Normalde hesaplı denk gelince alınabilecek şeylerin böyle salgın döneminde (acil ihtiyacımız olanlar harici) alınmaması o kargocuların iş yükünün artmaması gerektiğini düşünüyorum.
Dışarı çıkıyorsanız ve alışveriş yapacaksanız ihtiyacınız varsa diye bir hatırlatma sadece

Dışarı çıkıyorsanız ve alışveriş yapacaksanız ihtiyacınız varsa diye bir hatırlatma sadece
Tablet benim de almam lazım çünkü som 8 tane kaldı. İlk market alışverişinde bu olacak.
Benimki nazicane bir fikirdi. Son zamanlarda sosyal medyada özellikle influencerlar habire alışveriş sitesi linkleri paylaşıp duruyorlar. Şu dönemde insanların daha dikkatli olmaları gerek bence.

Normalde hesaplı denk gelince alınabilecek şeylerin böyle salgın döneminde (acil ihtiyacımız olanlar harici) alınmaması o kargocuların iş yükünün artmaması gerektiğini düşünüyorum.
haklısın sirken, bizim önerdiklerimiz genelde normal marketlerde online degıl.
bu arada çoğu kısıden okudum nette aynısını bizim de basımıza geldi evden 2 yada 3 defa markete cıktım 20 gundur nerdeyse,ve evde 2kişi daha kargo evde yoktunuz dıye msj atmıs,en az 20 kişide aynı msjı gordum nette.dagıtım yapmamak ıstıyorlarsa keske anlasma yapmasalar,virusten once verdıgımız bı sıparıstı ta kargoya almaya gıtmek zorunda kaldık.

Bunu çok kişi diyor, evde olduğumuz halde evde yoktunuz gelip şubeden alınız uyarısı aldıklarını. Hatta bi caps geziyordu ortalıkta; bu dönemde de kargo şirketleri sıkıysa evde yoktunuz desin diye

Günaydın kızlar
Emsandan 1 çelik tencere takımı 1 granit tencere ve tava. 1 termos 1de servis kasigi seti aldim 625 tl odedim.
Köy yanarken k. Taranirmisa döndüm de neyse
Kaç gün yasıcaz belli değil icimde mi kalsin
Birde farkettim adamla kavga edince sürekli alışveriş yapasım geliyo

Iyi günlerde kullan.
Ben tam tersi, kavga edince zulayi yükseltiyorum

Günaydin canlar

Geyet iyi bi alisveris olmus gule gule kullanin
ben sadece celik tencere tkm 500tl falan almistim galiba.
guzel dustu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…