- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.681
Başınız sağolsunBugün tanıdık 1 bayan korona sebebiyle vefat etmiş
Amin canımBaşınız sağolsun
Allah rahmet eylesin
Çok şanslısın.Bu isler hic belli olmuyor :) Benim kizim 6 haftalikdi tüm gece kesintisiz uyumaya basladi.
Bebege neyi uygularsan ona alisir derim hep. Ben yanina yatiyordum. Parmagimi tutup uyurdu :) Bir sürede nini söylerdim biraz kucagimda sallardim yatakda, ama o uzun sürmedi, yine elimi tutarak uyudu.
Sipa nerdese 2 yasinda. Sütünü iciyor, sariliyor bana uyuyor. Ben sadece glzlerimi kapatip uyuyormusum gibi yapiyorum
Positiv düsün, bazi bebekler cok rahat her konuda
Çok şanslısın maşallah cnmBu isler hic belli olmuyor :) Benim kizim 6 haftalikdi tüm gece kesintisiz uyumaya basladi.
Bebege neyi uygularsan ona alisir derim hep. Ben yanina yatiyordum. Parmagimi tutup uyurdu :) Bir sürede nini söylerdim biraz kucagimda sallardim yatakda, ama o uzun sürmedi, yine elimi tutarak uyudu.
Sipa nerdese 2 yasinda. Sütünü iciyor, sariliyor bana uyuyor. Ben sadece glzlerimi kapatip uyuyormusum gibi yapiyorum
Positiv düsün, bazi bebekler cok rahat her konuda
Keşke sende aramiza tekrar katilsan cnmGünaydın kızlar sizleri fırsat buldukça okuyorum iyi ki varsiniz şu kabus günlerde sohbet ediyormuş gibi hissediyorum.
Birikimin önemini daha da anladığımız gunlerdeyiz
Umarım tez zamanda eski hayatlarımıza döner ve yine yapilan birikimleri konuşuruz
Kiziminda ilk 3 ay gaz sorunu vardi. Kanguruya koyup evin icinde biraz yürüyordum cok iyi geliyordu. Gecede uyurdu rahat rahat, bide ben emziremedim. Özel mamalar var gazli bebekler icin, oda cok iyigelmisdi.Çok şanslısın maşallah cnm
Benim büyük oğlum çok gazlı bir bebekti aylarca ne kendi uyudu ne ben. Ben bebeklerin o hallerinin sebebini hamileliklere bağlıyorum.
Ama dedimki bir daha çocuk yaparsam öyle soz verdim kendime,
sakin bir hamilelik dönemi geçirmek için.
Küçüğümun bebekliğinden birşey anlamadim,
Ne öyle avazi çıktığı ağlardı ne inatlaşma.
Beni emer uyurdu, sakin olduğu için çok da tombikti
6 aylık olmuştu düşün kendi etrafında dönemiyordu, dr bebekte hiçbir sıkıntı yok tamamen anne sütü alip tombul olduğu için bu aydan itibaren dönecek demişti
Rabbim uzun ömürler versin tüm evlatlara.
Tüm o uykusuz geceler geçiyor,
Dönüp de bakıyorsun ne kadar çok zaman geçmiş,
Bunlari iyiki doğurmuşum diyorsun.
Bencede tamamen annenin hamilelik döneminden kaynaklı.Kiziminda ilk 3 ay gaz sorunu vardi. Kanguruya koyup evin icinde biraz yürüyordum cok iyi geliyordu. Gecede uyurdu rahat rahat, bide ben emziremedim. Özel mamalar var gazli bebekler icin, oda cok iyigelmisdi.
Bende hamilelige bagliyorum bir cok seyi. Cok sakin ve rahat gecdi hamileligim.
Ayyyyy benim büyük kızımda böyleydiBen de küçükken annem yat dediği zaman acıktım derdim. Gece yarısı az mı omlet yedim haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?