- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.761
Eline sağlık canımBunlar da poğaçalar, bol kalorili bir gün.
Bir süre günlük etkinliklerde yokum haberiniz olsunhayır yemesem olmaz, yesem ayrı dert. En iyisi hiç yapmamak
Hoş geldin. Bende sizin topiği gizlice hergün okuyan bir komşuYemeklerinizden kopya cekmeye geldim.
Komsu komsunun kulune muhtactir vukuu bulsun☺
Not: bir komsu
Tarif alabilir miyim şu an yapmadığım tek şey o kaldı onu da yapayım da dönüşüm tamamlansınBiz annemle lahmacun yaptık enfes oldu. Mayasız k.tozu ile ocak üstünde yaptık.
Sağol canım, hepimizinEline sağlık canım
Nerede indirim var bana sanki bu ara indirim yok gibi geliyor. Ben deYa her yerde indirim var
yazın çelik ve granit döküm tencere takımlarımı ve yemek takımımı yenilemek istiyordum. Neredeyse yarı yarıya düşmüş alacaklarım.
Düşünmemeye çalışıyorum ama aklım hep o konuda. Naapsam bilemedim
Bence ihtiyacın ve de paran varsa alYa her yerde indirim var
yazın çelik ve granit döküm tencere takımlarımı ve yemek takımımı yenilemek istiyordum. Neredeyse yarı yarıya düşmüş alacaklarım.
Düşünmemeye çalışıyorum ama aklım hep o konuda. Naapsam bilemedim
Sekerim çok yaşa kuzumBen bunları henüz pişmemiş ekmek hamuru olarak gördüm desem inanirmisinizzzz kızlar
Artan ekmek hamuru ile pizza yaptım, akşam yemeği oldu
Bunlar ekmeklerim, pogacalarim da fırında.
Kizlarrr ellerinize sağlık,Şekli çok düzgün değildi ama çok lezizdi. Hazır mı aldın dediler
Emsan korkmaz yüzde 50 indirimli bende granitleri taçtan alayım diyorumNerede indirim var bana sanki bu ara indirim yok gibi geliyor. Ben detr_lelli nin önerdiği granit markasından birkaç parça alacağım fırsat bulunca.
Eki Görüntüle 2613072
Teşekkür ederimSekerim çok yaşa kuzum
Kizlarrr ellerinize sağlık,
Enfestoo
İhtiyacım var 13 yıllık tencerelerim hem ici hem dışı kötü oldu kullanmak istemiyorum artık. Yemek takımım da kırıma kirila eksildi. Kredimde bitti fırsat bu fırsat diyorumBence ihtiyacın ve de paran varsa al
Şu ara züccaciye malzemelerini ucuza alabilirsin gibi geliyor
Çeyiz yapacaklar için de fırsat
Şu virüs sebebiyle kimse temel gıda dışında para harcamıyordur tahminimce
Of çok güzel..Eki Görüntüle 2613055
Kurabiyeler soğudu bile
Yemekler ocakta
Çok şükür hamd olsun bugün de rızkımız verildi
emsanda indirim var canim suan bende termos istiyorum 99tl dusmus alicam galibaNerede indirim var bana sanki bu ara indirim yok gibi geliyor. Ben detr_lelli nin önerdiği granit markasından birkaç parça alacağım fırsat bulunca.
Eki Görüntüle 2613072
Benimde 15 yillikdi ceyizdenİhtiyacım var 13 yıllık tencerelerim hem ici hem dışı kötü oldu kullanmak istemiyorum artık. Yemek takımım da kırıma kirila eksildi. Kredimde bitti fırsat bu fırsat diyorum
Abla o söylediğin kesin utanmasa benden nafaka da almaya kalkar bu kadar......... birşey demiyeceğimVaryemez cocuklarin babasinin "neyse ki maasi yatiyor" demesi, sanki maddi destegini tamamen olmasa da, kismen azaltacak diye aklima getirdi.
Iyi ki, sukur ki meslegin var. Erkekler daha mi paragoz ne!Abla o söylediğin kesin utanmasa benden nafaka da almaya kalkar bu kadar......... birşey demiyeceğim
Küçük oğlana madem para vermiyecekmiş
Mesaj at babana evin alışverişini yapın dedim
Mesajı atmış
Verdim eline listeyi oğlanın evde olanı da olmayanı da aldırttım
Bir de kasap parası demiş almış getirmiş
Annemin borcu var benim bu sene sınav senem diye bana söylememiş demiş
Babası da desene yine bize patlayacak diyormuş
Amin ablacım aminIyi ki, sukur ki meslegin var. Erkekler daha mi paragoz ne!
Kizimin arkadasinin eski kocasi da cocugun nafakasini bile salliyormus ya...
Kizin meslegi var ama yavrusuna bakacak kimse yok, tam mesai calisamiyor. Ancak evde uretip, pazarda netten satiyor.
O adam da babayim ben baba deyip dolaniyor...
Allah islah etsin, iyilerle karsilastirsin...
Bütün parasını inşaatlara harcamış da
Şu anda ne kar ne de zarardaymış
Işler açılınca 1 milyon tl alacağı varmış ve bu karmış da
Falan da filan
Çok kazanma hırsından mıdır nedir artık şu anda ne sebeptendir bilmiyorum
Kendi planları
Allah'ın planları tarafından hezimete uğradı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?