- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.781
1.5 su bardağı sütHoş geldin. Bende sizin topiği gizlice hergün okuyan bir komşu
Tarif alabilir miyim şu an yapmadığım tek şey o kaldı onu da yapayım da dönüşüm tamamlansın
Eki Görüntüle 2613055
Kurabiyeler soğudu bile
Yemekler ocakta
Çok şükür hamd olsun bugün de rızkımız verildi
Cok mu haber seyrediyorsun, cok mu dusunuyorsun, isini mi kaybettin?Benim büyük ihtimalle psikolojik olarak iştahım sıfır. 18 günde 5 kilo verdim. Ağzıma zorla lokma alıyorum. Normalde kilolu ve iştahlı biriyimdir. Beslenme çok önemli şu an ama ben hiç bir şey yiyemiyorum
İyice kafayı yedik evdeSekerim çok yaşa kuzum
Kizlarrr ellerinize sağlık,
Enfestoo
Zaten o kadar ekmeği anca fırın yapar
Bugün fırın etkinliğinde kurabiye günü
Bizdede öyle olanlarda korona sayesinde harcanıp gidiyoBizim topik ayini ya fasfakir takiliyoruz bu ara.
Zengo olanimiz yok hala ☺
Amin malesef.
Ogluma kucukken herseyide yedirdim oysa.
Okul zamani baslayinca seçmeye basladi öyle de gitti.
Esim ezelden beri secermis zaten.
Karabahtim kör talihim
Bu topikte, sosyal medyada cok kisi surekli pisiriyor. Bir biz ayni rutinde devam ediyoruz sanirim...İyice kafayı yedik evde
Iyi ki, sukur ki meslegin var. Erkekler daha mi paragoz ne!
Kizimin arkadasinin eski kocasi da cocugun nafakasini bile salliyormus ya...
Kizin meslegi var ama yavrusuna bakacak kimse yok, tam mesai calisamiyor. Ancak evde uretip, pazarda netten satiyor.
O adam da babayim ben baba deyip dolaniyor...
Allah islah etsin, iyilerle karsilastirsin...
Canım ben senin yerinde olsam az miktarla da olsa çok etkili olabilecek yiyecekler yerdimBenim büyük ihtimalle psikolojik olarak iştahım sıfır. 18 günde 5 kilo verdim. Ağzıma zorla lokma alıyorum. Normalde kilolu ve iştahlı biriyimdir. Beslenme çok önemli şu an ama ben hiç bir şey yiyemiyorum
Benim gelinimin de meslegi var, universite mezunu. 2 yili asti calismadi. 1.5 ay once girmis ve 1 ay calisip cikmis. Nasil uzuldum anlatamam. Annesi babasi da cikma diye cok yalvarmis. Ben hayirlisi deyip gectim, adim buyuk, yanlis anlasilirim. Oglum evini gecindiriyor, ama insan kendisi icin calisir. Onca emek zayi oluyor, yazik...İşte Bir kadının kendi kendine, kimseye muhtaç olmadan ayakta kalabilmesi, bu yüzden çok önemli.... hayatın nE getireceği hiç belli olmuyor...
Afiyet olsun canımNe tevafuk canım, ben de bugün aynı kurabiyeden yaptım, süper oldu... :)
Biliyorum neler aldığından haberim varBenimde 15 yillikdi ceyizden
Gecen yaz hepsini degistim.
Celik aldim bi de granit. Dokum tava aldim..
Granit sahan seti aldim.
Caydanlik aldim(baya soran oldu onuda)
Hepsinden cok memnunum
Yemek yaparken bile onlarla yapmak daha guzel geliyo bana
misafir icin catal kasik bicak seti aldim.
Bi gundeligim kaldi catal bicak set suan uygun ama bebeden sira gelirse artik
ohh mis sağol canım1.5 su bardağı süt
1 su bardağı ilik su
5 bardak kadar beyaz un
Kabartma tozu
Tuz
2 yemek kaşığı sıvıyağ
Ele yapışacak hamur elde edilecek kıvama videolardan bakabilirsin
Hamurunu boyle yaptım
İci nette var robottan geçirdim malzemeleri
Bir tanesini açtık 2 lahmacunluk iç koyduk diğer açtığınız hamuru üzerine kapadık. Teflon tavada alt üst yaparak ağzını kapakla kapatıp pisirdik.
ben aldım 2 paket abla 38tl olanı dıyosun dımıKızlar a 101 de fairy bulaşık makinesi deterjanı indirimli
Haberiniz olsun
Eski paylasimlarda okudum, yedekteki tabletler paket icinde patlamis ve macun gibi olmus...Hic boyle bir sey duymadim. Acaba sicaga maruz kaldilar da, tablet ambalaji genlesti mi?Kızlar a 101 de fairy bulaşık makinesi deterjanı indirimli
Haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?