödemeye
Haftalık babalarından gelen para ile de evin market manav kasap ihtiyacını ve yeri geldikçe fırsatları değerlendirip stokları canlı tutmaya çalışıyordum
Bu süreçte ekderslerin bir kısmı kesintiye uğradı kalan kısmı ile faturaları karşılamaya çalışacağım
Maaşa dokunmamaya çalışacağım nasipse

Geçen hafta küçük oğlana babası işlerinin sıkıntılı olduğunu söylemiş
Annenin borcu var mı diye sormuş
Maaşı yatıyor nasılsa demiş
Ben de bir dahaki sefere anneme ev 1.5 daire parasına maloldu
Ayrıca eve 60 bin tl lik sıfırdan eşya aldı
Borcu var deyiver dedim
Bu arada yalancı çıkmamak adına kredi kartında mutlaka taksit oluyor

Kendisi yıllarca kazancını parasını pulunu ne yaptığını ne ettiğini gizledi
Ama herkesin nesi var neyi yok bilmeyi kendine hak gördü

Nasılsa maaşı yatıyor cümlesine çok sinirlendim
Ona kalmış senin paranın hesabını tutmak, ne ayıp

Nasılsa maaşı yatıyor cümlesine çok sinirlendim
Ona kalmış senin paranın hesabını tutmak, ne ayıp
İşte ablacım kimlerle mücadele ediyorum yıllardır
Allah'a havale ederek işin içinden çıkabiliyorum ancak

Gelip birer tabak alip kacicam sevaptir bakin dua ederim
Son ayim mutfakda elim hamurda falan dogurcam ne pisircem diye diye.
Ben akşama kahvaltı hazırlayacağım, yemekler yarina kalsın.
Miss gibi sıcak ekmek yemeğin yanına ziyan olmasın
Evde kaldığım süreçte seni çok iyi anladım, yapması değil ne yapacağını bilememek insanı çok yoruyormus

ohh mis gibi tereyag surcen daha nolsun ellerine saglik.

Vallahi yapmaya usenmiyorum yapim ama yemek seciyor bi de benimkiler köyü yanmis icinde surusude heba olmus köylü gibi uzaklara bakiyorum mutfaga girince.

ohh mis gibi tereyag surcen daha nolsun ellerine saglik.

Vallahi yapmaya usenmiyorum yapim ama yemek seciyor bi de benimkiler köyü yanmis icinde surusude heba olmus köylü gibi uzaklara bakiyorum mutfaga girince.
Seni yemek konusunda çok takdir ediyorum, maşallah lokanta gibi çeşit çeşit yemek çıkarıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…