Varyemez kardesim harcama konusunda cok guzel seyler yazmis.
Ben de hep kendime borcum var gibi yasadim. Yerine gore yedim, ictim, gezip tozdum amma velakin, hep belirli bir parayi da sanki borcum varmiscasina birikime attim.
Giysi icin, esya icin, tatil icin borca girmedim. Ya biriktirip yaptim veya idare ettim.
Dun bu konuda elestiri yapan yasini basini almis insanlar, bugun oglu, kizi faturasina bile yardim etmiyormus deyip agliyor. Genclik bir sekilde geciyor, para yaslilikta lazim.
Insallah hesabimizi bilelim, en sevdigimize muhtac kalmayalim...

Hoş geldin. Bende sizin topiği gizlice hergün okuyan bir komşu

Tarif alabilir miyim şu an yapmadığım tek şey o kaldı onu da yapayım da dönüşüm tamamlansın
1.5 su bardağı süt
1 su bardağı ilik su
5 bardak kadar beyaz un
Kabartma tozu
Tuz
2 yemek kaşığı sıvıyağ
Ele yapışacak hamur elde edilecek kıvama videolardan bakabilirsin
Hamurunu boyle yaptım
İci nette var robottan geçirdim malzemeleri
Bir tanesini açtık 2 lahmacunluk iç koyduk diğer açtığınız hamuru üzerine kapadık. Teflon tavada alt üst yaparak ağzını kapakla kapatıp pisirdik.

Cok mu haber seyrediyorsun, cok mu dusunuyorsun, isini mi kaybettin?

Amin malesef.
Ogluma kucukken herseyide yedirdim oysa.
Okul zamani baslayinca seçmeye basladi öyle de gitti.
Esim ezelden beri secermis zaten.
Karabahtim kör talihim

Hoşgeldin lelli, benim de büyük oğlum çok yemek seçiyor maalesef...
Allah tan küçükler ve eşim seçmiyor, şükrediyorum... :)

İşte Bir kadının kendi kendine, kimseye muhtaç olmadan ayakta kalabilmesi, bu yüzden çok önemli.... hayatın nE getireceği hiç belli olmuyor...

Canım ben senin yerinde olsam az miktarla da olsa çok etkili olabilecek yiyecekler yerdim
Hem vücut direncin düşmesin belki iştahın da artar
Pekmez iç
Sadece tahin ye
Keçiboynuzu tozu al süt ile karıştır iç
Yiyeceklerden uzaklaşmamaya çalış

İşte Bir kadının kendi kendine, kimseye muhtaç olmadan ayakta kalabilmesi, bu yüzden çok önemli.... hayatın nE getireceği hiç belli olmuyor...
Benim gelinimin de meslegi var, universite mezunu. 2 yili asti calismadi. 1.5 ay once girmis ve 1 ay calisip cikmis. Nasil uzuldum anlatamam. Annesi babasi da cikma diye cok yalvarmis. Ben hayirlisi deyip gectim, adim buyuk, yanlis anlasilirim. Oglum evini gecindiriyor, ama insan kendisi icin calisir. Onca emek zayi oluyor, yazik...

Son düzenleme:
Biliyorum neler aldığından haberim var markalarını hatırlamıyorum sadece. güle güle kullan hepsini.
Emsanda kaşık setleri de indirimde bak istersen
ohh mis sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…